Flickan i kort tight kjol

Sexiganoveller

Jag sitter på ett cafe´i stan och njuter av solen och alla människor som passerar förbi. Då ser jag dig , klädd i en tunn vit blus som du har knäppt upp helt och sedan bara knutit ihop under brösten och mörkblå kort tight kjol. Du tittar dig runt om men det finns inga lediga platser, så ser du att det är ledigt vid mitt bord, du ler mot mig, jag ler tillbaka, du går fram och frågar om du får slå dig ner, självklart säger jag. Du sätter dig ner bredvid mig. Den korta kjolen bryr du dig inte om att dra ner fast den sitter farligt högt upp på låren, kjolen sitter faktiskt så högt att jag kan se trosorna skymta fram.

Svarta, med små spetsar tror jag. Blusen är så tunn att jag utan svårighet kan se brösten genom tyget. Du lägger ditt ena ben över det andra och glider omärkligt ut en aning på stolen så att dina lår blottas ännu mer. Du märker att jag tittar och det gillar du. Jag får god tid på mig att kolla in dig, du tar av dig solglasögonen och ler. Vi börjar att prata och jag sitter och funderar på om jag som av en händelse skulle våga lägga handen på dit knä, då frågar du mig, är du kåt på mig? Frågan kommer i en ton som om det var den mest naturliga saken i hela världen.

Innan jag hinner svara, för jag vet inte vad jag skall svara så överrumplad som jag blir, fortsätter du i samma lugna ton, precis som om du pratade om vädret. Jag tycker att du har fått en sådan ståkuk sedan jag satte mig här. Jag tittar ner och ser att man ser ståndet genom mina byxor. Du lägger din hand på min kuk och stryker lätt upp och ner, en behandling som gör att min redan stora kuk växer ytterligare en bit på längden och blir ännu hårdare. Jag ser att det inte bara är kuken som har blivit styv, utan även dina bröstvårtor.

Kom säger jag vi går hem till mig. I trappan upp till min lägenhet går du med din sexiga bak vickande framför mitt ansikte. Jag kan inte låta bli att smeka, min hand smeker insidan av ditt lår upp mot musen, du stannar och vänder dig om, dina bröst är framför mitt ansikte, jag biter i dina vårtor, din blus blir blöt av min saliv, du böjer dig ner vi kysser varandra med blöta tungor. Jag smeker över din bak, drar upp din tighta kjol över dina höfter, du står framför mig i trappan med kjolen långt upp på dina höfter, jag drar ner dina sexiga stringtrosor, smeker din bak, smeker över ditt anus, låter ett finger glida in i din fitta, känner att du är blöt. Samtidigt gräver du fram min kuk och runkar den. Du vänder dig om jag vill att du tar mig bakifrån här i trappan, säger du, du tar tag om trappräcket, putar med baken mot min kuk. Du tar lite saliv och blöter ner ollonet, så att kuken skall glida in lättare. Sedan för du kuken mot din mus, jag trycker till och kuken glider in i din sköna fitta.

Jag stöter i långa drag, du juckar tillbaka, kuken åker in till roten i långa sköna juck. Då hör vi att en dörr öppnas, det kommer någon. Kuken åker ut, du drar upp trosorna, drar ner kjolen, jag stoppar in kuken som är blöt av dina safter, vi hinner precis innan grannen kom. Men han tittar konstigt på oss speciellt på din salivblöta blus. Vi går in till mig. Vi sätter oss i soffan, jag smeker din hals, handen gå på upptäcktsfärd innanför din tunna blus, böjer mig mot dig och vi möts i en djup, våt kyss. Jag smeker mig över dina ben och upp under kjolen smeker dina höfter låter handen glida mot insidan av dina lår, du särar på dina ben för att släppa fram min hand. Nu är min grova hand kupad över din mus. Du viker undan trosan. Jag lägger mig på golvet mellan dina särade ben och slickar mig upp över benen, låren och äntligen över din blöta fitta. Du sitter tillbakalutad i soffan och njuter av min blöta, varma och mjuka tunga som slickar dig i härliga långsamma svep.

Du ligger längst ut på soffkanten , roterar med dina höfter så att tungan kommer rätt. Jag suger och slickar på din klitoris, biter lätt i blygdläpparna och låter tungan löpa i cirklar runt hela din välsmakande fitta, för att i nästa sekund åter sticka in den så långt jag kan i den nu av kåthet återigen alldeles genomblöta trånga slidan. Jag lyfter upp dina ben, sliter sönder trosan nu ligger hela din fitta blottad framför mig, slickar dig i både fittan och i baken. Du skriker till när det går för dig Jag ställer mig upp och knäpper upp livremmen, drar ner gylfen och byxorna faller till golvet. Samtidigt som jag klär av mig naken smeker du dig själv. Kom säger du och sträcker ut din hand mot min kuk som är stor, tung och ådrig. Du drar. tillbaka förhuden och för mitt plommonstora ollon mot din mun. Åhh, så härligt.

Du slickar och suger på kuken så att saliven rinner längs skaftet och pungen, du runkar mig samtidigt och kuken bara växer mer och mer. Du suger kuken i blöta, djupa drag medans du fortsätter att runka med din hand om skaftet på kuken. Jag stönar och knullar din mun i långsamma stötar som varje gång fyller din villiga mun med kuk långt ner i halsen. Jag säger att det snart kommer att gå för mig, du tittar upp på mig och svarar att det är det du hoppas på. Du fortsätter att att slicka och suga kuken och jag känner hur det börjar rycka i pungen på mig. Ååååhhhh nu jag sprutar sperma in i din mun och över ditt ansikte. jag lägger mig ner bredvid dig i soffan, kysser dig, det smakar sperma, slickar dig ren från min sperma. Min kuk ligger mot ditt lår det kommer lite sperma.

Du tar min halvstyva lem i handen och börjar att runka den långsamt. Kuken styvnar sakta av din behandling. Du lägger dig på sidan med baken mot mig. Kuken växer in mellan dina lår, jag juckar sakta, du kniper ihop låren. Mmmm skönt, jag smeker dina bröst, tar av dig blusen. Fortsätter att jucka sakta, kuken glider i din fittskåra stöter emot din klitoris. Du tar trycker mot kuken med handen, ååååå…. den glider in i din hala fitta, jag fortsätter att jucka sakta samtidigt som jag smeker din a bröst. Du kniper med fittan om kuken och börjar att jucka tillbaka. Jag smeker ner mot din mus, klitoris, blött. Drar upp handen igen och låter dig suga på mina fingrar så att du känner fittsmaken. Nu går det snart stönar du, ååååååhhhh nu jag känner att din fitta kramar min kuk lite hårdare. Åååååååhhhh det går för mig också. Kuken pumpar in sperma i din orgasmkramande fitta. Med kuken halvslak fortfarande i din mus juckar jag sakta. ….

(0)

Sexnoveller

Clicky