Fredagskvällen som blev till något utöver det vanliga

Sexiganoveller

Jag var på väg ner på stan för att ta en öl och äta en bit mat. Efter en slitsam vecka hade jag gjort mig förtjänt av detta. Jag tog det lugnt och tittade i skyltfönster. Humöret var väl inte på topp. Marie och jag bröt ett 3-årigt förhållande för mindre än en vecka sedan. Vi hade haft det jättebra tillsammans men på något vis så falnade lågan och slocknade till slut. Jag kom in på krogen och slog mig ner vid ett ledigt bord.

Det fanns inte så mycket folk i lokalen, men å andra sidan var det tidigt på kvällen. Jag fick min öl och beställde in maten. Lokalen börjar sakteliga fyllas med folk. Servitriserna springer mellan borden och tar upp beställningar. Lugna låtar strömmar ur dolda högtalare i lokalen. Efter cirka 2 timmar är lokalen fylld till bristningsgränsen. Det finns inte ett ledigt bord och vid baren är det tjockt med folk. I ena ögonvrån ser jag två tjejer på väg in i restaurangen. Den ena är klädd i en kort läcker sommar klänning hon har mörkt kortklippt hår. Den andra har jeans och en röd topp som är bland det tajtaste som skådats. Hon har mörkt halvlångt hår som är uppsatt i en stram hästsvans. Tjejerna går in i restaurangen och tittar febrilt efter ett ledigt bord. Jag ser att de pratar med en av servitriserna, men jag återgår till min öl. Det har blivit ett par stycken sedan jag kom. Plötsligt står servitrisen, som pratade med tjejerna, vid mitt bord. Hon frågar om jag kan tänka mig att dela med mig av bordet. Jag svarar att det skall gå bra. Döm av min förvåning men tjejerna är nu på väg rakt mot mitt bord.

Vi presenterar oss för varandra. Den kortklippta tjejen heter Annika och den andra heter Sanna. Vi börjar småprata om allt möjligt emedan de beställer in vin och en bit mat. Efter ett tag börjar jag titta närmare på dem och konstaterar att de faktiskt bland de snyggaste tjejerna i lokalen. Bägge har smala smärta kroppar med fasta bröst. Jag tittar bort när jag upptäcker att Annika såg att jag betraktade dem så ingående. Annika böjer sig mot Sanna och viskar något i hennes öra, sedan tittar de på mig och fnissar åt varandra. Plötsligt känner jag en hand på mitt lår. En trevande hand, som sakta smeker insidan av mitt vänstra lår. Annika ger mig en blick som utstrålar kåthet. Hon fortsätter längre upp och nu börjar de manliga hormonerna verka. Sakta men säkert reser sig kuken innanför byxorna. Hennes hand smeker den långsamt en stund för att därefter fortsätta vandringen längs mitt ben. Plötsligt är handen borta. Annika säger till Sanna att det är dags att gå. Besvikelsen rusar genom min kropp. Jag känner mig lurad på konfekten. Plötsligt hör jag Sanna säga, – kom nu då dumsnut.. Jag trodde inte mina öron. Skulle jag följa med dem ? Jag reste mig upp och genast greppade tjejerna mig under varsin arm och ledde ut mig till garderoben. Efter att ha fått på oss ytterkläderna frågade jag vad det var som höll på att ske och fick till svar att; – Om du väntar en stund så får du både se och känna. Med det svaret ringande i mina öron gick vi, fortfarande arm i arm, längre in mot centrum. När vi hade kommit en bit stannade vi framför en stor äldre villa. Annika sa att det här var ändstationen.

Vi gick upp för en trappa och in i huset. Inne i huset var belysningen dämpad och rummen smakfullt möblerade, ur dolda högtalare strömmade lugn musik. Vi gick in och satte oss bland sofforna i vardagsrummet. När vi väl hade satt oss frågade jag varför de hade tagit med mig. Annika svarade att det skulle få reda på så såsmåning om. Vi satt och småpratade i en av sofforna och drack en flaska vin, som Sanna hade hämtat. Det visade sig att Annika och Sanna bodde tillsammans i huset och drev en frisersalong som de hade i källaren. Plötsligt frågade Sanna om inte hon fick klippa och raka mig. Jag tänkte efter. Visserligen var det inte längesedan jag klippte mig men skägget var vildvuxet så efter en kort tvekan sade jag, att det kunde hon väl få. Vi hade fått i oss en del alkohol så skratten avlöste sig när vi gick ner i källaren. Annika förklarade viskande, att Sanna blev kåt av att klippa folk när hon få t lite sprit i kroppen. Efter att ha passerat en del mörka rum och korridorer klev vi in i en fräsch och modern frisersalong. Sanna sade till mig att sätta mig i schamponeringsstolen så att Annika kunde tvätta mitt hår. Dels för att det behövdes och dels för att Sanna skulle få tid att byta om. Jag satte mig och Annika började tvätta mitt hår. Det blev en underbar och sensuell upplevelse. Annika masserade hårbotten med mjuka och känsliga händer. Jag satt och njöt. Hon sköljde ur och bad mig sätta mig i frisörstolen. Stolen var en gammal hederlig stol med uppfällbart nack-stöd men det var precis som om den var delad på mitten. Jag tänkte inte mer på det utan satte mig.

Annika svepte en cape om halsen på mig och fortsatte att massera huvudet och fortsate sedan med axlarna. Vid det här laget började jag bli ordentligt kåt och kuken stod som att spett innanför byxorna. Annika fortsatte från axlarna och ner över armarna till händerna, flätade mina fingrar i hennes, hon smånafsade mig i örat med tänderna och viskade att nu börjar strax det roliga. Hon hade inte mer än sagt det förrän jag kände hur något metalliskt knäpptes fast över mina handleder. Jag satt fast i stolen. En iskall känsla spred sig genom kroppen och ståndet försvann som genom ett trollslag. Nu uppenbarade sig Sanna. Nog hade hon bytt om alltid. På ben hade hon höga svarta läderstövlar, på överkroppen en tajt lädertopp och svarta långa handskar. Där det normalt sett finns trosor fanns ingenting förutom en slätrakad fitta. Annika och Sanna förklarade att ibland ville de ha med en kille i deras lekar, på deras villkor. Jag hade nu chansen att säga ifrån om jag inte ville vara med. Om jag fortsatte skulle allt ske på deras villkor och vi skulle inte sluta förrän de sa till. Där satt jag, fastspänd vid en konstig frisörstol, och med två superläckra tjejer som ville ha sex på deras villkor med mig. Tankarna rusade genom skallen. Men va fan man lever väl bara en gång tänkte jag och sade att vi fortsätter.

Annika sade åt Sanna att börja förbereda mig medan hon bytte om. Sanna fortsatte där Annika hade slutat, hon smekte mig längs benen ner mot fötterna. Sakta kröp fingrarna uppåt igen mot en styvnande mandom. Där uppehöll hon sig en stund och smekte kuken sakta genom byxorna. Hon böjde sig ner och bet, med små kärleksbett, den nu fullständigt styva staken. Småbetten fortsatte ner längs benen. Det var en otroligt upphetsande upplevelse. Smeksamt men ändå lite småont. Betten upphörde och jag kände att hon spände något runt mina vrister. Jag kunde nu inte röra mig ur fläcken. Lite skrämmande men på samma gång upphetsande. – Jag tror han är färdig nu, sa Sanna till Annika, som just klev in i rummet. Jag höll på att explodera när jag fick se Annika. Hon var klädd i en klarröd läderkorsett, långa röda stövlar och långa handskar. Hennes fitta var precis lika kal som hennes väninnas. Hon kände på min kuk och sa, – Du har nog rätt, nu sätter vi igång. Igång med vad då frågade jag. – Tyst din eländiga lilla mus, skrek Annika, det skall du snart bli varse. Sanna tog av mig frisörcapén och slängde den i ett hörn. Samtidigt plockade Annika fram en stor skräddarsax och började klippa sönder mina kläder. Hon klippte frenetiskt sönder varenda tygbit på kroppen och inom ett par minuter låg det som hade varit mina kläder i en hög på golvet. Jag satt nu spritt språngande naken, med en kuk hård som stål, fastspänd och utlämnad till två rovdjur.

Sanna ställde nu sig bakom mig. I handen hade hon en kam och en sax. Hon förklarade att nu var det minsann dags för både klippning och rakning. Samtidigt som hon började klippa mig föll Annika på knä mellan mina ben och började smeka min kuk. Först med händerna men övergick ganska så snart att bearbeta den med munnen. Sanna fortsatte obehindrat att klippa mig. Och det var en hel del som föll för hennes sax. Snart satt jag där med en snagg ala 30 tal. Sanna sa åt Annika att sluta suga mig för nu skulle hon raka mig och det vore väl synd om hon skulle skära halsen av mig. Det var nog lika bra att hon slutade för jag hade inte kunnat stå ut länge till med Annikas mun runt min kuk. Sanna började med att blöta mitt ansikte och tvålade sedan in det med en gammaldags rakborste. Sedan sade hon åt mig att lägga mitt huvud på huvudstödet och slappna av. Samtidigt som jag gjorde det började stolen långsamt fällas bakåt. Nästan till horisontalläge. Nu tog hon fram rakkniven och började vässa den mot läderbiten som hängde bredvid mitt ansikte. Annika fortsatte att hålla liv i mandomen genom att gnida sin fitta längs mina ben och då och då suga till om kuken på ett ganska hårdhänt sätt. Sanna började långsamt och försiktigt att avlägsna skäggstubben från mitt ansikte.

Efter ett tag framträdde ansiktet, lika lent som ett nyfött barns. Sanna verkade nöjd med sitt arbete och började kyssa mig. Våra tungor snodde nästa in sig i varandra. Hon avslutade kyssen genom att bita till i min tunga, bara lite lätt. – Jag älskar att kyssas utan en massa hår i munnen, sa Sanna. – Då får vi väl ordna det då, sa Annika samtidigt som hon stoppade en svart boll, med en läderrem på, rakt i min mun. Jag hade inte en chans att få fram ett enda ord. Bollen satt stenhårt fast i munnen med remmen spänd bakom nacken. – Nu gör vi det här på mitt sätt, sa Annika. Hon försvann ur mitt synfält. När hon försvann började stolen röra på sig igen. Denna gången delade den sig på mitten samtidigt som benen höjdes i luften. Nu låg jag med benen vitt isär som i en gynekologstol. Sanna böjde sig mellan mina ben och mixtrade med någonting. Plötsligt öppnade sig en lucka i stolen precis där min häck var placerad. Snacka om att känna sig blottad. Annika kom tillbaks in i rummet. I handen hade hon en elektrisk hårklippningsmaskin. – Nu min lilla vän skall du bli alldeles len och fin, sa hon och flinade elakt mot mig. Det enda jag kunde få fram var ett stön genom munkaveln. Hon satte på maskinen. Den lät som ett litet jetplan. Jag hörde vinandet närma sig och såg i spegeln när hon satte maskinen mot mitt huvud. Utan några krussiduller drog hon ett brett, kalt spår rakt över mitt huvud. Annika och Sanna tittade på varandra och nickade. Annika fortsatte nu att raka mitt huvud ända ner till svålen. När hon var färdig gav hon mig en kyss mitt på mitt kala huvud och sa; – Mycket bättre. Annika klev nu upp på stolen och ställde sig gränsle över mitt huvud. Sakta sänkte hon sin fitta ner mot mitt ansikte. Jag sträckte ut min tunga och började slicka hennes blöta fitta. Sanna var inte overksam.

Hon böjde sig ner mellan mina ben och började slicka på kuken. Sakta fortsatte hon ned över ljumskarna och började slicka mitt bakre hål. Sanna fräste till och utbrast, – Du har ju ta me fan hår överallt. Hon tog klippmaskinen och började raka av håret i röven. När hon var klar tvålade hon in den och rakade mig mellan skinkorna. Annika böjde sig framåt och började suga på min kuk samtidigt som jag slickade hennes sjöblöta fitta. – Sanna. Du får göra något åt kuken också, sa Annika efter att ha slickat mig ett tag. Åter igen hördes vinandet. Först försvann håret på pungen och kukskaftet. Sedan började hon raka av mig håret runt kuken. Hon nöjde sig inte med det utan fortsatte ner på låren och upp ända till naveln. Efter det tvålade hon in hela härligheten. Jag såg ut som en gräddtårta mellan benen. Annika klev av mig och gick och hämtade två rakhyvlar. Tjejerna hjälptes nu åt att raka av de sista håren i mitt underliv. När de var klara ställde de sig och betraktade mig. En fullstän igt rakad karl fastspänd i en stol. De tittade på varandra och sa till mig att, rakade karlar var det bästa de visste. Sanna tog fram en flaska med olja och började smörja in hela min kropp. Hon smorde in kuken speciellt noggrant. Samtidigt som hon runkade mig kände jag ett finger leta sig in i mitt bakre hål. Det var en alldeles ny upplevelse, som jag till en början med , tyckte var otäck. Efter ett tag slappnade jag av och istället infann sig en vällustkännsla som växte sig starkare.

Annika hade inte varit sysslolös utan hade hämtat en hel uppsättning dildos av alla de slag. Hon tog fram en som hon visade för Sanna och Sanna nickade. Sannas finger som hon körde ut och in i mitt anus blev nu två fingrar som hon försiktigt lirkade in. Efter ett tag försvann fingrarna. Plötsligt kände jag något kallt och hårt mot rövhålet. Jag spände mig. Genast fick jag en kraftig smäll på röven av Annikas handflata. – Slappna av, röt hon. Annars får vi väl lära dig att slappna av den hårda vägen. Jag försökte slappna av. Sakta men säkert pressades en massagestav in i röven på mig. Jag tordde att jag skulle sprängas. När den var helt inkörd spände Annika en rem mellan mina skinkor så att staven inte skulle åka ut. Nu ställde sig Sanna över mitt ansikte och sa åt mig att börja slicka henne. Annika grenslade mig och trädde sin kala fitta över min nyrakade kuk. Vilken känsla det var att samtidigt som man knullade en tjej så slickade man den andre och inte nog med det så surrade en masagestav i röven också. När vi hade hållit på en stund bytte tjejerna plats med varandra. Ganska snart försvann Annika från mitt ansikte. När hon kom tillbaks så hade hon spänt på sig en löskuk. – Sug min kuk,sa hon och stoppade in löskuken i munnen på mig. Samtidigt som jag sög en löskuk så red Sanna mig allt intensivare. Annika drog ur kuken ur munnen på mig och gick ner till Sanna. Hon drog ut staven ur röven på mig och började sedan smörja in både mitt och Sannas anus.

När hon var klar sa hon åt Sanna att sitta still Sakta förde hon nu löskuken in i mitt uttänjda rövhål. När hon hade fått in hela löskuken började Sanna rida mig igen. Att det kunde vara så skönt att bli knullad i röven av en kvinna hade jag aldrig kunna trott. Efter ett tag började välbekanta ilningar sprida sig till ljumskarna och pungen började dra ihop sig. Sanna märkte detta och klev av mig och började suga min kuk. Annika forsatte att banka i mitt rövhål. Plötsligt exploderade hela världen. Kuken sprutade en jättestråle rätt in i Sannas mun och på hennes bröst. Rövhålet kramade krampaktigt runt löskuken. Hela kroppen spändes i sina bojor. Så småningom började effekterna avta och Annika drog försiktigt ut löskuken ur mitt ömmande hål. Sanna och Annika hjälptes åt att slicka rent kuken och varandras ansikten. När de var klara hjälpte de mig loss från stolen och sade åt mig att gå in i rummet bredvid och ta på mig kläderna som låg där. När jag hade klätt på mig gick jag ut i salongen igen. Annika och Sanna stod bredvid varandra och frågade om jag hade haft det skönt. Och till det kunde jag inte neka trots att det hade kostat mig all min hårbeklädnad. Tjejerna sa till mig att jag skulle komma tillbaks om en månad. För då hade nog håret växt ut tillräckligt igen. Vi får väl se om jag går dit igen. Det är ju faktiskt bara en vecka kvar nu……

(0)

Sexnoveller

Clicky