Hon var 18 år

Sexiganoveller

Jag 30 år, och bor i en mindre stad i norra Sverige. Jag är inte så lång, ca 172 cm, och jag väger ungefär 70 kg. Jag har alltid tyckt att det sexigaste på en tjej är rumpan, men jag tycker inte att anala samlag är det allra viktigaste. Jag har skrivit en berättelse som kanske visar vad jag menar. Tjejen i berättelsen är en tjej som jag var tillsammans med för ungefär 3 år sedan. Vi träffades när hon var 18 och jag var 26, och vi var tillsammans i ca. 1 år. Hon var på många sätt en helt fantastisk tjej, framför allt i sängen, men det fanns ändå orsaker till att det inte höll längre.

Detta hände en kväll hemma hos henne: Vi låg på sängen och slötittade på tv. Vi var båda klädda i endast morgonrockar eftersom vi precis hade duschat. Anna ville att jag skulle massera hennes rygg eftersom hon hade ont. Hon tog av sig morgonrocken med ryggen mot mej, och lade sig på mage på sängen. – Hur vill du att jag ska massera?, frågade jag. – Så där mjukt, försiktigt. Jag började försiktigt smeka Anna först vid axlarna och sedan över ryggen, ner till midjan upp till axlarna igen och så ner över ryggen. Jag försökte att göra det mjukt och ytligt, som jag själv tycker är så skönt. – Vad skönt det är, sa Anna efter en stund, och det fick mej att fortsätta längre ner, över stjärten och längs benen ner till fötterna.

När jag smekte hennes lår och stjärt började jag känna hur upphetsningen steg. Annas andhämtning blev lite snabbare och hon särade lite på sina ben för att jag skulle kunna komma åt mer på insidan av låren. – Gud så skönt viskade Anna. Jag strök sakta och försiktigt upp längs insidorna av Annas lår ända upp till ljumskarna. Anna ryckte till och särade ännu mer på sina ben. Det märktes att hon började bli upphetsad och det gjorde att min egen upphetsning stegrades. Jag fortsatte att lätt och försiktigt låta mina fingertoppar glida upp och ner över hennes rygg…ner över stjärten…baksidan av låren…upp igen.. Hon tryckte uppåt med stjärten lite när jag närmade mej med fingrarna, och jag lät fingrarna glida upp över hennes skinkor och ner igen, med fingertopparna över hennes stjärtskåra ner mot fittan.

Hon sträckte ut handen som var närmast mej, och greppade runt min vid det här laget stenhårda kuk, och började försiktigt runka mej. Hon särade på sina ben så hela hennes fitta låg öppen för mina blickar. neråt igen. Anna var nu så upphetsad att hon inte kunde ligga riktigt still. Varje gång mina fingrar mjukt smekande passerade hennes allra heligaste, försökte hon med små kroppsrörelser visa att jag skulle fortsätta längre. Anna stönade tyst varje gång mina fingrar närmade sig, och hennes kroppsrörelser blev allt tydligare. Hon särade lite till på benen, drog upp benen lite under sig, och svankade upp med sin mycket sexiga stjärt. Jag lät mina händer sakta fortsätta upp längs lårens insida och upp över stjärten och sedan neråt igen mellan hennes skinkor rakt över hennes lilla, söta stjärthål.

Hon stönade lite, och visade att hon gillade det. Hennes hand kramade försiktigt kuken, och jag började känna mej ordentligt upphetsad. Jag fortsatte vidare ner mot hennes fitta. Mitt finger gled lätt över hennes fuktiga blygdläppar, fingret gled lätt in för hon var våt vid det här laget. Anna tryckte sitt underliv mot min hand så fingret kom så långt in det gick. Jag rörde försiktigt fingret lite ut och in. Hennes rörelser blev allt våldsammare och hon stönade ännu högre. – Vänt… det går nästan, sa Anna. Jag hejdade mej en stund, och lät henne lugna ner sig lite. – Vad skönt det är viskade hon och log. Hennes grepp om min kuk hade inte släppt, och hon vred huvudet så att hon kunde se den, hon skrattade: Du blöter ner hela min hand! Det var sant, jag hade blivit ganska kåt nu, och det hade runnit en del från kuken. -Vänd dej på rygg, sa hon. Jag gjorde som hon sa, och hon satte sig gränsle över mej längst ner på min mage, med rumpan nästan mot mitt stånd. Hon lutade sig fram och började smeka mej över mitt bröst.

Hon böjde sig framåt och vi kysstes, samtidigt som hennes rumpa gled längre ner och tryckte mot mitt stånd. Jag lyfte upp mina händer och smekte hennes bröst samtidigt som hon försiktigt började röra sig upp och ner. Hennes rörelser fick hennes fitta att gnida mot mitt blygdben och jag kände hur mitt ollon gled upp och ner i hennes stjärtskåra. Hon vred sig lite åt sidan och sträckte ner ena handen bakom sin rumpa, smekte min pung och tryckte kuken mot sin stjärt. Anna gled av mej, lade sig bredvid, och omfamnade mej.

Vi tryckte våra kroppar mot varandra och började kyssas. Jag lät mina händer smeka Annas rygg och stjärt och hon svarade med att även hon smekte min stjärt och pressade den mot sig samtidigt som hon pressade sig mot mej. Min penis trycktes hårt mot hennes lår. Kyssarna blev allt intensivare och våran upphetsning stegrades. – Vänta lite, sa Anna och vände sig om så hennes huvud kom ner till min penis som hon stoppade in sin mun och började suga, samtidigt som hon med sina händer smekte min pung och vidare bakåt mot mitt anus. Jag gjorde likadant, och började genast slicka Annas fitta och stjärthål. Hon stoppade in ett finger i munnen, blötte det och lirkade försiktigt in fingertoppen i min stjärt. Jag stönade till, och tryckte kuken hårdare mot hennes mun.

Jag förde in ett finger i Annas blöta fitta och lade sedan det mot hennes anus, lät det gnida försiktigt utanpå en liten stund, innan jag försiktigt tryckte in fingertoppen. På detta sätt låg vi ganska länge och slickade, sög och pillade i varandras anus med fing r arna. – Kom nu vill jag känna dej inne i mej flämtade Anna efter ett tag och vände sig om på rygg. Jag la mig över henne och Anna styrde in min kuk i sig. Vi låg så en stund alldeles stilla och kysstes. Sedan lyfte jag mej upp på raka armar och började sakta knulla Anna. Hon la upp sina fötter på mina axlar så det skulle vara lättare för mej att stöta in min kuk. – Är du nära undrade Anna? – Ja ganska svarade jag. – Jag är väldigt nära men jag ska försöka vänta tills du kommer viskade hon.

Säg till när du känner att det ska komma så försöker vi att det går samtidigt fortsatte hon. Jag fortsatte att knulla med långa tag. Anna lirkade ner en hand och började smeka mitt stjärthål. Min upphetsning stegrades snabbt, och jag var tvungen att minska på takten. Jag förde nu ytterst sakta kuken ut och in i Annas fitta. Det var ljuvligt skönt.. – Nu kommer jag när som helst viskade till Anna. – Jag också flämtade hon tillbaka, låt det gå precis när du vill. Jag förde ner min ena hand, och tryckte försiktigt in fingertoppen i hennes anus. – Nuuuuu, nu nästan skrek jag, och kände samtidigt som utlösningen kom, nästan utan att vi rörde oss, hur hon kom samtidigt som mej. – Jaaaa ja ja svarade Anna och tryckte sig allt våldsammare upp mot mej och pressade in fingret i min stjärt.

Vi stönade högt båda två, och efter en kort stund slappnade vi av och jag sjönk utmattad ner över Anna. Så låg vi en lång stund och bara njöt av utlösningens efterdyningar medan vi pressade våra underliv hårt mot varandra fortfarande med min kuk långt inne i Annas fitta. Jag vältade mej av Anna så vi kom att ligga på sidan mot varandra. Så låg vi och kysstes medan vi sakta smekte var andra över ryggarna. Vi låg sedan länge och kramades och kände hur upphetsningen steg igen. Men nu var vi båda för trötta för att än en gång älska så vi somnade i varandras armar.

(0)

Sexnoveller

Clicky