Förbjudet på sjukhuset

Sexiganoveller

Jag råkade hamna på sjukhus på grund av för mycket stress på arbetet,jag blev inlagt på hjärtavdelning där jag fick ett eget rum så jag skulle få lungt och vila så mycket som möjligt det hände inte så mycket om dagarna men när det blev besökstid så komm Inger och hälsade på.Hon berättade att hon varit och handlat nya underkläder när hon var i Stockholm på tjänsteresa, sedan när hon satt sig på besöksstolen så åkte kjolen upp så att jag kunde se strumpkanten och ett spänne på stumpebandet, jag trodde att jag bli tokig av kåthet för detta.

Inger förstod hur det var fatt med mig så hon frågade om jag ville se hur de nya underkläderna såg ut, jag svarade ja förstås. Hon halade upp kjolen samt knäppte upp sin dräktjacka så jag kunde se dessa läckra ting, sedan rättade hon till sin klädsel för det kunnde ju komma in personal när som helst.

Nu var jag så kåt att jag bad Inger att runka av min nu stenhårda kuk hon började med lätt tag dra förhuden fram och tillbaka detta var en otroligt skön känsla när man legat sjuk ett tag, men även Inger var svältfödd på sex så hon ställde sig på knä vid sängkanten och tog kuken i munnen och sög mig tills det gick för mig. Då åker dörren upp och in kommer doktor Kerstin som är vår granne, där sitter jag med kuken rakt upp i luften och Inger med sperrma runt munnen. Kerstin säger vad bra att du blivit piggare vänder och går ut.

Senare på kvällen så kommer doktorn in på mitt rum och undrar hur jag mår, jag sa att jag skämdes för vad som hade hänt tidigare under dagen, men det var inte så farligt tyckte Kerstin. Vi pratade en stund om lite av varje när hon frågade om jag tänder på de underkläder som Inger hade för hon hade sett dessa plagg hänga på vårt torksträck, jag sa att det hände att jag fick prova Ingers trosor ibland det hände till och med att jag hade på hennes trosor när vi gick på fest. Då knäppte Kerstin upp sin rock och undrade vad jag tyckte om hennes stringtrosor. Jag kände hur det började rycka i min kuk vilket Kerstin märkte så hon drog ner min byxor och började pilla på mitt olla med en rödmålad nagel sedan böjde hon sig ner och tog in hela kuken i sin mun. Kerstin ville mer så hon sa att jag skulle lägga mig på rygg i sängen hon tog av sig rocken helt och satte sig grensle över min nu stenhårda kuk hon drog undan stringen och blottade en lite fin hårtoffs och en helt rakad fitta (tänk att en så stilig kvinna i 55 års åldern var rakad) hon sjönk sakta ner över min kuk och började jucka med rullande höfter, jag började smeka hennes bröst utanpå BHn jag märkte att hon tyckte om den behandlingen så jagknäppte upp den framknäppta spetsBHn och ut komm två små fasta bröst med små möka vårtgårdar och de styvaste bröstvårtor jag någonsin skådat. Jag sög in den ena vårtan i munnen då fick Kerstin sin första orgasm hon kramade min kuk med sina fittmuskler så jag var tvungen att säga att nu kommer jag, då sa hon att jag skulle spruta på brösten hon lade sig på rygg och jag ställde mig på knä grensle över henne så jag kunde spruta på de små läckra brösten hon runkade mig snabbt och hårt samtidigt som hon sa hon inte haft en kuk sedan hon skilde sig för två år sedan hon fortsatte att säga kåt ord och berätta vad hon ville uppleva sexuelt när hon sa att hon var kåt på Inger och undra om hon fick älska med henne så sprutade jag en jätte sats rakt över Kerstins ansikte och bröst hon skrek av kåthet när det gick för henne jag trodde att hela avdelningen skulle höra vad som hände. Kerstin tog av sina nu plaskblöta stringtrosor och gav till mig som ett minne hon ville att jag skulle ha dom istället för sjukhusets kalsonger vilket jag hade.Det blev liknande behandlingar de två dagarna jag var kvar på sjukhuset.

Under min sjukskrivning kom våren vilket innebär att H-Dn ska ut och luftas så jag sa till Inger att ta ledigt på eftermiddagen så skulle jag hämta henne vid arbetet, hon tog med sina skinnkläder så att hon kunde byta och vara klar när jag kom. Vi åkte ut på småvägarna och njöt av solskenet och motoljudet samt den sköna vinden.Efter ett tag så stannade vi vi en rastplats vid en liten skogssjö och tog fram kaffe och en filt, det var varmt så Inger lättade lite på sin skinnjacka då såg jag att hon enbart hade en svart puchuppBH av det exklusivare sorten som hon har, jag blev lite små sugen av denna syn.

Vi pratade om allt möjligt men kom som vanligt in på sex och vad vi hade upplevt och vad vi drömmde om att få uppleva, Inger sa att hon pratat med vår läckra granne Kerstin och tyckte att hon verkade lite hemlig men så spännande, jag berättade vad som hade hänt på sjukhuset sedan gick jag och hämtade stringtrosorna jag fått av Kerstin jag hade tagit med dom i sadelväskan.Inger blev kåt av vad jag berättade och ville prova Kerstins trosor hon drog av sina skinnbyxor, då upptäckte jag att hon inte hade något under samt att hon var ny friserad över sina svullna blygläppar.Jag fick ett stånd så det verkte i kuken Inger tog på sig stringen som var något för liten så den åkte in mellan hennes nu fuktblanka fittskåra, jag tog och flyttade filten till ett bord som låg lite i skymundan där lade jag ner Inger på rygg så benen hängde över kanten det var ett perfekt läge för att slicka hennes fitta jag lät stringtrosan sitta på så jag slickade genom dom där fanns smaken från äventyret med Kerstin vilken snabbt blandades med Ingers savande fitta när Inger fick sin orgasm så vände hon sig så hon låg på mage och ville att jag skulle komma in i hennes blöta musvilket jag hjärna gjorde efter enstunds knullande så drog jag mig ur och tog lite fittsaft på fingret och blötte upp Ingers anus vilket är något som hon tycker om när hon började stöna och vrida sig var det dax att sikta in den fittvåta kuken mot det härliga stjärthålet den gled in utan motstånd vilken härlig känsla att se kuken glida in bakvägen Inger stönade fram hur skönt hon hade, då upptäcker jag att vi fått en åskådare en äldre man i en bil på parkeringen satt tittade på oss genom en kikare, jag sa till Inger att vi hade en smygtittare som såg på när jag knullade henne trång stjerthål det gick för oss samtidigt. Vi fixade till oss och åkte hem där kom vi överens omm att bjuda in Kerstin till helgen.När vi kom hem skrev vi ett inbjudningskort till Kerstin där vi skrev att hon skulle klä sig i det finaste hon har samt ta med något roligt.

Fredan gick åt till förberedelser Inger var och köpte sig en ny klänning samt lite nya sexhjälpmedel på eftermiddagen så duchade vi tillsamans och hjälptes åt att raka varandra helt fria från hår det är mycket upphetsande att göra detta utan att röra varandras kön. Sedan klädde vi oss jag fick ett par svarta trosor av Inger de var av ett tunnt nästan genomskinligt matrial som fick kuken att resa sig direkt. Inger tog en BH med hål för bröstvårtorna samt en höfthållsre svarta strumpor och Kerstins stringtrosor som nu hade blivit Ingers favorit trosor för att de skar in så skönt mellan blygläpparna till detta tog hon sin nya svarta långklänning med slits i sidorna.

Vid 19 tiden ringde det på dörren det var Kerstin som kom hon var underbar i en röd dräkt med en mycket kort kjol svarta strumpor med söm och röda högklackade skor

Vi drack en drink före maten och pratade en hel del om allt möjligt. Under maten där jag hade Kerstin till bordet kännde jag en hand på mitt lår sökandes mot min kuk samtidigt som jag ser Inger bli kåt på ögonen det visar sig att Kerstin har fört upp sin fot under Ingers kjol och smeker hennes fitta med sina tår, jag tar och känner med min hand efter Kerstins lår mot hennes savande fitta hon har inga trosor på sig men hon har en liten löskuk inkörd i sin fitta som sitter fast med en liten rem så den inte ska glida ur när hon går.

Vi lämnar matbordet och sätter oss i våra skinnmöbler. Inger och Kerstin börjar att smeka av mig kläderna så att jag bara sitte i svarta trosor med ett präktigt stånd samtidigt som Inger börjar att smeka av Kerstin hennes kläder tills hon enbart har skor och stumpor kvar jag böjer mig fram och tar ena bröstvörtan i munnen den är hård och mycket känslig så Kerstin vibrerar av sin första orgasm för kvällen, Kerstin undrar om vi har någon video så att vi kan filma vad som kommer att hända ikväll. Under tiden jag hämtar kameran så börjar Inger att klä av sig tills hon har enbart stringtrosorna kvar. Kerstin väldigt kåt av att se Inger i sina trosor så börjar att slicka Ingers nyrakade fitta genom det tunna tyget, när jag ska ta och föra in kuken i Kerstins fitta upptäcker jag att hon fortfarande har sin lilla löskuk kvar så jag provar att få in kuken i det andra hålet istället vilket gick bra efter lite lirkand under tiden har Inger spännt på sig en löskuk som hon börjar att bearbeta Kerstins fitta med så när hon får en orgasm drar jag ut kuken och sprutar på hennes bröst, nu är det Ingers tur att bli knullad av Kerstin medan jag blir avsugen av Inger när det går för mig så suger Inger i sig all sperrrma vilket hon blir väldigt kåt av att göra.

När Kerstin gick hem hade hon fått en video film av kvällens händelser som hon skulle visa sin före detta man att även en kvinna kan bli tillfredställd vilket inte Kerstin blivit under 18 års äktenskap.

Nästa helg är vi bjudna till Kerstins hus i skärgården vi äterkommer.

(0)

Sexnoveller

Clicky