Hungriga på varandra (analt)

Sexiganoveller

Vi hade snackat lite mysigt via icq först och sen via telefonen. Vi eggade verkligen varandra när vi snackar, nästan lite farligt men i regel det som är lite farligt är mysigare. Vi var väl lite mer eller mindre hungriga på varandra. Själv så tycker jag att du är en toppen tjej precis i min smak. Du har liksom det jag gillar utstrålning, charm, busighet i dig liksom jag har.

Du gick på din kurs i Malmö. Den där fredagen som vi båda hade sett fram i mot nu var den här och visst fanns det lite fjärilar i magen. Skulle vara ner och träffa dig kl. 15.°° så jag körde i lungan rå ner ditt så man verkligen inte skulle missa en träff med dig. Hade fått adressen av dig och körde runt & letade efter några samtal med människor man hade frågat så kom jag fram, där vi bestämt mötes plats. Dröjde inte länge för en du kom gåendes i mot min bil, mm hon är verkligen mysig med sitt underbara leende när du kom där i mot mig. Gick ur bilen för att möta dig.

- Säger, hej min vän!!
– Du svarar med, hejsan gått bra att köra?
– Jodå, bara lite svårt att hitta hit, medan jag ger dig en kram & en bukett blommor till dig.
– Ser, hur du rodnar lite lätt, men det klär dig.
– Jag säger till dig skall vi gå och ta en panpizza på hut?
– Japp, säger du, medan du ser med dina vackra ögon på mig.

Vi hoppar in i min bil dumt att köra med båda. Vi snackar om allt möjligt känns som vi träffats förut. Svänger in i ett parkeringshus lättare än att leta en lite parkeringsplats.

- Du säger, hade varit mysigt att bli tagen på en motorhuv här inne, medan du rodnar lite lätt.
– Mmmm säger jag kanske skulle testa det någon gång ..*s*

Vi parkerar och lägger i lite mynt. H/mm nu skall vi se hur man tar sig här ifrån lättaste till Pizzeria hut. Vi strosar runt några kvarter, till sist så ser vi skylten jag säger sist ditt är en nött. Du börjar att springa, aj då hänger inte med dig har väl dålig kondis ..*s* Vi går in inte, tycker att vi skall sitta där uppe lite mera mysigare och inte så mycket folk där.

Vi beställer in en storpizza & cola. Skall bli gott detta Mia!!

Medan vi sitter där känner jag hur du tagit av skon och smeker mig med foten på benet, känner hur han växer i byxan. Mm tittar på dig och säger mm härligt detta skulle man ha mer av medan jag ger dig en blink. Som det sitter ett äldre par en bit ifrån.

Din fot är nu uppe mot min bula tar tag om din fot och smeker den trycker den lite lätt mot min bula, du ser på mig med ditt vackra leende. Frågar dig lika plötslig vad du har för dig ikväll, om vi kanske skulle ta och köra någon stans där vi kan vara ensamma bara du och jag. Kunde vara kul säger du, jag kallar på notan. Väl utan för så går vi mot bilen, för att se om det inte finns något litet rum att hyra, eller skall vi åka hem till mig Mia?

Hade varit mysigt säger du, i din vattensäng då ..*s* Mmmm i min vattensäng med dig ..*s* Några timmar senare hemma hos mig!!

Vi satt i soffa och drack lite vin.

Du tittade på mig med ditt leende som kunde få en att göra vad som helst, med huvudet lite på sned och blinkade sött med dina blågrågröna ögon.

I samma ögonblick så reste du dig och satte dig i mellan mina ben och började knäppa upp mina jeans och jag kände hur den började att växa. Tar fram min kuk och säger mmmm ser härlig ut med omskuren slickade på den, lite runt mitt ollon samtidigt som du tittar upp på mig med ditt leende. Du tar den i din mun och låter tungan leka. Jag kände hur jag växter i din mun medan du suger den med lätta och låter handen runkade den. Mmmm Mia gud så härligt medan jag höll ditt huvud i ett stadigt grepp. För varje stöt tog jag i lite hårdare så att den kom längre och längre ner i din hals. Du släppte taget om min kuk och knäppte upp sin kjol och klev ur den.

Du började att finger pulla dig kunde höra av det smaskande ljudet hur en av ditt finger lekte i din fitta och hur det åka ut och in i dig. Du slutade tvärt. Reste sig upp och kysste mig. Tog tag i min hand och släpade mig till min vattensängen, där du la dig. Du sa hämta min dilldos i min väska en guldfärgad massagestav och en tub glidmedel. Jag log och du skrattade till lite.

Du sa:
– Nu är det din tur.

Jag kröp ner mot sängen och började sära på dina blygdläppar, låter min tunga leka där länge först lite över din clitta sen ner mot din öppning och lät ett finger massera din clitta. Medan min tunga leker runt i din fitta som på den där ”filmsnutten slurp”. Du stönar ut en härlig orgasm. Du säger mera jag tog tuben med glidmedel och klämde ut en klick på din fitta. Jag tog din guldstav och kletade in den med. Sen tryckte jag sakta in den i fittan. Den mötte inget motstånd, du var sjöblöt. Jag stack in ett finger tillsammans med staven och kände hur din fitta kramade hårdare. Stönade högt när jag tryckte staven så långt upp det gick. Men jag ville leka lite mer. Jag tog ur staven ur fitta och lät den glida ner mot andra öppning som nu också var kletig av glidmedel. Din hand var snabbt på din clitta och smeka sig själv och jag trycker in massagestaven i ditt anus väldigt försiktigt medan min tunga leker i din fitta och upp mot dina fingrar, ner mot ditt anus slickar runt din massagestav som härligt glider in och ut i dig. Du säger nortan stick in ett finger i min fitta. Jag rörde hela tiden hennes stav ut och in i hennes ”lilla” hål och pullade henne med mitt finger tillsammans med hennes finger. Mmmm du stönade så det ekade.

Men nu var jag sprängkåt och ville råknulla din fitta Mia. Du ställde dig på alla fyra i sängen jag lite på huk och körde ner min kuk i fittan. Hela vägen. Samtidigt tryckte jag staven ännu längre upp i anus. Det gick för dig igen. La huvudet lite på sned och blinkade sött med dina sagolika ögon. Du smekte och klämde lite försiktigt på dina bröst som var dolda bakom en tajt svart liten topp. Mm du har verkligen härliga bröst med stora bröstvårtor vackra hårda ”bollformade” bröst. Precis så där lagom stora. Jag hjälpte dig av med toppen.

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky