Förbjudet på jobbet

Sexiganoveller

Som konsult är man ofta på andra arbetsplatser än sitt eget kontor och den senaste tiden har jag tillbringat på ett större företag i ett större projekt. Det är väldigt mycket folk inblandade i projektet som bygger ett helt nytt rörverk. Idag var det en ovanligt seg morgon men plötsligt hör jag det välbekanta ljudet av högklackade skor i korridoren. Jag tar min mugg och reser mig upp och går så jag precis kom till dörren när hon med stort H passerar. Idag har hon en vit tajt t-shirt och ett par mörka härligt åtsittande jeans och ett par högklackade stövlar. Hon hejar som vanligt och jag hejar tillbaka och låter henne passera. Sedan fortsätter jag efter henne mot kaffeautomaten. Medans jag går där efter henne så kan jag inte låta bli att titta på hennes härligt välformade ben och sedan den härligt fasta rumpan som hennes tighta jeans framhäver. Jag borde inte titta, jag har ju fru och barn, men jag kan inte sluta.

Men som i trans skyndar jag på mina steg, jag kan inte tänka klara tankar längre. Henens härliga ben och oemotstånderliga rumpa som rör sig så otroligt förföriskt rakt framför mig. Jag känner hur det börjar växa i mina byxor och mina tankar blir dimmiga och känns långt borta. Precis när hon svänger in på sitt kontor kommer jag ikapp henne och följer efter. Som i en dröm ser jag hur mina armar lyfter sig långsamt upp, mjukt lägger jag händerna på hennes axlar och mina händer börjar mjukt att massera henne. Mina tankar rusar åt alla håll, detta förbjudna att ta på en annan tjej, men jag kan inte motstå henne.
Hon stelnar till men vänder sig inte om, mina händer fortsätter att smeka och massera hennes axlar och hon börjar slappna av. Efter en liten stund börjar mina händer trevande smeka sig nerför hennes rygg, och det låter som hennes andetag börjar bli lite tyngre. Hennes kropp känns så skön mot mina fingrar och det pirrar så härligt i hela min kropp när mina händer smeker henne. Slutligen når mina händer ner till det jag så länge fantiserat om, äntligen känner jag hur mina händer mjukt smeker sig över hennes fasta rumpa. Det går som en stöt genom hela min kropp och jag kan inte motstå ett litet stön som lämnar mina läppar.
Jag tar ett steg närmare och börjar kyssa henne mjukt på sidan av halsen, hon vickar huvudet på sidan och hennes händer sträcker sig bakåt och trycker fram min kropp mot hennes. Med mjuka rörelser börjar hon att gnida sin rumpa mot mitt skrev. Härliga varma bultande stötar flyger som små explosioner genom min kropp, och det pulserar rejält i mitt stånd. Mina händer smeker sig lite hetsigare än tidigare över hennes mage och upp till hennes bröst. Hon stönar lätt till när mina händer sluter sig runt hennes fasta bröst. Där står vi på hennes kontor förenad i nån gnidande och juckande bröstmasserande rörelse. Efter en liten stund vänder hon sig om och tittar upp på mig med dimmig blick, sedan förenas vi i en lång kyss. Kåtheten har helt tagit över kontrollen vi trycker oss mot varandra och jag känner hur hon gnider hennes sköte mot mitt ben. Våra händer smeker varandras kroppar hetsigt men ändå mjukt. Plötsligt känner jag hennes hand smeka mitt rejäla stånd utanpå byxorna, ett högt stön lämnar mina läppar. Min hand trevar sig ner till hennes ben och sakta följer den insidan av hennes lår uppåt och hon särar lätt på benen så jag kommer åt. Hennes händer börjar dra i kanten på mina byxor det dröjer bara några sekunder så har hon fått upp knappen och öppnat upp. Samtidigt som jag känner hennes ena hand greppa mitt stånd knäpper hon upp sina byxor och för sedan ner min hand mellan hennes ben.

Plötsligt hör jag röster och jag rycker till och vaknar ur mina fantasier framför kaffeautomaten där min mugg precis blivit fyld med choklad. Det står flera efter mig och väntar på att få ta kaffe. Jag tar min mugg och skyndar mig tillbaka till min arbetsplats innan någon hinner se mitt stånd som försöker göra hål i byxorna. Åter vid skrivbordet sätter jag mig ner och försöker tänka på något som får mitt stånd att lägga sig ner.

(0)

Sexnoveller

Clicky