Gruppsex efter dagisjobbet

Sexiganoveller

Hej jag heter Lotta och är 22 år. Jag jobbar som dagisfröken, min föreståndare heter Anneli och är en naturligt bystig och blond söt tjej, ungefär 155 centimeter lång. Varje fredag efter jobbet så brukar Anneli och jag åka hem till henne för att knulla hennes 63 årige granne Yngve.

Yngve knullar oss rejält båda två eftersom han ”tycker om unga söta tjejer” som han säger. Den här gången har vi en översakning åt Yngve, 16 åriga Jessica. Jessica är vår praktikant tjej sedan två veckor och hon har varit väldigt duktig. Jessica är helt i Yngves smak. Blond och söt dessutom är hon rätt bystig för sin ålder. Yngve börjar genast att klä av Jessica t-tröjan och knäpper upp hennes bh. Sedan leder han in flickan till Annelies säng och börjar slicka tjejens toppiga tonårsbröst. När Yngve slickat färdigt drar han av Jessicas jeans och lägger henne på rygg när hon bara har sina bomullstrosor och strumpor på sig. Snabbt kränger han av tjejens trosor och börjar med ett kraftigt ryck knulla henne.

Yngve knullar på först lite försiktigt men sedan allt häftigare. Han pussar Jessica på munnen medan han ryckigt knullar på. Jessica väsnas ganska mycket och det gör Yngve allt mer upphetsad. -Det här gillar han, säger Anneli till mig och skrattar. Just då stönar Yngve till och sprutar sperman långt upp i Jessica, Yngve stönar och har sig medan spruten gör sitt. Yngve hånglar lite med tjejen medan han ligger ovanpå henne och kör lite på efterstånd. -Åh vad skönt du har det, säger Anneli till Yngve och skrattar. Nu kommer Fredde in i rummet. Fredde är i 15 års åldern och Anneli kramar om honom och pussar honom på munnen. -Vad bra att du hade möjlighet att komma hit, säger Anneli. -Lotta du kan väl ta av dig tröjan och jeansen, säger hon till mig. Anneli håller armarna om axlarna på pojken samtidigt som hon viskar till honom att krypa upp på mig. Fredde börjar genast med att ta av mig min bh och sedan slickar han mina ganska uppnosiga 22 åriga bröst.

Han låter tungspetsen dansa runt mina bröstvårtor medan han ser på hur jag reagerar. Under tiden så har Yngve börjat bli kåt igen. -Jag skall suga upp din snopp så du kan knulla Jessica igen, säger Anneli och börjar suga av Yngve rejält. Fredde har börjat att knulla mig och jag särar så mycket jag kan på benen där jag ligger på rygg. Fredde pussar mig på munnen medan han knullar mig allt mer orytmiskt. Till slut kommer han och jag känner hur mängder med sperma skjuter upp i mig medan Fredde stönar. -Vad det skönt frågar jag pojken när han pustar ut över mig, Fredde mumlar något om att det är rätt skönt att knulla söta tjejer. Jag skrattar och pussar honom på munnen. -Du kan väl knulla Jessica i stjärten nu, säger Anneli och ser på honom, det kan ju vara skönt med lite omväxling, eller hur?

Ställ dig på alla fyra Jessica och svanka med ryggen, säger Anneli till flickan som genast kryper upp på alla fyra och låter sjärten puta mot Yngve. -Vänta så skall jag hjälpa dig, säger Anneli och hjälper Yngve rätt. Under tiden så har Fredde börjat knulla med mig igen. Den här gången så kan han hålla ut längre än förra gången. -Vad dutig du är, säger jag till Fredde medan han dunkar på mot mina höfter medan jag pussar honom på munnen igen. Yngve börjar rycka i rörelsen med snoppen i Jessicas stjärt och till slut så kommer Yngve i ändtaremen på henne, Yngve stönar och har sig medan sperman skjuter upp i Jessica. -Du har varit jätteduktig Jessica, du får gärna komma tillbaka när du vill, säger Anneli. Yngve drar sig ur tjejen och pustar ut. -Har du haft det skönt, säger Annelie och skrattar. Nu är det snart dags för Fredde att spruta mig full igen, med ett ryck så tömmer sig pojken i min fitta. För andra gången så känner jag hans sperma skjuta upp i mig. Efter att Fredde har pustat ut frågar han om han kan få våra trosor, vi kramar och pussar honom båda två, Anneli och jag.

(0)

Sexnoveller

Clicky