Han var 34 år äldre!

Sexiganoveller

Min absolut bästa sexupplevelse inträffade när jag var 16 år. Min mamma hade en ny man som bodde hemma hos oss. Han hette Bengt och det hände på hans 50-årsdag.

Bengt hade bott hos oss i ca ett halvår, men han och mamma hade varit ihop i 5 år. Jag märkte direkt att han var väldigt ivrig att flytta in, men mamma var inte redo. Han bodde praktiskt taget hos oss ändå. Vi kom överens väldigt bra och vi hade kul tillsammans.

Bengt är en väldigt attraktiv man för att vara så gammal och jag fantiserade ofta om honom när jag onanerade på nätterna. Jag gillar äldre män och har haft sex med ett antal, men då hade jag bara haft sex med killar i min egen ålder.

Som sagt inträffade detta på Bengts 50-årsdag. Det var många gäster och man åt och framförallt drack mycket. Bengt var på väldigt bra humör och lite småfull.

Jag har fin kropp, rätt muskulös med fasta välformade bröst. Jag hade klätt mig sexigt i vit spetsklänning för jag njöt av de uppskattande blickarna av de gubbsjuka männen.

Jag hjälpte till med att bära ut mat och fick ett och annat nyp i baken. Många män reagerade glatt på att jag inte hade några trosor… Jag blev rejält kåt av smekningarna över baken och det började rinna till mellan benen. När jag hällde upp vin till Bengt kom även en smekning av honom och det gjorde mig ännu kåtare med tanke på att jag redan var attraherad av honom. Men jag visste att det var fel. Han var ju tillsammans med min mamma. Jag gav i alla fall honom ett leende och det tog han som en invit och när jag gick ut i köket följde han efter. Jag blev lite nervös och sa att jag behövde gå på toaletten och skyndade iväg.

Precis när jag skulle stänga dörren hann Bengt ikapp mig och satte foten i dörren och trängde sig in. Toaletten var rätt liten och vi stod nära varandra och jag kunde känna hans tunga andetag.
”Vad sexig du är idag, är det för min skull?” sa Bengt och smekte mig över kinden.
Jag drog mig undan men kom inte så långt innan Bengt tog tag om mina axlar och tvingade mig att stå kvar. Med ena handen hade han ett fast grepp om min axel och med andra började han smeka mina bröst. Även om jag var nervös och visste att det var fel blev jag upphetsad av hans behandling och mina bröstvårtor blev styva.
”Ojdå, om jag inte misstar mig är den lilla slynan kåt…” viskade Bengt i mitt öra och kysste mig på min bara hals.

Jag kunde inte låta bli att stöna tyst. Nu visste Bengt att det var fritt fram och släppte min axel och lät båda händerna massera mina skinkor utanpå klänningen. Nu märkte även han att jag inte hade några trosor och han log uppskattande. Han drog upp min klänning och smekte mina bara, fasta skinkor och fortsatte sen fram till min nu rejält savande fitta.

Jag viskade till honom att det var fel och att vi skulle tänka på mamma.
”Vad hon inte vet skadar henne inte. Dessutom uppskattar hon nog att jag har trevligt på min födelsedag. Hon får sitt ikväll.”
Han lyfte upp mig på handfatet och böjde sig ner och började slicka min renrakade fitta.

Jag hade aldrig blivit slickad innan och jag höll på att skrika ut min njutning högt men stoppade istället ett finger i min mun. Bengt bearbetade min klitoris intensivt och det dröjde inte länge innan min orgasm kom.

Nu lyfte han ner mig från handfatet och satte sig där själv. Jag drog ner hans byxor och blottade hans väldiga påle. Jag blev nästan rädd med tanke på att jag bara sett jämnåriga killar innan. ”Nu ska du suga på den” sa Bengt och tvingade ner min mun över hans stenhårda kuk.

Den smakade underbart, salt och gott tyckte jag och jag började suga som och jag ville svälja hela kuken. Nu kände jag hur det började rycka i kuken och de första varma strålarna sprutade ner i min hals. Jag svalde så mycket jag kunde men lite rann utmed min hals.

Bengt var tydligen en riktig hingst för hans grova stake stod fortfarande. Han vände mig om, drog upp min klänning över baken och jag lutade mig fram.Han satte ollonet min savande öppning och började sakta trycka in sin påle i min trånga tonårsfitta. Jag var i himmelriket. Jag älskar sex och nu fick jag en av mina fantasier uppfylld, den som jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva.

När Bengt nått botten började han jucka som besatt. Jag kände hur hans pung slog mot min klitta och jag njöt i fulla drag. Jag kände mig härligt snuskig och billig. Jag blev påsatt av en 34 år äldre man som dessutom var tillsammans med min mamma!!!

Bengt drog ut sin kuk och vände på mig, han kysste mig brutalt och lyfte upp mig på sina starka armar och tryckte upp mig mot väggen och började återigen jucka hårt. Ju hårdare han juckade desto mer ville jag ha. Jag viskade i hans öra och bad om mer.

Bengt skrattade lite och sa: ”Vilken tur jag har som hittar en sån liten hora som jag dessutom bor med och har tillgång till nästan när som helst!”
Jag lovade honom att ställa upp på allt han bad om. ”Då får jag alltså spruta i din lilla trånga fitta?”
”Jaaaa gör det”, stönade jag och nu kände jag hur hans påle började rycka och hur han sprutade långt in i mig.

Nu släppte han ner mig på golvet och han satte sig på toalettstolen, helt utmattad.
Jag drog ner min klänning och kysste honom på kinden och gick ut till festen igen. Där mötte jag min mamma som frågade efter Bengt.
”Nej, jag har inte sett honom……”

 

(0)

Sexnoveller

Clicky