Festen (B/S-m/m)

Sexiganoveller

Jag är en kille på 19 år, jag skall berätta om vad som hände för 2 år sedan, när jag var på en klassfest. Det var Fredagskväll, och vi hade bestämt oss för att ha klassfest, vi kom till festplatsen och började dricka, jag spanade in min klasskamrat som heter Sofie, jag släppte inte henne med blicken under hela kvällen, och i takt med att jag blev fullare, blev jag också mer djärv. Jag gick fram till Sofie och frågade om hon ville dansa. Efter ett kort tvekande sade hon ja. Påpassligt nog var det en tryckarlåt, så vi kom varandra väldigt närma, jag försökte trycka mitt kön så hårt jag kunde mot hennes, och det gav önskad effekt, hon kved till, och stönade lätt. Men det hände inget mer. Efter dansen, gick Sofie på sitt håll (till min stora besvikelse såklart) och jag gick åt mitt håll. Jag gick upp på övervåningen och in i ett sovrum, och där på sängen låg min kompis (vi kan kalla honom Fredrik) han låg och runkade för fullt, min kuk blev styvare och styvare, jag blev alltså kåt på min KILLKOMPIS! I sanningens namn ska det sägas att vi har sugit av och runkat varandra förut. Jag gick fram till Fredrik och tog hans stake och började runka med långa jämna tag, han kved till och började stöna. Han knäppte sakta upp mina jeans och drog av dem, han drog också retfullt sakta av mina boxershorts. Min kuk sprätte ut i frihet. Jag lade mig över honom med kuken i hans ansikte, och han började suga, jag skrek av kåthet, det var så underbart. Jag tog hans grova lem i min mun och lät min tunga sakta cirkla runt dess ollon, jag lät hela hans kuk glida in och nu sög jag honom rejält. Under tiden hade Sofie kommit in i rummet (utan att vi märkt det) hon stod med uppdragen klänning och hade sitt långfinger långt upp i hennes blöta savande fitta. Till slut kom hon fram till oss och sade:

-Det där ser gott ut, får jag vara med?

-Ja givetvis svarade vi. Sofie lade sig på min plats och började bearbeta Fredriks nu enorma stake med tunga och läppar, jag lade mig bakom Sofie och hon putade ordentligt med fittan, jag började slicka för allt vad jag var värd, och hennes safter flödade, jag körde även upp ett finger i hennes blöta trånga och dyblöta fitta. Detta blev alldeles för mycket för henne, hon spände sin kropp, och hennes kramper slutade aldrig, safterna från hennes fitta rann ner i mitt ansikte och jag slickade för glatta livet. Sofie sade:

-Jag vill ha kuk, knulla mig.

Hon äntrade Fredriks kuk och började rida, jag runkade och stirrade som förhäxad på hennes fitta som kramade Fredriks kuk, jag blev så kåt av de plaskande ljuden. Sofie vände sig om (fortfarande ridande på Fredriks kuk) och sade, :

-Micke (jag heter nämligen så) jag vill att du rövknullar mig. Jag hade aldrig gjort det förut, så visst var det lite pirrigt, hon putade retfullt med häcken och jag närmade mig henne. Jag styrde min ståkuk mot hennes väntande anus. Jag tryckte på och kom förbi ringmuskeln, Sofie kved och skrek av smärta blandat med välbehag. Jag tryckte på och fyllde henne med kuk ända upp i magen. Nu knullade jag ordentligt och Fredrik närmade sig orgasm, han kom med ett vrål långt upp i Sofies fitta och jag kom inte långt efter. Sofie kysste oss och tackade för stunden, sedan gick hon in i duschen, jag gick efter för Fredrik orkade inte. Jag stirrade på henne där hon stod i duschen och hon sade:

-Kan du komma och tvåla in mig?

-Givetvis, svarade jag.

Jag tog den flytande tvålen och tvålade in hennes underbart stora välformade bröst och masserade dom mer och mer, jag kände hur styva hennes vårtor var, och hon stönade sluta inte. Jag gick ner mot fittan och tvålade in hennes rakade fitta ordentligt, samtidigt passade jag på att köra upp mitt finger långt in i hennes dyblöta fitta. Hon stönade när jag fingerpullade henne, och efter ett tag sade hon:

-Knulla mig. Hon lade sig på alla fyra och jag kom in i henne bakifrån, jag knullade först sakta sedan allt fortare. Hon kved och skrek, efter ett tag kunde jag inte hålla emot utan jag drog ut kuken och sprutade på hennes välformade bröst.

-Men jag har ju inte kommit stönade Sofie.

-Det ska vi strax ordna sade jag, och tog duschmunstycket och körde upp i hennes våtkåta fitta jag knullade henne med munstycket samtidigt som jag smekte hennes klitta, hon skrek:

-Jag kommer jag drog ut munstycket i precis rätt tid, och jag måste ha hittat hennes G punkt för hon sprutade ut fullkomliga kaskader av fittsaft, hennes orgasm varade säkert över en minut och hon högg tag i mig, och skakade obeskrivligt mycket. Vi kysstes och lade oss sedan för att sova i rummet där vi knullade för första gången. Följden av knullet i duschen blev en liten pojke, och nu är vi gifta och lever lyckliga tillsammans.

(0)

Sexnoveller

Clicky