I fönstret mittemot (homo-kk)

Sexiganoveller

Knappt hundra meter från mitt vardagsrumsfönster ligger nästa hus och från min lägenhet har man full insyn i vad som händer mittemot. För två år sedan flyttade det in en ny familj och till en början var det inget särskilt med det. När vintern kom och kvällarna blev mörkare blev det helt plötsligt mer intressant. I det upplysta fönstret mittemot kan man lätt se rakt in i två av familjens rum. Det första var inte så spännande men det som fanns att titta på i det andra var desto bättre. Familjen har två döttrar, förmodligen tvillingar, i 16-17 års åldern och de har nog inte insett hur väl man kan se vad som försigår i deras sovrum.

Jag, min kikare och flickorna har haft många sköna stunder tillsammans. En kväll när jag var på väg att lägga mig så ser jag den ena tjejen komma in i sovrummet men en handduk kring kroppen. Hon verkar vara nyduschad och lägger sig och läser en tidning i den dubbelsäng som flickorna delar. Efter ett tag kommer hennes syster in, även hon kommer från duschen och lägger sig på sin sänghalva. Jag ser att de pratar med varandra och den ena tjejen ställer sig upp med ryggen mot mig och tar av sig handduken. Hon lägger sig på sängen och hennes syster sätter sig på henne och börjar smörja in henne med någon form av lotion.

Med långa masserande drag går hennes händer över systerns kropp och jagkan se i hennes ansikte att hon njuter. Hennes händer masserar ryggenen lång stund tills när hon plötsligt sätter sig vid hennes fotända och börjar massera hennes ben. Hon masserar ett ben i taget och jag det är nu jag börjar inse att det här kan sluta precis hur som helst för när hennes händer kommer upp mot systerns skinkor så fortsätter högerhanden på insidan av låret och hon stoppar inte förrän hennes hand trycker mot systerns mus.

Systern ligger med slutna ögon, det ser ut som om hon andas tungt och hon protesterar inte mot sin systers intima händer. Efter några minuter vänder hon på sig och plötsligt så ser jag en ung tjej som ligger helt naken rakt framför mig. Visst hade jag sett henne naken förut men nu var det annorlunda. Det känns i luften att hon nu bara ligger och väntar på sin systers händer och mycket riktigt. Hennes syster sätter sig jämte henne och börjar klicka ut lotion på hennes mage och bröst. Därefter börjar hon massera hennes framsida.

Under en lång tid verkar hon undvika hennes bröst men till slut kupar hon sina händer och börjar smeka hennes bröst. Med cirkelformade rörelser rör sig hennes fingrar runt systerns bröstvårtor som nu står styva. Systerns bröstkorg häver sig upp och ner, det syns nu tydligt att hon tycker om behandlingen. Hon tar systerns bröstvårtor mellan tummen och pekfingret och klämmer försiktigt. Systern svankar till och andas nu med öppen mun. Hennes ögon är fortfarande slutna. Plötsligt förflyttar hon sig och sätter mellan systerns ben med ryggen mot mig. Hon klickar ut hudlotion på benens framsida och börjar massera hennes ben.

- Fan, tänkte jag. Ska hon sitta där och skymma sikten! Om hon inte hade suttit där hade jag kunnat se denna unga tjejs sköte rakt framför mig. Nu fick jag nöja mig att fantisera om vad som döljde sig bakom systerns unga kropp. Jag behövde inte vara besviken särskilt länge, strax tar även hon av sig handduken och sitter naken med ryggen mot mig. Det är en vacker synjag har framför mig. En välsvarvad bakdel, en smal midja och hennes långa svarta hår som hänger rakt ner på halva ryggen. Hon fortsätter att massera sin systers ben och det är nu som även min andhämtning börjar bli tung.

Hon sitter vid sin systers ben och masserar varje ben för sig. Varje drag hon gör börjar vid foten och slutar inte förrän hennes händer vilar på systerns venusberg. För varje drag hon gör mot systerns grotta sträcker hon sig framåt och svankar upp sin härliga bakdel mot mig. Hon är härligt bakmusad och jag kan utan problem se hennes svullna blygdläppar som lyser röda mot mig varje gång hon sträcker sig fram för att smeka sin syster. Till slut sträcker hon sig så långt fram så att hennes huvud är vid systerns sköte. Hon står på alla fyra med musen i luften vänd mot mig. Hon börjar slicka sin syster som får allt svårare att ligga still. Hennes ena hand sträcker sig bakåt mellan hennes ben och hennes fingrar börjar cirkulera på clitoris.

Det är ett våldsamt skådespel som utspelas framför mina ögon. Deras kroppar rör sig fram och tillbaka och de verkar vara helt avstängda från omvärlden. Den ena tjejen arbetar frenetiskt med sin tunga samtidigt som hon verkar njuta i fulla drag när hon smeker sig själv. Efter ett tag reser hon sig och går iväg. Någon sekund senare är hon tillbaka med den ena handen bakom ryggen. Hennes syster ser inte det jag ser, en stor massagestav…………

Hon sätter sig jämte sin syster och hennes lediga hand smeker hennes kropp. Jag ser hur hon smyger upp staven mellan systerns ben. Till slut är hon framme och börjar gnida med toppen av staven mot hennes sköte. För första gången så verkar hennes syster ifrågasätta vad som ska ske. Hon lägger ett finger över hennes mun och fortsätter gnida med staven. Hon styr staven mot systerns öppning. Jag har en fantastisk syn framför mig och jag kan se hur hon juckar emot när hon trycker med staven mot hennes öppning. Sakta, sakta för hon staven in och ut det dröjer inte länge förrän systern rör sig vilt av hennes behandling.

Plötsligt, utan att staven stannar, sätter hon sig grensle över sin syster och sänker ner sitt sköte mot hennes ansikte. Strax därefter ser jag på henne att systern har träffat rätt med tungan. Även hon börjar att slicka sin syster samtidigt som hon kämpar med staven in och ut. Systerns händer smeker hennes skinkor och jag ser att hennes tag blir hårdare och hårdare. Till slut håller hon ett krampaktigt tag i skinkorna och hon spänner upp kroppen i brygga. Orgasmen sköljer genom hennes unga kropp och strax därefter ligger hon helt avslappnad på sängen. Den andra systern vänder sig om och lägger sig ner jämte.

De ligger och kramas en stund, pussas och smeker varandras kroppar. De drar upp täcket och släcker lampan. Det verkar som om kvällens föreställning är slut……………..Inskriven av: *Humlan*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky