Ett missat tåg

Sexiganoveller

Det var en helt vanlig morgon och jag gjorde mig färdig för att gå till jobbet. Det var en strålande sommarmorgon och redan 23 grader. Jag tittade i min garderob för att hitta det svalaste plagget. Jag tog fram en vit kort sommarklänning och tänkte att det nog skulle bli bra med den. Jag tog av mig morgonrocken och tog först på mig mina vita stringtrosor och sen klänningen. Jag kände mig lite kåt när jag såg mig i spegeln och såg att man kunde urskilja mina bröstvårtor genom det tunna tyget. Jag log för mig själv och smekte lätt över mina bröst. Jag hade haft en underbar dröm på natten och var fortfarande kåt när jag tänkte på den. Mina tankar gjorde mig upphetsad och jag försökte att tänka på nåt annat.. Jag fortsatte att göra mig i ordning och gick sen hemifrån ner till pendeltåget. Jag trodde att jag hade gott om tid men precis när jag kom ner till stationen såg jag tåget rulla iväg..

Jag suckade lätt och gick mot spärren.. spärrvakten studerade min kropp när jag kom gående mot honom. Jag kände att det pirrade till inom mig och putade lite extra med brösten för att se om han fortsatte att titta.. Det gjorde han.. när jag kom fram till luckan lämnade jag pengar och sa vart jag skulle. Varsågod sa han och gav mig biljetten.. hans blick dröjde kvar en stund och jag kände återigen kåtheten komma över mig, Jag satte mig på en bänk mittemot honom och jag såg att han fortfarande inte kunde släppa blicken från mig. Jag särade lite på mina ben och tänkte att nu ska jag fördriva tiden med att göra honom jättekåt. Jag särade ännu mera på mina ben och kände att mina trosor blivit fuktiga.. Lät en hand smeka mig själv över mitt hår och ner mot brösten. Jag kände att dom hade blivit styvna. Spärrvakten släppte mig inte med blicken.. Han lät den glida neråt, ner mot min fitta som nu var ännu blötare..

Det fanns nästan inga folk i närheten så jag lät min hand smeka mitt lår och upp mot fittan. Jag såg sen att han runkade.. Det gjorde mig ännu kåtare. Han hade tagit ut sin kuk från byxorna och jag såg att han runkade sin stora hårda kuk.. Jag slickade mina läppar och la huvudet lite bakåt. jag log mot honom och nickade. Jag var så kåt nu jag ville runka hans kuk jag ville suga den och känna den inne i min blöta kåta fitta. ville gå in till honom och sätta mig gränsle över honom på bordet och knulla varann till flera orgasmer..

Jag smekte mig själv snabbare och snabbare.. ville inte att nån skulle komma.. hade det kommit nån hade jag varit för kåt för att sluta ändå.. Jag knäppte upp några knappar på min klänning och tog undan tyget så att han kunde se mitt bröst.. Han nickade mot mig och runkade ännu snabbare. Han hade svårt för att stå still och jag såg att han nästan skulle spruta när som helst. Jag drog då upp min korta klänning och fick bort trosorna så att han kunde se min blöta fitta samtidigt som jag smekte mig snabbare och snabbare.. oooh mmmmmmmmmm stönade jag och hoppades verkligen att ingen skulle komma nu. Jag ville se honom spruta jag ville se sperman pumpa ut från den stora hårda kuken. och härligt rinna ner.

När jag stoppade in några fingrar i min fitta så kände jag att nu kommer jag snart….oooooooh det var underbart att sitta här jag såg på spärrvakten att det inte skulle dröja länge till för honom heller. Han stönade också högt nu och jag blev så kåt av hans runkande jag körde fingrarna ut och in samtidigt som jag smekte klittan febrilt..oooooooooh nuu nuuuu oooooooohhhnu kommer jag snart stönade jag. samtidigt som jag såg spärrvakten spruta sats efter sats så kom min orgasm så underbart härlig oooooh aaaaaaaaaaahhh mmmmmmm vilken underbar känsla oohh…… en kort stund satt jag kvar ochsen , på darrande ben reste jag mig och gick ut på perrongen. Snart skulle tåget komma.. Jag tänkte för mig själv kanske att man skulle missa tåget i morgon också….


Inskriven av: *NORA*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky