Gruppsex på gymnasiet

Sexiganoveller

Jag heter Martin och är 17 år. Jag går första året på gymnasiet. Jag har tänkt att bli polis så jag är tvungen att gå programmet Samhäll Barn & Fritid. Det är bara fem personer i min klass, 80 % är tjejer. De resterande 20% är jag. Jag och fyra tjejer, och de är inte fula. Tvärtom. De fräschaste på skolan. Malin, Sandra, Emelie och Sanna. Allihop har mycket fina former och perfekta bröst. Så det är svårt att koncentrera sig på lektionerna.

Men i allafall, en dag, när vi hade idrott hände någonting fantastiskt. Vi har idrott tillsammans med handelsprogramet, på grund av att vi är så få. Och den här veckan hade de projekt-vecka, så det var bara vi som hade idrott. Vi fick göra vad vi ville så, jag gick till styrketränings-rummet, och otroligt nog följde de andra efter. Läraren, som för övrigt var klassföreståndare för handelsprogramet, var tvungen att vara med klassen, så vi fick klara oss själva. När vi kommit in i styrketränings-rummet, gick jag bort till en av bänkpressarna och började pumpa.

Efter så där 30 st reste jag mig upp och såg mig omkring. Svettiga vackra tjejer som står och tränar muskler. En underbar syn. Jag pumpade 20 st till och la sedan ifrån mig skivstången. Jag låg och tittade på tjejerna. Emelie satt på en motionscykel och tränade. Förut hade hon pumpat hårt, men nu såg det mest ut som hon gned sitt underliv mot sadeln. Jag svalde och flyttade blicken till Sanna. Hon gjorde armhävningar på en matta på golvet. Hennes string syntes klart och tydligt genom det tunna cykelbyx-tyget. Jag hade nu svårt att hålla kuken slak.

Sandra stod och jobbade med hantlar. Plötsligt lyfte hon blicken och tittade på mig. Hon gav mig ett leende och fortsatte lyfta sina hantlar. Jag tyckte nästan jag kunde ana en våt fläck mellan hennes ben. Malin låg vid en annan hävstång och pumpade. Hon lade ifrån sig skivstången och rättade till bh:n. Hon smekte sig även över brösten, och fortsatte sedan jobba med skivstången. Jag svalde, blundade och la mig ner. Jag försökte få tankarna ur skallen och började pumpa igen. Efter ett tag kom Malin fram till mig:

– Vi måste sluta nu, några andra som har bokat rummet ska vara här.

– Ok, sa jag och reste mig upp.

Vi gick i samlad trupp tillbaka till gymnastiksalen. Jag gick in på killarnas omklädningsrum och de andra fortsatte till sitt eget. När jag kommit in och stängt dörren satte jag mig ner och pustade ut. Kände lite på armarna och ställde mig sedan upp och betraktade mina muskler. Sedan gick jag in på toan och drack lite vatten. När jag kommit ut igen, knackade det på dörren. Vem kan det vara tänkte jag och låste upp dörren. In kom mina klasskamrater i bara handduk med sina väskor med sig.

– Duscharna är trasiga, så vi byter om här inne.

– Jaha sa jag och svalde.

De gick in i duschen och jag fick sitta och vänta utanför. Jag nöp mig i armen, men deras skratt hördes fortfarande inne ifrån duschrummet. Jag tog av mig kläderna och satte handduken runt midjan.

Då kom de ut och sa att det var min tur. Jag gick in och duschade. Jag försökte hela tiden rensa tankarna från sex och tjejer för att slippa få stånd nu.

Jag lyckades ganska bra. När jag kom ut igen, fastnade min första blick på Sanna. Hon satt i bara trosor och bh och rakade benen. Min blick fortsatte till Sandra. Hon stod och torkade håret. Även hon i bara trosor och bh. Malin stod framför spegeln i handduk och borstade håret. Men var fanns Emelie. Min blick gick tillbaka åt andra hållet. Plötsligt stannade min blick på Sanna som krängde av sig sina sexiga stringtrosor. Hon började raka sitt underliv. Hennes blick sökte av min kropp och hon log. Sedan tittade hon bakom mig och nickade.

Jag vände mig om och där stod Emelie. Helt naken. Min kuk flög upp i maxstånd. Hon tog några steg framåt och tog min kuk mellan sina ben. Hon gled fram och tillbaka, så att min kuk gneds mot hennes fitta. Hon började kyssa mig.

Sedan knuffade hon ner mig på bänken och satte sig på huk framför mig. Hon tog kuken i sin hand och drog förhuden fram och tillbaka. Hon böjde ner huvudet mot mitt ollon och började suga. Vilket fantastisk känsla att bli avsugen av en så vacker tjej.

Jag öppnade ögonen och såg Sandra sjunka ner på bänken på motsatta sidan. Hon knäppte upp sin bh och började smeka sina bröst. Malin släppte sin kam och drog av sig handduken. Hon var också väldigt vacker. Hon gick och låste dörrarna för att sedan sätta sig på huk framför Sandra och ta av henne trosorna. Hon började smeka och slicka hennes fitta. Sanna som satt bredvid Sandra hade plockat fram en dildo och med den pullade hon sig själv medan hon tittade på det härliga som hände omkring henne. Jag var nära utlösning så jag bad Emelie att lägga sig på bänken.

Jag lade mig mellan hennes ben och började slicka henne. Hon blev allt våtare och våtare. Jag tog lite saft och smekte in hennes bröst med. Då kom Sanna fram till oss. Hon satte sig gränsle över Emelie så att hon kunde slicka Sanna. Efter ett tag började Emelie flämta hastigt. Hon fick en ordentlig orgasm och slickade Sanna häftigt. Då kom Sanna också. Även hennes orgasm var kraftig. Hon spände sig som en båge och sjönk ner och kysste Emelie. Sandra som Malin nu börjat pulla med Sannas dildo närmade sig också orgasm. Hon krystade och flämtade. Och så fick hon sin orgasm hon med. Hon krystade extra mycket och tillslut kom en stråle urin. Malin tog del av saften. Även Sanna och Emelie sprang bort och slickade resterna kring Sandras fitta.

Jag följde också efter. Malin reste sig upp och jag möte hennes blick. Hon förstod vad jag ville och ställde sig på alla fyra på en madrass som hon drog fram från ett hörn i omklädningsrummet. Jag lekte med ollonet i hennes springa, men hon var så våt att jag gled snabbt in. Jag gled djupare och djupare, men plötsligt tog det stopp. Hon var oskuld. Hon var så kåt att hon tryckte min kuk längre och längre in. Till slut sprack hinnan och Malin skrek av kåthet.

Jag började knulla henne. Ökade tempot mer och mer. Till slut gick det jättefort. Och plötsligt kände jag hur hennes slidmuskler kramade min kuk. Hon kom i en megaorgasm. Den tycktes aldrig ta slut. Men till sist drog hon sig ur och lade sig på en bänk och pustade ut. Jag stod kvar och snart stod en ny fitta framför mig. Emelie, var snabbast fram. Hon tryckte sig bakåt så att min kuk gled in i slidan. Hennes mödomshinna sprack som en såpbubbla. Hon stönade till. Jag började knulla henne snabbare och snabbare. Hennes slidväggar var som siden. Fittsafterna rann längs med benen. Efter ett tag drog hon sig ur och la mig på rygg. Sedan satte hon sig på min kuk och började rida mig. Snabbare och snabbare.

Jag hade inte långt kvar till orgasm. Men det hade plötsligt inte Emelie heller. Just som hon red som snabbast kom den som en explosion. Hon skakade och hennes muskler kramade min kuk så hårt att jag nästan började spruta. Hon klev av mig och jag reste mig upp. Sanna och Sandra hade undertiden suttit och lekt med dildon och spräckt varandras mödomshinnor. De hade kommit flera gånger och även sprutat urin i varandras munnar.

Nu stod de uppradade med fittorna i vädret. Jag knullade först lite i den ena och sedan i den andra. När jag var i den ena pullade jag med fingret i den andra. Till slut fick de även en varsin rejäl orgasm. Nu lade tjejerna mig ner på madrassen och runkade och sög mig. Jag hade varit nära orgasm flera gånger, men nu var den så nära att det kändes i hela kroppen vilken explosion det skulle bli.

Några sekunder senare, ryckte det i kuken och en enorm utlösning kom. Tjejansiktena trängdes runt min kuk. Men alla fick sperma i sitt hår och i ansiktet. De slickade i sig den och smekte in den på varandras bröst. Jag måste ha sprutat i en hel minut för alla tjejer hade massor med sperma överallt. Vi gick och duschade tillsammans. Och tvålade in varandra. Efter den dagen använde vi alltid samma omklädningsrum.

(0)

Sexnoveller

Clicky