Hultfredsfestivalen år 1997

Sexiganoveller

Den här berättelsen ådrar sig under Hultsfreds-festivalen 1997. Jag hade stuckit dit med mina kompisar Daniel och Viktor, främst för att koppla av, men även för alla bra band som skulle uppträda där detta året. Vi såg alla fram emot några fina dagar tillsammans, och jag anade inte att detta skulle bli en festival att minnas för livet. På eftermiddagen den sista festival-dagen ville mina kompisar gå och se på Nick Cave, tillsammans med några tjejer vi hade träffat. ”Larvigt!”, sa jag. Jag var rätt slutkörd efter de tre dagarna, och hade ingen lust att se på någon skintorr australiensare.

Dessutom hade jag inte kunnat runka en enda gång under vår tid i Hultsfred, så jag tänkte sitta utanför tältet, se på solnedgången, och längta hem till teven där jag skulle trycka i en porrfilm direkt när jag kom innanför ytterdörren. ”Sitt där och tjura, då.” fnös Daniel, för att sedan vandra bort mot festivalområdet med resten av gänget. Jag tittade lite avundsjukt efter dem. Trots att de där tjejerna inte var sådär jättesnygga, så var det i allafall något. Mina kontakter med det kvinnliga könet de senaste dagarna hade varit lätträknade. Så jag satt där i mina egna dystra tankar i ungefär tjugo minuter, då jag hörde en röst framför mig, ”Ursäkta, har du något hushållspapper att låna ut?” Jag tittade upp, och världen stannade för mig i någon sekund. Där, precis framför mig, stod den snyggaste och sexigaste tjej jag någonsin sett!

Hon var dryga 170 cm lång och hade ljust, nästan vitt hår ner till axlarna. Hon hade stora, vackra ögon och en sensuell mun, med fylliga läppar. Hennes kropp var det mest underbara jag någonsin skådat. Långa slanka ben, med perfekt rundade lår och höfter skymtades under en kort, vit kjol. Hennes bröst var härligt stora och toppiga, och pekade retsamt på mej innanför den tajta, armlösa t-shirten. ”Äuh…jaa…alltså…” var det enda jag kunde få fram, innan jag lyckades skärpa till mig och började treva inne i tältet efter toarullen. ”Jo, det är klart. Vänta lite.” fick jag fram till slut. Hon log ett snett leende, som om hon kunde gissa sig till vad jag tänkte på. ”Hur har festivalen varit för dig då?” frågade hon. ”Jodå, det har varit bra” sade jag, och stirrade fånigt på hennes fasta lår. Tänk så underbart att få glida upp med handen innanför den där kjolen tänkte jag, och kände hur min kuk började vakna till liv nere i byxorna. ”Jag heter Mattias, förresten.” sade jag sedan och sträckte fram handen till en hälsning. ”Hej, jag heter Kristin. Trevligt att råkas, Mattias.” svarade hon med sin varma och mjuka röst. Jag började känna mig olustig. Min kuk började strama oroväckande, och jag hade inget på överkroppen som man kunde täcka för den växande utbuktningen med. Det hela började kännas en aning pinsamt, och det var med en lättnad jag fann toarullen med vänsterhanden och räckte över den till Kristin. ”Tack så mycket.” sa hon, men visade inga tecken på att gå iväg.

Istället gjorde hon något som fick mitt stånd att göra ont i brallorna. Hon satte sig ner på huk, med den korta kjolen lite uppdragen, så jag med lätthet kunde se in i hela härligheten. Jag hajade till när jag såg att Kristin inte hade några trosor på sig. Hennes fitta såg helt fantastiskt härlig ut. Den var rakad, med stora, fylliga blygdläppar som var lätt åtskilda. Hon satt så nära marken att det långa gräset smekte hennes underbara kön. Min blick var som fastlåst på denna oväntade utsikt. ”Jaha, och vad tittar du på, då?” frågade Kristin retsamt och kröp fram till mig, så nära att hon hade sitt vackra ansikte bara några centimeter från mitt. ”Jag har inte knullat på evigheter.” viskade hon, och jag hände hennes varma hand över min kuk, frenetiskt letande efter gylfen. ”Vill du ge mig ett härligt knull nu, Mattias?” Jag sade ingenting, utan förde in min vänstra hand mellan hennes ben och kupade handen om hennes härliga fitta. Våra munnar möttes i ett vilt kyssande, och jag kände att Kristin var lika kåt som jag själv. Efter ytterligare några sekunder hade hon knäppt upp mina shorts och börjat massera min stora kuk, som pekade rätt upp i himlen. Känslan av Kristins lena händer kring mitt kukskaft var fantastiskt skön och jag lät ett finger glida upp mellan de lena blygdläpparna och in i den varma fittan.

Kristin stönade tyst av kåthet. ”Vi borde nog förflytta oss in i ditt tält.” viskade hon och puttade mig bakåt, så jag hamnade på rygg i tältet, mitt bland sovsäckar, stormkök, ryggsäckar och gamla kläder med kuken pekandes uppåt som ett stort utropstecken. Kristin kröp också in och drog igen myggnätet, men inte själva tältöppningen. ”Vi ska väl se vad vi håller på med?” sade hon och log mot mig med kåta ögon. Jag nickade, medan jag upphetsat såg på hur Kristin drog av sig sin tajta T-shirt. Naturligtvis hade hon ingen behå på sig, och hennes bröst var det finaste par jag någonsin skådat. Runda och fylliga, med styva vårtor. Jag satte mig upp och förde munnen till ett av de där härliga brösten, samtidigt som jag drog av Kristin hennes kjol. Hennes bröstvårta var hård och spänd, och hennes hud var varm och len, där hon satt naken och underbar framför mig. Så höll jag på i ett par minuter, tills Kristin plötsligt puttade ner mig på rygg igen. ”Nu har du gjort tillräckligt, Mattias. Nu ska jag ta hand om dej.” Hon drog snabbt av mig mina shorts, så även jag var naken. Sedan satte hon sig grensle över min mage, med ryggen mot mej, lutade sig framåt och började suga min kuk, samtidigt som hon masserade min pung. Själv hade jag en härlig utsikt över Kristins uppvända stjärt och fitta och förde in ett finger i hennes mjuka och våta fitthål, som darrade av kåthet. Jag förde fingret in och ut mellan Kristins svällande blygdläppar.

Efter ett tag började fittsaften rinna mellan mina fingrar och en underbar doft spred sig i tältet. En kort stund senare började Kristin röra sina höfter fram och tillbaka i ett allt snabbare tempo, samtidigt som hon stönade allt högre. ”Ååååhhh, vad du gör det skönt för mig, Mattias!” Plötsligt knep hennes våta fitta igen om mitt finger och en flod av fittsaft rann över min hand. Kristin kastade sig fram och tillbaka i en härlig orgasm och skrek högt rakt ut. Jag kände själv hur min pung drog ihop sig och att det snart skulle gå för mig med. Då vände sig Kristin om och ställde sig grensle över min kuk, som hon fortfarande höll ett fast grepp i. ”Knulla mig nu.” sade hon. ”Knulla mig hårt i fittan.” Mitt hala sprutskaft gled in som smör i Kristins våta, vibrerande fitta och jag stönade högt, för en skönare känsla än detta hade jag aldrig varit med om. Hon började rida mej samtidigt som hon masserade sina bröst med den vänstra handen, och sin klitoris med den högra. Jag hade en underbar uppsyn över hur min stenhårda kuk med ett smaskande ljud försvann in i den lena fittan, för att sedan dyka upp igen, alldeles våt av Kristins fittsafter.

Vi knullade på detta underbara vis i några minuter och stönade allt högre båda två. ”Nu har du fört befälet länge nog.” väste jag ansträngt och kände hur det pulserade i tinningarna. Jag satte mig snabbt upp och föste ner Kristin på rygg. ”Nu ska du få kuk tills du skriker.” sade jag, tog tag i hennes härligt slanka ben och förde dem brett isär så hennes underbara fitta låg vidöppen framför mig. Kristin tittade på mig med sina stora ögon, som var glansiga av kåthet. ”Ja, knulla mig tills jag svimmar.” stönade hon. Jag lät återigen min sprängfyllda kuk glida in mellan hennes stora, plaskvåta blygdläppar, in i Kristins djupa fitta. Jag började knulla henne i ett snabbt tempo, stödd på händerna och knäna. Kristin masserade sin klitoris med båda händerna och lät sin sensuella tunga spela över de vackra läpparna. Jag böjde mig över henne och vi kysstes som flämtande djur, med tungorna långt in i varandras munnar. Efter ytterligare några minuters vilt knullande kände jag att det snart skulle gå för mig på allvar. I samma ögonblick knep Kristins fitta ihop om min kuk och hon kom i en härlig orgasm, högt skrikande.

Det gjorde mig ännu mer upphetsad och jag kände hur orgasmen tog tag i min kropp, med en ångvälts styrka. Jag sprutade den första satsen rakt in i Kristins lena fitthål, sedan drog jag ut kuken och lät sperman flöda över hennes mage, bröst och ansikte. Det var det skönaste jag någonsin varit med om i hela mitt liv. Vi pustade ut, alldeles utmattade båda två. Kristin smetade ut sperman över hela sin kropp och vi låg och kysstes långt och länge efteråt. En halvtimme senare klädde vi på oss och Kristin tackade för en härlig stund. ”Detta måste vi göra om många gånger.” sade hon med ett flin och gav mig sin adress. Hon bodde i Stockholm. Jag lovade att komma och hälsa på henne snarast. Sedan försvann hon bort mellan tälten och jag har inte sett henne sen dess. Strax efteråt kom Daniel och Viktor tillbaka. Nick Cave hade varit superbra sade de. Jag hade verkligen gått miste om någonting när jag hade suttit här och tjurat. Ja, det var väl hela historien om mitt Hultsfredsbesök 1997. Jag berättade aldrig någonting för Viktor och Daniel, eller någon annan. De skulle ändå aldrig tro mig. Förresten…jag sitter på ett hotell i Stockholm och skriver detta. Om tio minuter ska jag bege mig iväg och besöka en flicka jag känner här.

(0)

Sexnoveller

Clicky