Förlorade oskulden i bastun

Sexiganoveller

Jag är 25 år och jag vill berätta en historia från den tiden då jag fortfarande bodde hemma. Jag hade just fyllt 17 år och som alla killar i den åldern tänkte jag bara på en enda sak. Nämligen hur jag skulle bli av med min svendom. Det var inget bra ämne att prata om när man var ute med kompisarna eftersom de flesta av mina vänner redan hunnit klara av den saken efter mer eller mindre lyckade upplevelser med olika tjejer. Flera av dem hade för övrigt debuterat med samma tjej. Jenny nämligen.

Hon var från Danmark men hade bott i Sverige i många år. Hon pratade fortfarande med en lustig accent. Hennes blonda hår hängde ända ner på hennes välformade häck och därunder fanns ett par välformade ben. Hon var alltid med på det mesta och på festerna så kunde hon ofta dricka mer än de flesta — och då blev hon extra lössläppt. Så vi såg alltid till att hon fick så mycket hon ville och litet till. Jag hade också försökt med henne men tyvärr så var hon hjärteväninna med min storasyster och de höll alltid ihop i vått och torrt. Och hon ville tydligen inte riskera att förstöra deras vänskap.

Min storasyster hade förändrats totalt sedan hon börjat umgås med Jenny. Hon hade börjat att klä sig utmanande och kom ofta hemsläpande med olika killar så mina föräldrar höll på att bli snurriga. Och jag tyckte också ärligt talat att det var litet irriterande att jag inte fick en chans hos Jenny bara därför att hon var väninnan med min syster. Men på omvägar fick jag ändå veta att en av mina vänner, som hållit sig förvånansvärt lugn på sistone, också blivit av med sin svendom tack vare Jenny och min syster.

Jag beslöt mig för att ta ett allvarligt snack med min storasyster om situationen. Jag ville inte att hon skulle få ett liknande rykte det som Jenny hade. Det skulle ju också se litet illa ut i mina kamraters ögon. Ja, det här var ju på den tiden sådant hade en viss betydelse. En dag när jag kom hem från skolan fick jag veta att Jenny och min syster satt ute i bastun. Jag lät som om det inte intresserade mig men så fort som min mamma var utom synhåll smög jag mig ut till baksidan av bastun. Ända sedan min moster Lotta, som hade jättestora bröst, var på besök hade jag känt till ett sätt att kunna smygtitta in i bastun. Det var väl när jag gick i femte klass och det hade varit något speciellt.

Men den här gången gällde det Jennys unga, läckra kropp. Jag lyckades ta mig in i redskapsskjulet — som var ihopbyggt med bastun — ljudlöst och sedan klättrade jag försiktigt upp på några lådor längst bak i skjulet. Här kunde man lossa en bräda och det blev fri sikt in i bastun från ett hörn längst upp vid taket. Oj,oj vilken syn! De två tjejerna satt på huk och kysste varandra. Det var tydligt att båda två var lika kåta och trots att den ena parten var min syster kände jag att min kuk genast började att växa.

Det var tydligen Jenny som hade initiativet för efter en stund knuffade hon ner min syster på rygg och begravde sitt ansikte mellan hennes ben. Min syster var brunhårig och brunare på kroppen än Jenny vars blonda hårsvall stod i bjärt kontrast till min systers. Min syster stönade och pressade Jennys ansikte allt längre in mellan benen med ena handen medan hon smekte sina bröst med den andra. De var små och toppiga liksom Jennys. Faktiskt liknade de varandra i kroppen ganska så mycket. Nu vände Jenny min syster om på alla fyra och stack in några fingrar i henne bakifrån.

Hon utstötte ett litet skrik och det gick en skakning och några ryckningar genom hennes kropp. Jenny lugnade sig litet men pressade rytmiskt sitt eget underliv mot min systers bak medan hon smekte hennes bröst så att de små vårtorna stod rätt ut. Jag fick fram min kuk ur de trånga byxorna och tog ett fast tag om den. Nu böjde sig Jenny ner och började att slicka min systers fitta bakifrån men bara för ett kort ögonblick för sedan vände hon på min syster igen och pressade hennes underliv mot sitt eget underliv. Och det mötte inte några som helst protester. Min syster böjde sig ivrigt ner och sörplade i sig. Jenny klappade henne i nacken medan hon stönade och lutade sig tillbaka mot väggen.

Jag kunde höra konstiga ljud som kom därifrån någonstans mellan Jennys ben och Jenny blev allt mer orolig. Till slut kom hon med en djup suck – och det gjorde jag också. Efteråt låg de båda och småpratade lite, men så sade min syster att hon skulle iväg på dans, men sade också att Jenny kunde ligga kvar om hon hade lust. Och det hade hon. Min syster försvann och jag stod kvar och tittade lite, men efter ett tag tyckte jag inte det var roligt längre. En kropp som nyss befann sig i spännande situationer är inte alls lika spännande när den bara ligger helt still. Jag beslöt mig för att lämna mitt gömställe och sätta tillbaka brädan.

När jag klev ner från lådorna hände det som inte fick hända. Jag trampade snett och föll ner från lådorna med ett brak. Innan jag överhuvudtaget hunnit upp på benen rycktes dörren till redskapsskjulet upp och jag såg fram emot att få förklara för pappa eller mamma vad jag hade gjort. Men det behövde jag inte. Det var Jenny. Hon hade virat en badhandduk runt sig och stirrade på mig från dörren:

– Din jäkla typ!

Jag försökte hitta på något att säga men jag fick inte fram annat än:

– Öööh, alltså, jag, jag…

– Är du avundsjuk på din syster?

Hon log bara och tog tag i min hand och drog upp mig. Jag kom upp på fötter och tittade mig generat omkring. Hon tittade på mig och fick också syn på spermafläcken som fanns på mina jeans.

– Kom hit, lilla pojken!

Hon drog ut mig ur skjulet där jag hastigt tittade mig omkring. Men jag kunde varken se eller höra något speciellt. Så drog hon in mig i bastun där hon kastade av sig badhandduken. Jag fick nästan andnöd. Det här var något annat än att bara titta på. Jag lade försiktigt min ena hand på hennes bröst.

– Ta det lugnt. De trillar inte av. Nu vill jag har riktig kuk för jag har inte fått så det räcker ännu!

Jag började att svettas. Det var kombinationen av värmen i bastun och hennes närvaro. Jag började att tänka på att om jag inte skulle tvätta mig först. Men hon böjde sig ner framför mig och drog fram min halvslaka kuk. Den blev hård på en ögonblick igen vid åsynen av hennes fylliga och fuktiga läppar. När hon tog min kuk i munnen trodde jag att jag skulle komma på en gång för så kåt kände jag mig. Jag hade aldrig varit med om något liknande. Hon sög och slickade så saliven rann nerför hakan på henne. Så drog hon ner mig så att jag stod på knä och hon själv ställde sig på alla fyra framför mig. Jag måste konstatera att det här var bättre än porrfilm som de andra grabbarna hade påstått. Men då hade jag tvivlat på det. Hon började att röra på häcken och trots att jag inte var särskilt erfaren så förstod jag vinken. Jag kröp ner bakom henne och började närma mig hennes våta fitta med min kuk. Men hon var inte klar för det ännu. Först lade hon sig på ryggen och pekade ner på hennes våta fitta.

– Ner med dig, lille Herman! Det fungerar för oss båda!

Ja, jag hette så och det skämdes jag för men jag har bytt namn sedan dess. Jag stirrade nu ner på den gapande fittan och tyckte egentligen inte att det verkade särskilt spännande. Men det hann jag aldrig fundera klart över förrän hon pressade ner mitt huvud mellan hennes lår precis som hon hade gjort med min syster och jag började att slicka försiktigt. När jag märkte att Jenny började att darra och stöna blev det strax mer intressant. Jag slickade och sög ännu hårdare nu tills hon drog bort mitt ansikte.

Äntligen var det dags att knulla…Hon ställde sig på alla fyra och särade på benen. Hon befallde mig att ställa mig bakom henne mot hennes vickande häck. Jag kunde nästan inte hålla igen längre nu och började pressa in kuken som genast trängde ner i botten. Jag måste tänka på min gamla lärarinna allt vad jag kunde. Men det hjälpte inte i längden. Jag knullade fortare och fortare och Jenny hjälpte mig att hitta rytmen med hennes gungande röv. När det gick för henne så befallde hon mig att dra ut den och spruta över hennes röv. Jag lyckades dra ut den i tid och klarade den avgörande finalen med handen för det här var ju också det sista.

Nästan i samma ögonblick så hörde jag ljud från redskapsskjulet. Jag hoppade upp till den plats där den lilla brädan var borta och tog loss den. Jag hann precis se min pappa stänga dörren till redskapsskjulet. Ja, ja, nu fick jag i alla fall reda på vem som hade gjort titthålet… Jenny och jag höll sedan ihop i minst en månad. Sedan tog det slut men jag anser fortfarande att det var en av de allra skönaste sexupplevelser jag någonsin haft.

(0)

Sexnoveller

Clicky