Förbjudet på lagret

Sexiganoveller

Jag bestämde efter en vecka med chefen att jag skulle provjobba i cirka en månad innan både han och jag bestämde sig. Jag hade inget emot detta, inte efter min upplevelse med Britt. Det gick nästan två veckor efter min och Britts sexualupplevelse på toaletten. Vi pratade om allt möjligt på dagarna och nämnde inte ett ord om vårt ”knull”.

Men som sagt efter cirka två veckor så hände följande: Det var en måndag tror jag, jag kom tillbaka efter varuleveransen och fann att Britt var ensam kvar bageriet. Jag hälsade och sa inget mer utan började lugnt att packa ur tomlådorna ur bilen. Efter en stund sa Britt åt mig att komma ut på lagret och hjälpa henne när jag var klar. Efter tio minuter så gick jag bort och öppnade dörren till lagret, jag gick in, men var är Britt?? Jag gick runt några pallar och fann henne liggande på en bänk med särade ben, hon var helt naken och smekte sig själv. Kom sa hon, jag gick fram och drog ner mina byxor, runkade lätt några drag. Sedan tryckte jag hårt in kuken i henne. Jag började i ett lugnt tempo men Britt gjorde hårda och snabba motjuck, efter en kort stund var det dags för mig, Britt ville ha satsen på sina bröst så jag runkade ur mig en redig sats på hennes bröst, under tiden så smekte hon sig själv. Britt ville att jag skulle fortsätta att knulla henne, hon hade inte fått orgasm än.

Jag tryckte in min halvslaka kuk in henne, vi började båda att stöta hårt och jag var snabbt hård igen, Britt smekte ut sperman över brösten och bearbetade sina bröstvårtor. Efter ett tag så fick Britt orgasm, hon stönade så ljuvligt att det började bli dags för mig igen, jag drog ut min nu drypande kuk och lade åter satsen över hennes bröst. Nu var det hela över trodde jag, men så var inte fallet. Britt sa att hon och hennes man knappt hade nått sexliv längre, och att jag var tvungen att fortsätta knulla henne. Min kuk hängde slak och trött. Britt satte sig upp och började ömsom suga ömsom runka min kuk samtidigt som hon masserade pungen, efter fem till tio minuter så var kuken hård igen, hon lade sig åter ner och jag började knulla henne mycket hårt och bryskt, hon gjorde hårda motjuck, efter ungefär femton minuter kom hon i ett vrål men för mig var det inte dags än, jag fortsatte att stöta in nån minut innan hon tog tag om roten, hon drog ur kuken och började runka kuken i snabba och mycket hårda drag.

Det gjorde j-vligt ont men var samtidigt otroligt upphetsande, efter nån minut så fick jag en otrolig orgasm, det handlade om smärt och ypperlig upphetsning, jag fullkomligt skrek ur mig sperman, till min förvåning så kom det rätt mycket sperma, detta var ju min tredje orgasm. Jag hade aldrig tidigare varit med om nått liknande. Britt klädde på sig och sa tack för idag sedan gick hon, jag blev sittande på bänken i säkert en kvart innan jag på stapplande och med en värkande kuk kunde ta mig därifrån. På hemvägen fick jag problem med ett däck på bilen, så när jag hade parkerat bilen utanför huset så gick jag in till grannen, vi brukade låna verktyg och liknande av dom. Mina grannar var pappan Ulf och hans dotter Elin. Elin och jag var lika gamla, alltså 19 år, vi gick i samma klass upp till 6:an. Elin var cirka 165 cm lång och ganska tjock.

Vi hade sex en gång när vi var 14 år. Jag gick i alla fall in till Ulf och Elin, Ulf var på jobbet eftersom bilen inte var hemma men Elin måste vara hemma eftersom dörren var öppen. Jag slog till dörren med ett brak, och tyckte då inte att jag behövde säga hallå. Det var ingen på nedre våningen så jag gick upp för trappan, ingen i tv rummet heller. Elins dörr stod på glänt, jag gick sakta fram och kikade in. Där inne låg Elin naken på sängen och onanerade med en ådrig löskuk, jag kände igen den, den hade varit hennes mammas, den hade blivit kvar efter skilsmässan.

Vi hade haft fram den otaliga gånger när vi var yngre, men aldrig hade vi använt det till det man ska. Min kuk stod nu i givakt i brallan. Jag plockade fram den och gick in i rummet, Elin hoppade till. Tjena Elin sa jag, hej fick hon fram. – Sätt dig här sa Elin och tryckte ner mig på sängen, hon tog nu fram en kondom och trädde på den på min stolthet, sedan gränslade hon mig med sin feta kropp. Hon började rida mig i ett hårt tempo, hennes stora hängande brösta guppade upp och ner. Jag smekte och knådade dom. Vi kom båda i en härlig orgasm. Elin drog sedan av mig kondomen och sög mig ren, sedan gick jag hem till mig. Jag somnade i princip innanför dörren, och sov säkert i tolv timmar i sträck efter det. Min bästa dag någonsin tror jag.

(0)

Sexnoveller

Clicky