Första gången jag knullade vår gemensamma älskarinna själv

Sexiganoveller

Det var inte så att det var första gången vi knullade. Långt ifrån. Hon och jag och min fru hade haft trekant otaliga gånger. Jag hade lärt mig henne, lärt mig hur hon lättast kommer, lärt mig hur hon vill att jag knullar henne. Det här var däremot första gången jag skulle träffa henne själv, det var min fru som hade styrt upp en date mellan oss för att vi skulle få njuta av varandra på egen hand. Ett stort steg i en trepartsrelation. De är så olika, de två kvinnorna jag får njuta av. Min fru är blond, vår älskarinna persisk med långt svart hår. Likheten mellan de båda är deras smala midjor och deras runda, välformade rumpor. När de står bredvid varandra på alla fyra och svankar för mig bjuder de på en syn väldigt många män hade gett mycket för att se.

Min fru var bortrest över dagen och hon, vår gemensamma älskarinna kom hem till mig. Hon var så spänd, det var ett stort steg för henne med, att knulla med en gift man med hans frus tillåtelse. Vi möttes i sovrummet, luften var nästan elektrisk, spänningen gick att ta på. Jag tog tag runt hennes midja med ena armen och drog henne mot mig, den andra handen höll jag bakom hennes nacke och jag kunde känna hur hennes kropp nästan vibrerade.

Hennes stora bruna ögon mötte mina och jag kysste henne, först försiktigt men det blev snabbt mer intensivt. Hennes andning blev djupare och jag kände hur mycket lust det fanns uppbyggt i henne. Hon hade väntat på det här, hon hade längtat efter att bli ordentligt knullad av mig och fokusera på att ge mig njutning.

Vi nästan slet av varandra kläderna, hungriga händer som ville ha mer. Hon hade ett par pyttesmå vita stringtrosor på sig som var en fantastisk kontrast mot hennes ljusbruna hud och hennes svarta hår. Hon drog ner mina kalsonger och sjönk ner på knä framför mig. Hon greppade min kuk med ena handen och med ett enda drag sög hon ner hela kuken i halsen. Hon stannade där och jag tog tag i hennes huvud och pressade hennes huvud mot mig tills jag kände hur hon började få kväljningar. Det här var en tjej som älskade att suga kuk och som bemästrade det till fullo. Hon blev tårögd av att suga kuken så långt ner i halsen och hon tittade upp på mig med sina stora ögon. Jag tryckte henne mot min kuk som en signal att hon skulle fortsätta. Hon spottade på min kuk och runkade den samtidigt som hon sög på mitt ollon. Hon lät tungan följa hela min kuks längd ner till roten och sög in en av mina pungkulor i munnen samtidigt som hon runkade mig med bestämda drag.

Jag tog tag med båda händerna bakom hennes huvud och började knulla hennes mun som om den vore en fitta. Hon kunde ta det, hon gapade och lät saliven rinna och lät mig använda hennes mun som en knulldocka.

Jag lade ner henne på sängen och drog av hennes små trosor och lade mig över henne för att kyssa henne. Min kuk nuddade hennes redan blöta fitta vilket fick hennes kropp att skälva. Jag lät min kuk glida över hennes rakade fitta, retade henne. Jag kysste hennes hals och fortsatte neråt. Mellan hennes ben kysste jag hennes fitta och njöt av smaken. Helt fantastiskt att min frus fitta skiljer sig i smak från vår älskarinnas. Jag älskar hur de smakar båda två. Jag slickade hennes fitta och lät tungan spela runt hennes lilla rövhål. Jag kysste och sög på hennes klitoris och märkte att hon var på väg att komma. Jag tog tag i hennes armar och drog henne mot mig, lät min tunga spela över hennes klitta allt snabbare till hennes kropp exploderade i en orgasm och hon skrek rakt ut. Att ge henne orgasm gjorde mig så vansinnigt kåt, jag var tvungen att knulla henne, och jag vet att hon gillar det riktigt hårt.

Jag lät mina två mittenfingrar glida in i hennes fitta och stimulera hennes g-punkt. Första gången jag gav henne fontänorgasm blev hon jätteförvånad, den här gången visste hon vad som väntade. Jag var tvungen att vara riktigt hårdhänt med fingrarna men det dröjde inte ens trettio sekunder innan hennes fitta sprutade. Hennes varma saft sprutade rakt över min kuk och det gjorde mig så kåt att jag inte visste vad jag skulle ta mig till.

Jag vände henne om och drog upp henne på alla fyra. Jag smiskade hennes runda röv och hon bad mig att knulla henne. Jag drog isär hennes skinkor och började knulla hennes rövhål med min tunga. Hon var nära en andra orgasm och då satte jag min kuk mot hennes fitta och i ett enda drag stötte jag hela min längd in i henne. Jag tog tag med ena handen runt hennes hals bakifrån och tryckte till, med den andra handen tog jag ett ordentligt tag i hennes hår och drog hennes huvud bakåt. Hon älskade det. Jag knullade henne hårdare och hårdare och höll allt hårdare runt hennes hals. Hon svankade som en riktig liten slyna för mig och gnydde ”hårdare, hårdare, hårdare”.

Jag vände på henne och lade båda hennes ben på mina axlar, jag var nära att komma nu. Jag greppade hennes hals med båda mina händer och höll hårt samtidigt som jag började knulla hennes fitta så hårt jag förmådde. Hon kippade efter luft, och jag var bara sekunder från att komma.

Jag satte mig gränsle över henne och hon greppade min kuk med båda sina händer och började runka den. Hon gapade stort och sträckte ut tungan så att den precis nådde underkanten av mitt ollon. Då sprutade jag, jag kom rakt i hennes ansikte och som slickade girigt i sig min sats. Hon runkade mig försiktigt och pressade ut min sperma i sin mun till sista droppen.

Våra ögon möttes och vi visste båda två att det där verkligen inte var sista gången vi sågs på egen hand.

(0)

Sexnoveller

Clicky