Första gången som bisexuell

Sexiganoveller

Jag och en av mina klasskompisar hade bestämt oss för att åka tillsammans på en charterresa. Mats som vi kan kalla honom, var inte en som jag umgicks så väldigt mycket med, men vi hade väl ändå lite gemensamt. Någonstans innerst inne hade jag haft en känsla av att han kanske var ”sån”, jag vet inte varför. Det kanske var för det sätt han tittade på andra killar. Både han och jag var av den tystare typen, och gjorde väl inte så mycket väsen av oss.

Jag hade redan varit tillsammans med en tjej, men det tog ganska snabbt slut, men jag var övertygad om att det var tjejer jag var intresserad av. Både före och efter den här händelsen har jag ju bara varit med tjejer. Fast, på nåt vis tyckte jag ändå att det ibland kunde va lite pirrigt när man stod i duschen efter gympan tillsammans med alla andra.

Trots att Mats och jag inte umgicks så mycket egentligen, så var det som om jag ganska enkelt kunde tala om sex och sånt med honom. Jag tyckte det var konstigt eftersom jag inte pratade om det med nån annan. En dag började jag fantisera om honom, och hur det skulle va att ha sex med honom. Sen skämdes jag, fast fantasierna kom tillbaka igen. Så höll det på, och jag började inse att jag faktiskt var tänd på honom, trots att jag på nåt vis ändå drogs till tjejer… Jag insåg min bisexualitet.

Så när vi skulle på denna charter resa till Grekland så funderade jag mest på om jag skulle våga göra nåt eller inte. Vi åkte dit, och dagarna gick. Vi hade kul och badade och gick på krog typ varje dag. Och en natt, efter en runda på pubarna, så skulle jag testa honom lite. I vårt dubbelrum på hotellet, så stod det en dubbelsäng, och jag sa att jag skulle sova naken och skyllde på värmen. Han var tyvärr trött och såg ut att somna på en gång. Jag låg och funderade på hur jag skulle ha gjort i stället, men efter en stund så kunde jag inte hålla mej utan lät min hand snudda vid honom. Ingen reaktion. Jag fick för mej att jag skulle fortsätta, och smekte lite. Fick ner handen mot hans kalsonger, och kände till min förvåning att han hade ett ordentligt stånd.

– Vad gör du? frågade han.

Jag kände mej dum och tänkte att jag har gjort bort mej mer än nånsin förut och fick inte fram ett ord förrän han fortsatte:

– Men inte mej emot…

Han tog av sej kalsongerna, och jag fick känna hans styva kuk på riktigt. Den var stor och hård och jag satte mej upp och smekte den med ena handen samtidigt som jag smekte runt mage och skinkor med den andra. Det var helt overkligt. Jag funderade på om jag skulle suga honom då han sa:

– Är du sån, vill du ha den i dej?

Jag bara nickade och tyckte fortfarande det var overkligt. Han sa åt mej att lägga mej ner på rygg, och så smorde han in kuken för att det skulle gå lättare. Jag låg där på rygg och kände hur han letade fram mitt stjärthål. Jag var så kåt att jag kunde spricka. Han tryckte sakta, och det tog emot, men han kom in efter nåra försök. Och när han väl var inne så gjorde det inte ont. Han knullade mej, och det var så skönt att jag stönade högt. Det kändes så konstigt, där jag låg under min klasskompis och blev påsatt, så förbjudet och så skönt. Han knullade mej en lång stund, och vi stönade bara högre och högre tills det gick för honom och han bara ryckte fram och tillbaka.

– Vill du knulla mej? sa han.

– Ja, sa jag. Och jag ställde mej på knä bakom honom i sängen för att kunna ta honom bakifrån. Det var svårt att komma in i hans stjärt, men han bad mej hela tiden försöka igen. När jag kört in min kuk helt och började knulla honom så stönade han högt och bad bara om mer. Jag knullade honom hårdare och hårdare och sängen knakade och vi stönade, men efter bara en liten stund kände jag att det skulle gå. Jag kunde inte hålla det utan sprutade allt jag hade i en jätte orgasm. När allt var över återkom dumma skuldkänslor och vi la oss att sova.

Resten av resan pratade vi inte om det där utan det var på nåt sätt som vanligt igen. Det blev aldrig nåt mera mellan oss. Men jag hade helt klart blivit en erfarenhet rikare, och det är nåt skönt att komma ihåg.

(0)

Sexnoveller

Clicky