Flickan från kontaktsidan

Sexiganoveller

Det var fredagkväll och jag hade precis slutat jobbet för att bege mig hemåt. Normalt hade jag planerat något för fredagen för att fira och känna av glädjen som denna dag innebar och det äntligen var helg. Denna fredag var emellertid alla vänner och arbetskollegor upptagna vilket fick mig att fundera lite mer över vad man skulle hitta på. Hur som helst så bestämde jag mig för att åka inom systembolaget och åtminstone dricka några starköl hemma om inget dök upp.

Kvällen var runt sju och jag hade redan fått i mig tre öl efter att ha ätit en något mindre rolig pizza från den lokala pizzerian. Singel som man är så lockar alltid krogen och att eventuellt få med sig en tjej hem som kan tillfredsställa de behov man ändå besitter. Denna fredag var jag dock ensam så istället för att ge mig ut på krogen i min ensamhet bestämde jag mig för att testa nätdejting. Efter en snabb sökning kom jag in på en sida som hette Amorous, som tydligen på latin betyder när man är attraherad i sexuell kärlek. Efter att ha registrerat mig och bläddrat igenom lite profiler förstod jag snabbt att detta inte var någon vanlig dejtingsida, utan snarare en för sexuella kontakter. Detta var precis vad jag letade efter.

När jag kollade i min logglista över vilka som varit inne på min profil, som var relativt anonym med ett foto på mitt ansikte, såg jag att profilen redan fått 5 besök från olika tjejer. Fyra av dessa var över 40 år gamla vilket gjorde att mitt intresse svalnade medan den femte var endast 17 år gammal. Som 35 åring är 18 års skillnad något som kanske är lite för mycket, men jag bestämde mig ändå för att klicka mig in på hennes profil, att titta är ju inte förbjudet?. Hennes profilbild visade henne endast i trosor. Hon hade en stor fast rumpa, ganska breda höfter och medelstora bröst. Ansiktet kunde man inte se då hon hade tagit fotografiet i en spegel och kameran dolde ansiktet. Men att se denna kropp räckte för att jag skulle glömma det moraliska och helt enkelt kontakta henne i ett enkelt meddelande. Sagt och gjort skrev jag en liten mening, utan att ha några förhoppningar. Jag tänkte att hon säkert får tusentals meddelanden och kan inte vara intresserad av anonyma mig. Men jag hade fel. Hon svarade mig och vi höll en liten konversation och byte snabbt till Skype för att chatta vidare. Där skickade hon mig fler bilder på hennes kropp. Snart frågade jag henne om hon ville träffas, redan ikväll kanske. Jag var vid detta läget lite smålullig och hade fått i mig 4 starköl och kände att min kåthet växte snabbt. Till min förvåning svarade denna 17 åriga tjej att hon gärna ville träffas.

Hon bodde en bit utanför staden och därför föreslog jag att jag skulle hämta henne i min bil för att sedan åka tillbaka till min lägenhet och kolla på en film. Hon sa att det gick bra förutsatt att jag lovade att köra tillbaka henne hem igen senare på kvällen. Självklart skulle jag göra det, svarade jag.

Efter att ha kört bil i 10 minuter var jag snart framme vid den plats jag skulle hämta upp tjejen. Det var utanför en ICA-butik vi hade bestämt att jag skulle träffa henne. Jag körde och ställde mig på parkeringen men såg inte en människa. Efter att ha väntat i 10 minuter var min första tanke att jag hade blivit totalblåst och att någon stod och skrattade åt mig. Hur kunde jag vara så dum, sa jag högt till mig själv samtidigt som jag blev abrupt avbruten av att någon knackar på rutan på passagerarsidan. Jag vevade ner rutan med elreglaget och in tittar en oerhört söt tjej i en mörkgrå mösa, stora  bruna ögon, långt brunt hår och med en gullig grå mösa på huvudet.

–          Hejsan, har du väntat länge?

Jag blev oerhört nervös. Jag trodde nog inte detta skulle hända på riktigt. På något sätt var jag inställd på att hon inte skulle dyka upp och jag gjorde det mer av spänningen och själva fantasin än att hon faktiskt skulle dyka upp. Men nu stod hon här utanför min dörr och väntade på att få hoppa in i den varma bilen.

–          Hej! Absolut inte. Hoppa in i bilen om du vill, svarade jag.

–          Gärna!

Nu satt jag med en 17årig tjej som var läcker som få. Hon hade på sig svarta stay-ups, en svart kort kjol och en tjockare bomullströja och den gulliga grå mössan. Hon tittade på mig med ett leende och frågade:

–          Ska vi köra hem till dig eller vill du göra något annat?

–          Om du vill. Vad annars vill göra, frågade jag.

Flickan lade snabbt sin smekande hand på mitt skrev och viskade:

–          Vad du vill..

Jag kände snabbt hur min kuk hårdnade i blixtfart och även flickan kände hur min kuk började ta form i mina jeans. Hon kollade mig hela tiden djupt in i ögonen och jag kunde inte få fram ett ord. Just nu var jag så kåt att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Så jag började med att knäppa upp mina jeans och jag hann inte med och ta fram kuken innan hon var under mina kalsonger och började runka min kuk. Hon började sakta och ökade sedan takten och jag kände att jag inte skulle kunna hålla mig länge om hon fortsatte i samma takt.

–          Tycker du det är skönt, frågade hon.

–          Aaah, det kan man säga, svarade jag.

–          Vill du ha det ännu skönare?

Jag hann inte svara förrän hennes blick sänktes mot min kuk och det tog inte mer än någon sekund innan min kuk gled in i hennes varma mun.

Från att ha gått i tankarna om att kunna skapa en fantasi utifrån att jag skulle träffa denna flicka satt jag nu med min kuk i hennes varma mun. Hon visste verkligen hur man suger en kuk, det var någon som jag märke väldigt väl. Hon stönade samtidigt och jag såg då att hon hade ena handen smekandes hennes fitta. Hon verkade verkligen tycka om detta.

–          Var ska jag komma, frågade jag henne lite tyst.

Hon lät kuken lämna hennes mun för en sekund och viskade:

–          Ställ inte massa frågor..

Hon fortsatte suga min kuk med hennes läppar som omfamnade den ovanligt hårt och det kändes nästan som jag hade den i hennes tajta rumpa, fast mycket skönare. Det var helt overkligt att se hennes huvudet gå upp och ner och höra hennes stön. Stundtals stannade hon upp och lät mig knulla henne i munnen där jag satt i bilstolen med flickan lutandes över.

Efter att hon sugit min kuk med hennes mjuka läppar i något som kändes som två minuter, men säkert var tio, kände jag hur jag inte kunde hålla mig längre. Hela min kropp spände sig och jag kunde inte hålla inne känslorna och skrek ut min njutning samtidigt som jag pulserade ut sperma i hennes mun. I varje sprut exploderade jag av njutning när det gick en pulserande njutning genom hela kroppen. Flickan saktade in i perfekt takt till att min sperma fyllde henne och hon stönade samtidigt precis som hon njöt av det lika mycket som jag. Hon stannade upp när jag var klar och utmattatad och förde sakta ut hennes mun från min kuk för att få med sig all sperma. Hon satte sig upp och kollade mig i ögonen och svalde allt. Hon gick sedan ner igen och sög rent min kuk från sperma för att sedan sätta sig upp i bilstolen.

–          Jag hoppas vi ses igen. Du har mitt nummer, sa hon och gav mig en puss på kinden och lämnade bilen.

(0)

Sexnoveller

Clicky