Femme Dommes i Asien

Sexiganoveller

Jag reste ganska mycket i Asien under en period av mitt liv och vill väldigt gärna dela med mig av min tveklöst häftigaste upplevelser från den tiden, ja från hela mitt liv.

Har knullat mer än mycket i mina dagar. Har tre-fyra polare hemma i Sthlm som jag har delat storre delen av mitt vuxna liv med och vi har fler än en gång funderat på hur många av alla godingar och fulingar man har satt på som man skulle känna igen om man mötte dom på gatan…?? 40?? 100?? Vad vet jag, men inte i närheten av de 5-600 damer man lägrat den saken är klar. Det jag vet är att man blir rätt trött på vanligt göka, ragga på krogen, hem och fyllknulla, ragga trekant, hem och garva…suck…spänning blir det man söker till slut och det var så hela denna story börjar…

Surfade efter lite snusk en eftermiddag, helt utan mål men med hopp om att hitta nåt annorlunda och vips, där sitter jag och laser om en dungeon i Asien. Fem Dommes!! Gosh, detta är något jag fantiserat om en längre tid men har inte riktigt velat testa nån av de många ställen som finns. Det mesta är rip-offs, dvs dega 200 US och stanna en timme…Detta ställe verkade vara annorlunda. Bara långa sessions, allt från 12 timmar till 3 dagar! Sagt och gjort, jag inledde en mail växling med dom och det blev omväxlande svar från en man (visade sig vara mannen i huset, dominerad till max av sin fru) och en av härskarinnorna, en otroligt söt liten kvinna som kan sin sak vill jag lova!! Jag bestämde mig för att hoppa på detta och blev tillskickad ett fråge formular med 200 frågor av varierande art som skulle fyllas i för att de skulle ha en hyfsad bild av vad jag ville uppleva. Till saken hör att jag är gift och ett av mina krav (kan man ha krav på ett sånt ställe??) var INGA MÄRKEN utanpå min kropp. Också, jag skulle vilja bli uppklädd som en riktig hora med peruk, smink, nylonstrumpor och så vidare, bara för att testa…suck!!

Nervös som få blev jag enligt överenskommelse upphämtad på mitt hotel i den aktuella staden kl 0900 på morgonen av mannen och kvinnan jag hade brevväxlat med. Mannen var inte att leka med, ett öga, stor och fet MEN, otroligt trevlig och lugnande. Detta var trots allt premiär och man vet aldrig, jag kanske skulle bli våldtagen och dödad i en stad som ingen visste att jag ens befann mig i. Pirrigt minst sagt. Kvinnan då?? Ett asiatiskt fullblod, vacker, mjuk och ändå så bestämd. Jag var kåt innan vi hade kommit fram till det lilla Chateau som vi siktade på.

Väl framme mötte jag ägarinnan till huset samt två stycken kvinnor till. Alla sessions i huset var med två härskarinnor och i detta fall frågade de om det gjorde nåt om en tredje deltog. Det skulle bli hennes premiär, hon ville kolla om detta var nåt för henne!!! Gärna för mig!!! Efter en fika så skulle det då börja. Fick en rundvandring i villan som var fullt utrustad med fem kammare och i den jag skulle tillbringa mina 12 kommande timmar fanns följande:

1 stor säng med fästen i hörnstolparna
1 sminkbord a la Hollywood…
ALLT ni kan tänka er vad gäller nypor klämmor, piskor och annat godis
1 badrum med endast kallvatten och en handuk
1 garderob med kvinnokläder
5 peruker
1 Bock! (typ samma som man hoppade över på gymnastiken i skolan)
med mera…

Mistresses W (som var med och hämtade mig, tillika chef), P (ung, söt och mmm vänta ska ni få höra) samt B (praktikant?????) var de som förde mig in i denna värld. Tre fantastiska kvinnor, enormt söta och sexiga i sina gummi och läder kläder, samt vänliga MEN stränga,,, Fick börja med att ta en dusch medans de började plocka fram min tänkta dress. Kom ut med handuken runt midjan, men den slets bort utan pardon, här skall minsann inte bäras något alls som inte bestämdes av W. Där stod jag, naken med nyrakat kön med tre halvnakna sexiga härskarinnor framför mig. Efter att kuken först för en bråkdels sekund krympt så hände naturligtvis det enda som kunde hända, den reste sig sakta utåt, uppåt och vinglade mer än halvseg i luften när jag fick syn på vad dom hade plockat fram åt mig…

Svarta strumpbyxor
Svart tight klänning (satt givetvis som ett ålskinn på min i sammanhanget stora kropp)
Högklackade pumps, vita stl 47!!
Svart lång peruk

– Dress up bitch!

Var den order jag fick och darrande gick jag fram och började med strumpbyxor och skor. Kuken fick jag klämma in och det kändes oerhört upphetsande men samtidigt helt bisarrt att stå där iförd detta. Detta var allt jag hade på mig när dom sedan satte mig vid smink bordet… Den behandlingen tog ca 30 minuter och när jag var klar tog jag på mig peruken och klänningen och förvandlingen var ett faktum. Där stod jag mitt på golvet i denna njutningens borg och såg ut som en riktigt slampig hora, dessutom i för små kläder, “Jesus, what am I doing” kommer jag ihåg att jag tänkte… De 3 kvinnorna betraktade sitt verk mycket nöjt och ropade på mannen, D, och hans fru M. Jag skämdes ihjäl…varför??? tänkte jag men valde att inte säga något. De kom upp och D sa:

– Mmm you look gorgeous! och M!! hon gick fram till mig, körde upp sin lilla hand under min klänning och klämde till ordentlig runt kuken, skrattade och sa:

– I just wanna check if there is a cock here?? You look like a real tramp you big bitch! Sedan log hon och D och sa bara:

– Have a wonderful time, see you for lunch! …och så gick dom…Dags för action!!

De tre gick sakta runt mig med varsitt litet ridspö i handen som dom smekte och smålekte med. Mina bröstvårtor, som är extremt känsliga, stod som små knoppar genom klänningen och vips så hade jag klänningen runt midjan med överkroppen bar och, jag vet inte hur det gick till men fort gick det och smärtade gjorde det men en klämma i var vårta med en kedja mellan hade jag nu. Plus att dom satte på mig ett koppel med en ögla i…W drog i kedjan lite lätt så att jag började röra mig mot henne. P och B drog fram bocken mitt på golvet och jag blev beordrad att lägga mig på rygg på den. När jag gjorde det hängde mitt huvud rakt ner bakåt, jag låg som i brygga men hade ingen markkontakt. Dom band fast mina händer och fötter i varsitt bock ben och min kuk stod som ett spett under strumpbyxorna som fortfarande var på, klänningen var dock borta redan.

Jag såg att P lämnade rummet och sedan fick jag en ögonbindel och min puls var nu säkert över 180 av nervositet, upphetsning och rädsla. W och B lekte med valda delar av min kropp, dock inte min knallhårda stake som dom lämnade helt utan beröring… de kallade mig alla möjliga saker som hetsade mig otroligt mycket! Jag känner att min rädsla försvinner gradvis i takt med upphetsningen då jag på något underligt sätt börjar känna mig trygg och hysa förtroende för dessa kvinnor och deras syften. Jag menar, stället har funnits i 3 år har jag fått veta, och de flesta återkommer och då antar jag att man håller sig inom de ramar som kunderna önskar…

Min bindel tas bort med ett ryck och ovanför mitt ansikte vajar en stor svart dildo!!! Den sitter fast i ett sele… selen sitter fast runt en kvinna…kvinnan har inga trosor så jag ser rakt upp i hennes rakade och mycket glansiga springa…”Hon är kåt” tänker jag än mer upphetsad. Det är P som har kommit tillbaks utan att jag märkt det. Denna sexiga oskyldiga madame… Hon trycker sin leksaks kuk mot mina läppar och när jag inte omedelbart öppnar munnen hjälper de andra två till att med milt våld öppna min mun.

– Sug hora! säger dom och vad kunde jag göra???

Jag sög och slickade och bet och njöt som om jag aldrig gjort annat än sugit kuk i hela mitt liv. Har aldrig varit i närheten av varken en riktig eller låtsas kuk med munnen förr, men detta var fantastiskt. Glada tillrop om min iver kom hela tiden och P blev av allt att döma kåt av att se mina kladdiga horläppar smeta sig runt den stora svarta gummikuken. Medans detta pågick lossades mina ben en smula och jag bands fast på nytt nu med benen bakåt så min stjärt stod upp i vädret och då, smack ett rapp på rumpan och ritsch så var mina strumpbyxor ett minne blott. W hade öppnat mig så att leken kunde fortsätta…Den stora dildon drogs ur min mun, en pall togs fram som P gick upp på och snart nosade ollonet på lösisen i min stjärtöppning! Ett finger i rumpan under en avsugning har ju hänt men jag hade aldrig tidigare fått något annat uppkört där!!!

Det tog ett par minuter och jag gnydde och sa nej och fick då ett rapp och sedan var det försent. Kuken var inne och P knullade mig sakta påhejad av W och B. Det som först var obehagligt övergick raskt till ren och skär njutning. P ökade gradvis takten och var snart inne i ett tempo som jag själv brukar ha précis innan jag skall tömma mig i en skön mun eller fitta! Jag stönade och njöt hejdlöst! När jag sedan insåg att W slickade fittan på P bakifrån och B runkade mig i samma tempo som jag blev knullad fanns ingen återvändo…Jag kom och kom och kom och kom som aldrig förr. Jösses vilken laddning sperma som flög över mitt ansikte och i mitt ansikte och överallt…

Det tog 10 minuter innan jag var till sans igen och flickorna släppte loss mig och bad mig ta en snabb dusch innan vi fortsatte. Jag gjorde så och blev sedan snabbt påklädd och med påbättrad make up på vingliga höga klackar skulle vi gå ner till matsalen för lunch…

Om ni gillar mitt minne, skicka gärna ett meddelande så kanske fortsättingen kommer också…

(0)

Sexnoveller

Clicky