Helena, Louise och Kenneth

Sexiganoveller

Jag och min bästa väninnan hade bestämt oss för att tillbringa denna sista lediga vecka tillsammans ute i mina föräldrars sommarstuga. Louise, min bästa väninna, hade precis brutit upp med sin pojkvän och jag ville spendera lite tid ihop med henne för att pigga upp henne.. Kenneth, min dåvarande sambo blev sur över att jag hellre tillbringade en vecka i stugan tillsammans med Louise än med honom, men eftersom det var en av sommarens största bilträffar under den veckan, gav han med sig. Och Louise behövde ju onekligen mitt stöd och min uppmuntran.

Tredje dagen i stugan spöregnade det så vi tänkte att det kunde vara trevligt att sitta och slappa till någon rolig gammal film. Då vi gick igenom pappas gamla videosamling hittade vi en hel massa gamla p-rullar och en aning fnissiga kom vi fram till att vi skulle kika på en sådan film. Ingen av oss hade sett särskilt mycket porr tidigare. Till en början var det mest fniss och skojiga kommentarer till filmreplikerna, men efter en stund blev det tyst och båda följde vi vad som hände på den lilla TV-rutan med allt större intresse. Det var som om stämningen på filmen började smitta av sig. Jag kände hur jag började bli alltmer fuktig och upphetsad. I samma ögonblick som två vackra kvinnor på filmen lade sig i en 69:a kände jag Louises hand treva sig fram över mitt högra lår. Jag såg på henne att hon tvekade, hon visste inte hur upphetsad jag hunnit bli, om jag ville eller inte…

Jag blev nästan förvånad över mig själv att en tjejs hand på mitt lår kunde få mig så vansinnigt kåt. Kanske hade jag smittats av hettan på TV-rutan, för jag som aldrig tidigare tänkt på en tjej på det viset ville inget hellre än att få utforska Louise. Aldrig hade jag känt ett sådant våldsamt begär efter någon, inte ens efter min f d.Kenneth.

Då Louise märkte att jag var med på noterna lyfte hon handen från benet och började massera mitt bröst utanpå T-shirten och jag sökte hennes mun och började kyssa henne hungrigt och passionerat. Jag avslutade kyssen varligt och fortsatte kyssa hennes skira, smala hals och började samtidigt knäppa upp de små knapparna i hennes kofta. Hon hade ingenting under koftan och då min mun slöt sig om hennes hårda bröstvårta hörde jag henne stöna högt av vällust. Jag kupade handen runt det andra bröstet och fortsatte sedan att kyssa hennes mage. Jag stannade till några sekunder och lät tungan rotera runt hennes navel och medan jag gjorde det hade hon redan börjat dra av sig sina tunna sommarbyxor.
Jag stannade upp och hjälpte henne av med byxorna. Nu låg hon framför mig iförd endast ett par minimala bikinitrosor, men precis då jag skulle till att befria henne från dessa hindrade hon mig. – Jag vill ta av dig kläderna, jag vill se dig, känna dig… viskade hon och satte sig halvt upp i soffan. Hon klev upp och ställde sig bakom mig medan hon började smeka av mig plagg efter plagg. Till slut hade jag bara mina trosor kvar och jag kunde känna hur hon pressade sina hårda, fasta bröst mot min bara rygg, samtidigt som hon lät sina händer smeka över mina styva bröstvårtor.

Hon kysste mig i nacken och fortsatte vandra med tungan över min rygg. Då hon var nere vid mina trosor började hon slicka runt kanterna, lät tungan följa mina trosors konturer och jag kände hur jag började skaka i hela kroppen. Jag ville ha henne i min fitta, ville att hon skulle slicka mig vilt, ville begrava mitt huvud i hennes våta fitta och höra henne stöna av vällust.
– Böj dig fram över soffbordet, viskade hon och jag lydde omedelbart.
Hon drog ner mina trosor och jag klev ur dom. Då kände jag hennes tunga glida in mellan mina ben, bakifrån, och hur
hon stack in tungan i mig…
Hon lät tungan vandra över min pulserande våta fitta och då hon roterade den lätt över klitoris trodde jag att jag skulle
explodera av kåthet.
– Kom, vi lägger oss här på golvet, lägg dig här, uppmanade jag henne med en röst så full av kåthet att jag knappt
kunde tala normalt.

Hon lade sig på golvet, efter att ha tagit av sig trosorna och särat lätt på benen. Jag formligen dök ner i hennes rakade fitta och fann att den vara lika het och blöt som min egen. Jag utforskade hela hennes fuktiga sköte noggrant, lät ett finger glida in och ut i henne medan jag koncentrerade tungan på klitoris och med den fria handen sökte jag mig upp till hennes bröst. Hon började rotera hela sitt underliv under min hungriga tunga och jag slutade för ett ögonblick, reste mig och placerade mig över henne i en härlig 69:a. Jag tryckte ner min kåta fitta i hennes ansikte och hon sköt in ett finger i mig medan hon slickade. Jag fortsatte att slicka henne och jag kände att hon började närma sig klimax, hon hade svårt att andas och stönade allt högre. Hennes stönande gjorde mig ännu kåtare och jag kände att snart skulle det vara dags även för mig. Jag stack in ytterligare ett finger i henne och sedan ytterligare ett, det sista satte jag i anus och jag hörde henne flämta högt av vällust. Någon sekund senare ga hon mig samma behandling och vi kom samtidigt i en exploderande orgasm. Då den våldsamma orgasmen lagt sig flyttade jag mig och satte mig så att vi kunde gnida våra fittor mot varandra samtidigt som vi sög och smekte varandras bröst. – Helena!

Louise nickade mot dörröppningen och jag vände på huvudet och mötte Kenneths blick. Antagligen hade han stått där en bra stund för hans blick var alldeles dimmig av kåthet. Jag vände tillbaka blicken och mötte Louises ögon. Hon var inne på samma sak som mig. Nu skulle Kenneth få vad han alltid velat. Rejält upphetsad var han ju redan efter att ha bevittnat vår våta 69:a, men nog kunde vi väl hålla honom på sträckbänken lite till…? Vi ställde oss framför honom båda två, bara några meter ifrån honom och började ivrigt smeka över varandras kroppar. Då Kenneth tog ytterligare ett steg mot oss, backade vi en aning, än var det inte hans tur. Vi skulle leka lite till… Vi lät honom titta på ytterligare några fittslickningar, hittade på nya ställningar och njöt av varandras heta kroppar. Hela rummet verkade som förvandlat, själva luften tycktes nästan explosiv av all kåthet och lust som fanns därinne.

Till slut ansåg vi att det var dags att inviga min f d i våra njutningsfulla lekar och med gemensamma krafter fick vi av honom kläderna. Hans kuk var hårdare än någonsin, så het och kåt hade jag aldrig någonsin upplevt honom under den tiden vi var ihop. Han ville så mycket att han tycktes vara på väg att explodera. – Kom, viskade Louise till honom och pekade på soffan och Kenneth tvekade aldrig utan formligen kastade sig ner på den. Där började vi båda utforska hans muskelösa kropp med kyssar och smek och då vi tyckte att han verkade redo placerade sig Louise med fittan över hans mun och lät honom slicka henne medan jag klev på hans stenhårda kuk och började rida honom som besatt. Under tiden hade jag Louises händer runt mina hoppande bröst och jag kände att det snart skulle vara dags för Kenneth att komma. För att undvika det klev jag hastigt av och lämnade lite kuk kvar åt Louise. Hon ställde sig på alla fyra och lät honom komma in bakifrån, medan jag gled under henne och lät hennes tunga knulla mig medan hon smakade kuk. – Nu går det snart för mig, frustade Kenneth och vi fick avbryta på nytt.

Efter några minuters avkylning av Kenneths kuk satte vi fart på nytt. Och denna gång var det jag som fick allt. Jag låg på det robusta köksbordet i stugan med Kenneth mellan mina ben, samtidigt som Louise smög sig dit med sin fantastiska tunga. Då jag var nära ytterligare en orgasm förde Louise en ett finger i anus och jag skrek rakt ut. En kuk i fittan, en slickande tunga och ett finger i nästa hål… det var alldeles fantastiskt. Då jag exploderat färdigt i en färgsprakande vild orgasm, flyttade sig Louise upp till mitt ansikte och placerade fittan över min mun. Och efter bara någon minut kom hon och Kenneth i mig båda två med en orgasm som de skrek ut samtidigt.
Då vi var färdiga formligen föll vi ihop av utmattning. Aldrig någonsin hade någon av oss upplevt något så fantastiskt. En helt ny värld hade öppnat sig för oss alla tre och då vi, några timmar senare, avslutat ytterligare ett pass tillsammans var vi alla överens. Detta måste vi göra igen och igen och igen… Och det har vi gjort. Det är över ett år sedan jag och Louise fann varandras våta fittor och tillsammans har vi upplevt mycket sedan dess. Ibland med Kenneth, ibland med andra killar, men ibland stjäl vi oss en stund för oss själva. Louise hade med sig en alldeles ny sats med olika sorters massagestavar med tillbehör nu sist, så framöver kommer vi att försöka leka oss fram till njutning även med dessa..

(0)

Sexnoveller

Clicky