Ett varmt dopp! (analt)

Sexiganoveller

<font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif">Du och jag är på väg för att ta ett sommardopp i det vattenfyllda stenbrottet. Du sitter bakom ratten och jag kan se små svettdroppar på din hud. Solen gör mig varm och behaglig och jag lägger en hand på ditt lår, du tittar på mig och ler. Jag böjer mig fram och kysser dig lätt på kinden och låter handen glida upp längs ditt lår mot ditt sköte. Du skrattar och slår mig lätt på handen. &#8221;Inte nu din dummer, jag kan ju köra av vägen.&#8221;<br /><br /> När vi kommer fram letar vi upp en ledig plats för våra handdukar och byter snabbt om till badkläder. Det är full av folk i rörelse och det plaskas friskt i vattnet. Jag hoppar snabbt i vattnet för att svalka av mig och dölja min något svullna lem. Vi simmar och busar lite i vattnet ett tag innan jag känner din hand leta sig ner mot mitt skrev. Jag tittar på dig men du bara ler och stryker mig över bulan som snabbt uppstår under tyget. &#8221;Kom så simmar vi över till andra sidan&#8221; säger du och simmar i förväg.<br /><br /> Vi klättrar upp på andra sidan och tittar ut över vattnet med alla som badar och plaskar omkring. Känner hur solen värmer. Du tar min hand och leder in mig bland buskarna. När vi kommit bakom ett par buskar börjar vi kyssas och smeka varandra. Jag märker att du är het och på gång. Jag befriar dina bröst från bikiniöverdelen, smeker dem och nyper lätt i bröstvårtorna. Du stönar redan när jag trycker ner dig i gräset och börjar suga på dina bröst. Det går en ilning genom kroppen när jag känner hur vårtorna styvnar i min mun.<br /><br /> Sakta söker jag mig neråt via magen till dina lår. Du särar villigt på benen och låter mig ta min plats som så många gånger förr. Jag nafsar lätt på insidan av låren och låter fingrarna smeka runt ditt venusberg. Först börjar jag nafsa och bita utan på bikinin innan jag drar den av dig. Du är redan ordentligt våt och jag känner din välbekanta doft innan jag lägger tungan mot din klitta och försiktigt suger i mig av dina safter. &#8221;Nu ska jag ta hand om dig&#8221; säger jag och för försiktigt in ett finger i ditt varma hål. <br /><br /> Jag för fingret in och ut i långsamma rörelser samtidigt som min tunga spelar på din klitta ömsom hårt och ömsom mjukt. Du lägger dina händer på mitt huvud och trycker mig mot ditt sköte när jag placerar ett finger mot ditt anus och börjar massera utan att tränga in. Du stönar ganska högt nu och har glömt att det kan komma förbi någon. Jag hämtar lite av din fittsaft för att lättare kunna glida in med fingret i ditt stjärthål. Jag pressar försiktigt in fingret en liten bit, tittar upp och ser att du biter dig i läppen för att inte skrika till och trycker in en liten bit till. Jag slickar nu din klitta och har ett finger som juckar i varje hål när du börjar skaka i koppen och stönar fram att du är på väg. Jag ökar takten och trycket mot din klitta och känner hur du kommer i en lång orgasm som aldrig verkar vilja ta slut. <br /><br /> &#8221;Jag vill ha dig i mig nu genast&#8221; Du rullar över på mage och svankar upp med ryggen så jag får fri insyn i ditt hål. Du särar på läpparna &#8221;Nu! Jag vill ha dig NU!&#8221; jag ställer mig på knä bakom dig och styr in min styva kuk mot hålet. Jag låter ollonet glida in men inte mer. När du försöker möta mig drar jag mig tillbaka och håller emot med händerna på din rumpa. Sakta sakta glider jag in ända till roten och för en kort stund överväldigas jag av njutning när jag känner ditt varma hål omsluta mig och dina naglar som försiktigt river min rakade pung. När jag återvänder börjar jag sakta men bestämt föra lemmen in och ut. Du möter upp mina juck och det smackar varje gång våra kön möts. <br /><br /> Vi ökar tempot och du börjar massera din klitta. Jag för försiktigt in mitt finger en bit in i anus på dig igen och hör hur du kvider när jag börjar föra det fram och tillbaka i takt med min kuk. Du kommer igen och jag drar mig ur för att inte själv nå kulmen riktigt än.<br /><br /> Du vänder dig om mot mig och trycker ner mig på marken med en hand på mitt bröst och den andra om min pung. Du böjer dig ner, kysser pungen och låter tungan löpa upp längs undersidantill ollonet. När du först tar ollonet i din mun och låter tungan virvla över ollonet för att sedan snabbt ta in hela kuken i din mun tror jag att det ska gå för mig med en gång. Med ett ordentligt grepp om roten börjar du runka mig med munnen och jag känner hur du börjar massera mitt anus med andra handen för att sedan försiktigt trycka in ett finger.<br /><br /> Jag kvider och låstas försöka undkomma dig när du börjar knulla mitt stjärthål med fingret. &#8221;Nu k-kommer jag! Jag kan inte hålla tillbaka längre!!&#8221; Stönar jag fram och det känns som min stenhårda kuk ska brista innan jag släpper iväg min varma säd i din mun. Du suger i dig så mycket du klara när kaskader av sperma pumpas in i munnen på dig. Du ler och skrattar till när du ser mitt ansikte plågat av njutning, grenslar mig och för in min fortfarande hårda lem för att ta vara på allt, lägger dig på min mage och kysser mig länge och njutningsfullt.<br /><br /> Efter att ha legat och smekt varandra en stund klär vi oss och simmar tillbaka över stenbrottet för att inta vår lunch. <br /><br /> 

Av: *Gåsapågen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky