Fullt ut med Lene – En fortsättning på

Sexiganoveller

Efter morgonen i duschen gjorde Lene och jag inga försök att dölja vad vi kände för varandra. Vi kramades, kysstes och var sådär allmänt sliskiga som man är i början av ett förhållande. Vi försökte smita undan vid några tillfällen men fick aldrig tillräckligt med tid till något annat än avancerat hångel. Vi kom aldrig till förrän nästa gång vi kom till en camping.

Efter att ha cyklat en hel dag i stekande sommarsol var de flesta av oss ganska svettiga varför alla genast köpte sig poletter till duscharna. Jag frågade Lene om inte vi skulle passa på att ”duscha” tillsammans, och hon var genast med på noterna. Vi satte upp tält och fixade med utrustningen samt förberedde för kvällsmaten.

När de andra var tillbaka rena och luktande som horhus gick jag iväg mot och Lene följde strax efter. Vi klev in i samma duschbås och började klä av varandra. Vi var båda ganska nervösa och jag var alldeles spänd i kroppen inför vad vi båda visste skulle komma.

Lene stoppade i en polett och vi gick in i duschen. Först stod vi bara och höll om varandra en stund och lät varmvattnet skölja över våra kroppar. Med mjuka händer började Lene tvåla in min kropp. Jag var nu så spänd att det nästan gjorde ont i magen och hade redan ett praktstånd som bara väntade på att få känna hennes mjuka händer smeka längs pung och kuk.

Jag blev omsorgsfullt intvålad innan Lene till sist masserade in tvål i mitt värkande skrev. Med båda händerna löddrade hon in min pung och kuk med mjuka rörelser…… jag trodde det skulle gå för mig med en gång. Lene märkte dock min situation och slutade i tid och nu var det min tur att tvåla in hennes underbara kropp.

I början var jag ganska stel och tafatt av spänning men slappnade av mer och mer efterhand som Lenes kropp blev intvålad och jag märkte hur kåt och villig hon var. Jag tvålade in hennes toppiga fasta pattar, sköljde av dem och smakade på bröstvårtorna. Satte mig på knä med hennes fitta framför ansiktet och tvålade med långa långsamma drag in ben och lår. Utan att jag rört vid hennes venusberg än hade klittan redan börjat svälla och fittan börjat öppna sig.

Det var en så läcker syn att jag inte kunde hålla tillbaka tungan längre. Jag sträckte fram ansiktet och lät tungspetsen landa på klittan. Lene drog sig först tillbaka men sköt sedan fram höfterna mot mig med ett djupt stön när tungan åter träffade kärleksknappen. Två fingrar letade sig upp i din grotta som omslöt dem med värme och fittsafter.

Med ryggen mot väggen gled Lene ner på golvet och jag dök ner mellan hennes ben. Jag sög och slickade hennes fitta för allt jag var värd samtidigt som jag fingerknullade henne……. Plötsligt kom hon med ett kort skrik och tryckte in mitt huvud i fittan som kramade om mina fingrar. Hon pressade och gned sin fitta mot mitt ansikte innan hon släppte taget och sjönk tillbaka mot väggen.

Vi kysstes och Lene tryckte mig bakåt ner på rygg. – Äntligen….. suckade hon fram och gned fittan mot min kuk som låg hård och värkande längs min mage. Med ett snabbt grepp styrde hon plötsligt in den och satte sig tungt så den åkte in ända till roten innan jag han fatta vad som hände.

- Jag… Jag har kondom… , stönade jag fram.
– Behövs inte, svarade Lene och började rida mig sakta och njutningsfullt.
Jag hade händerna fulla av underbara bröst och Lene hade ena handen på mitt bröst för stöd medan den andra gned klittan. Lene ökade tempot och tog stöd med båda händerna mot min bröstkorg och började nypa i mina bröstvårtor så att en härlig smärta for genom kroppen.

Jag kände hur det närmade sig och tog tag om hennes höfter, lyfte henne en bit för att sedan börja knulla henne hårt med snabba höftstötar. Lene böjde sig fram och började skaka i kroppen.
– Jag…. jag k….. k…. kommer….. igen… , stönade hon fram och satte sig ner på min bultande kuk.
Och när hennes fitta krampade i orgasm om min kuk blev det för mycket. Min kropp spändes och sköt in varm säd i hennes fitta. Jag slog armarna om henne och tömde mig till sista droppen medan vi kysstes.

Efteråt duschade vi av oss en gång till innan vi gick tillbaka till de andra och åt middag. Lenes kompis hade så klart listat ut vad vi skulle göra (om nu inte Lene berättat det för henne) för hon kom fram till mig, kramade om mig och viskade – Jag är avis…. jag och Lene brukar annars dela på allt….

Vart det så småningom ledde kan ni ju fundera över en stund.Inskriven av: *Gåsapågen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky