Hmm… Grannens dotter igen!

Sexiganoveller

Sitter vi datorn efter att ha sovit en stund o mitt besök har gått hem till sig. Smeker min kuk som är öm, riktigt öm men visst redo igen för den är riktigt svullen o en o annan glansig droppe rinner ner för ollonet, måste berätta om min dag… så det är real stuff from today:-)

Kom hem vid tretiden från en tur på gymmet och höll på att låsa upp dörren då jag hör steg på vägen utanför. Ser grannens dotter som kommer från bussen på väg hem, hon hade vart och tränat dans. Vi växlar några ord o sen frågar jag om hon är törstig o vill följa med in och ta något att dricka.
– Gärna, sig hon och ger mitt ett varmt leende.
När vi tar av oss jackorna i hallen så har hon ett riktigt tajt linne på sig med en bh under där det känns som att brösten håller på välla ur. Hennes bröst är riktigt fasta, kanske stora som en baseball med bröstvårtor som fullmogna hallon och hon ser min uppskattande blick o säger:
– Vi har tränat till en dansuppvisning, jag kan visa dig, jag har en cd här med musiken.
– Visst sa jag, kanske skall se i kylen vad det finns att dricka först!
– Det finns mineralvatten, cola eller möjligen cava (mouserande vitt), kunde jag konstatera när jag öppnat dörren till kylskåpet.
– Cava vill jag ha, sa hon o det blev det.
Vi hade knappt satt oss i soffan i vardagsrummet o bara smuttat på cava:n när hon sa:
-När tränade hade vi ett par korta tight’s men de har jag inte med hem kan jag ta av mig byxorna och dansa för dig i bara trosorna o linne.
-Skall nog gå bra, sa jag, har ju sett dig bikini på sommaren när du solat o du har en riktigt fin o sexig rumpa.
Hon ställde sig upp precis framför mig, knäppte upp sin byxor och drog dem saka och demonstrativt ner till fötterna samtidigt som hon vände sig med rumpan mot mig och böjde sig ner. Sen gick hon och hämta sin cd och startade stereon i vardagsrummet där vi satt med skivan i. Vet ju inte om hon dansade precis som de tränat men det var en riktigt sensuell dans och jag kände kuken svullna under byxorna. När hon dansat färdigt så tag jag med mig våra glas och gick fram till henne:
– En skål för en fantastisk dans, sa jag o så skålade vi.
– En skål också för en riktigt sexig tjej, sa jag o hon log o vi skålade igen.
Jag tog hennes glas och mitt och satte ner på ett bord. Dog henne intill mig och såg henne djupt i ögonen o gav henne en tungkyss o kände hur hon tryckte sitt underliv mot mig. Jag gled sakta ner på knä o kysste o lekte med tungan utan på hennes trosor.
-Slicka mig, sa hon, jag är så blöt.
– Jag känner det, sa jag, trosorna är alldeles våta här o det smakar gott.
Jag lyfte upp henne och satte henne på matbordet i vardagsrummet. Smekte av henne linnet o befriade hennes bröst från bh:n. Kysste runt på de härliga brösten ser nästan ut som att de skall explodera. Slickade runt bröstvårtorna o bet o nafsade lite med tänderna o sen sög..
-Åhhhh, stönade hon, du gör mig så kåt sa hon, varje gång vi ses men idag är jag så vansinnigt kåt.
– Snygging, du gör mig också j-vligt kåt, sa jag.
– Lovar du att knulla mig ordentligt idag, frågade hon.
-Jag lovar, svarade jag, om du lovar att inget säga till dina föräldrar, du är väl ändå bara 18 o jag är ju 47…
– Jag fyller snart 19, svarade hon.
Jag lät henne lägga sig bakåt med huvudet mot bordet och sög på en finger som jag lät glida runt hennes mun, ner över halsen o runt bröstvårtorna som jag masserade o knep till lite o kände att styvnade om möjligt lite till… min andra hand letade sig in under hennes trosor o gled sakta längs ett par våta blydläppar.

Hjälpte henne av med trosorna o såg hur det glänsde i i fittskåran, smekte insidan på hennes lår o runt fittan o min tunga letade sig fram till hennes clitta som var svullen o hon stönade högt när jag slickade o masserade den. Jag lät tungan leta sig in i mellan de våta blygdläpparna o uppom clittan o sen sakta ner o läte tungan glida mellan anus o fittan. Lät en finger glida in o pulla fittan samtidigt som jag slickade, lät en finger hjälpa till men det blev en finger i fittan o en i analen.
-Ahhhhhh, hon stönade o kved…
Min tunga cirkulerade runt hennes clitoris o jag kände hur hennes fitta o anus klämde runt mina fingrar.
-Mmmmmm, fortsätta snälla jag kommer snart, sa hon.
Jag pullade o slickade o smakade hennes härliga fittsås, o hon tryckte sin fitta mot min tunga o jag sög o slickade glupskt
-Åhhh
-Åhhhhhh
-Åhhhhhhhhhhh hon skakade o gnydde, men jag fortsatte att slicka o smaka hennens fittläppar o efterhand hennes orgasm ebbade ut kände jag att hon tog emot min behandling med en ökande vällust.
– Får jag rida din kuk, frågade hon plötsligt.
– Kom, sa jag, du får hjälpa mig av med kläderna o sen får du gärna smaka min kuk i munnen innan du får rida.
-Mmm, sa hon, jag tycker om att suga kuk sa hon, o jag gillar sperman….
-Jag skall knulla dig först sa jag innan du får min sperma, men sedan får du gärna suga sperman ur min kuk, allt du orkar….
Hon sjönk ner framför mig efter att ha fått av min byxor o kalsonger, tog ett vant grepp om min kukrot o lät tungan leka över mitt ollon o sen sug hon in hela ollonet…
-Åhhh, stönade jag.
Hon fortsatte att suga min kuk, längre o längre ner i hennes hals gled kuken.
-Ahhrrrg
-Sug lite till på ollonet sa jag så skall din fitta få smaka på kuk sen.
-Skönt så, sa hon
-jaa, lyckades jag få fram, lägg dig på bordet igen så skall din fitta få kuk nu…
Lät mitt svullna ollon glida längs hennes fittläppar o gned över hennes clitta, körde sakta in ollonet o lät det glida ut o in. Körde sedan djupare efterhand och henne sköna fitta kramade om min kuk.
-Så….
-Så, skönt sa hon, knulla mig nu Åhhhhh
-Jaaaa, sa jag o stönade, du är så sköna o knulla!
-Din kuk sa hon den gör så skönt för mig…
– Yes, sa jag, ta emot nu jag vill knulla så skönt… din fitta kramar så skönt
-Åhhhh din kuk så.ahhhhhhhhhhh
-Mmmm din fitta åhhhhhh
Jag lät min kuk sakta glida ur henne och sa:
-Jag är nära att komma nu, vill du suga ur mig sperman?
-jaaa, sa hon, och gled ner framför mig igen. Tog ena handen runt min kukrot och den andra runt pungen o så sög hon in ollonet…
-Åhhh arrrghhh åhhhh, tog inte lång tid innan det började rycka i kukroten o hon sög ivrigt isig även om det efterhand ut på hennes haka.
Hon fortsatte att suga o runka min kuk som snart stod sprängfylld igen.
– jag vill knulla din anal, sa jag
– jag inte haft kuk där innan, sa hon, men det var skönt med din finger innan, är du försiktig?
– jag har lite glidmedel, sa jag
– jag vill göra allt med dig, sa hon, o hon kom i riktigt våt orgasm när jag knullade henne i analen samtidigt som jag smekte hennes clitta,,, o jag sprutade en gång inne i henne innan hon sedan gick över till deras hus…

Förstår inte att min stake kan vara redo igen, men tänker ju på min härliga granntjej och hennes….

(0)

Sexnoveller

Clicky