Hellre sex på arbetet än sextimmars arbetsdag

Sexiganoveller

Detta hände så sent som igår, då jag jobbade över för att hinna färdigställa vissa saker innan jul-ledigheten. Klockan närmade sig halv-nio på kvällen och det var helt öde på kontoret – trodde jag. Plötsligt hördes steg i korridoren och Nina tittade in. Vi är bara ytligt bekanta, men jag har följt henne med blicken rätt ofta eftersom hon har en väldigt stark sexuell utstrålning.

Hon trodde också att hon var ensam kvar, men hade sett att det lyste från mitt rum, då hon gick för att hämta kaffe.

Hon kom in i rummet och gick runt mitt skrivbord och satte sig på kanten av bordet och frågade om jag också saknade ett hem att gå till. Jag nickade och lät för en halv-sekund blicken droppa ner till hennes bröst som syntes tydliga under hennes gröna topp.

Helt plötsligt tog Nina ett steg mot mig och satte knät på min stol, mellen mina ben, så att hon nästan kom att nudda min kuk.

Jag vill att du röv-knullar mig sa hon, som om hon egentligen sagt – Vill du ha en kopp kaffe. Jag blev naturligtvis paff av hennes något direkta fråga och hann därför inte säga något innan hon helt resolutkörde in sitt knä ytterligare mellan mina ben, så att hon rörde vid min stake.

Efter att ha varit lam av förvåning över hennes fräcka framfusighet, kom jag till sans med en lika snabb som berusande kåthet.

Jag slet av hennes topp och kramade hennes stora bröst. Hennes bröstvårtor stod stora som geléhallon. Hon lät mig dock inte hållas utan körde detta helt på eget bevåg.

Hon slet upp knapparna i gylfen och vräkte av mig jeansen och kalsongerna och min redan styva stake sprang fram. Hon körde in kuken till roten i sin mun och mjölkade min ådriga med tungan och läpparna.

Lika snabbt som hon sugit in min kuk, lika snabbt slutade hon och reste sig upp. Hon slet av sin egna byxor och vände upp röven mot mig där jag satt i min kontorsstol fortfarande.

Hon sa kort: kör in knullskaftet i röven min och knulla mig hårt. Jag lydde likt en liten valp. Jag reste mig och siktade med min svullna, ådriga, uppblötta kuk mot hennes rosa stjärthål. Jag hade aldrig knullat en röv förut men körde nu resolut in ballen till roten utan att stanna upp och tänka.

Hon skrek rakt ut av grym kåthet och hennes anus släppte tillochmed en fis då min kuk fyllde upp all ledig plats i hennes rövhål.

Jag knullade hårt och hon stötte emot allt vad hon orkade. Jag kunde inte stå emot alls utan kände att jag skulle spruta, så jag sa det till henne och hon gled av och gick ner på knä framför mig.

Jag drog kanske tre drag innan jag släppte min sats. Den första strålen träffade med kraft hennes näsa och ena öga och resten av satsen sprutade över hennes hår och kinder. Hennes ansikte var alldeles kladdigt av sperma och hon sög ur de sista dropparna från min kuk.

Snabbt torkade hon sitt ansikte rent med sina trosor och lämnade mitt rum utan att säga mer.

Nu sitter jag på mitt kontor och jobbar över igen och jag undrar om hon kommer ikväll med……

 

(0)

Sexnoveller

Clicky