Ett minne för livet

Sexiganoveller

Allting började en fredagsförmiddag, jag satt på café Tilt med några av mina noga utvalda vänner som vi alltid gjort. I och med att det var helg så skulle vi ut supa. vi bestämde oss för att dra ner till en strandfest vid Hånkön där vi skulle festa natten lång och förhoppningsvis öka på våra listor med några nya flicknamn.

Klockan åtta tog vi sista bussen ner till Hånkön, det var mycket folk på bussen och det var varmt, jag måste erkänna att det gjorde mig mycket upphetsad att se alla lättklädda vackra varelser. Många var bara iförda en tajt bikiniöverdel där bröstvårtorna såg ut att nästan trilla ut av styvhet. Speciellt en tjej blev jag fäst vid, hon hade långt ljus hår, en lagom stor rumpa och bröst som såg ut som gud ville att dom skulle se ut när han skapade henne. När bussen stannat trängde jag mig före så jag kunde närma mig henne. Jag upptäckte till min förtjusning att hon hade kort kort kjol och inga trosor, här var det visst fritt fram.

Vi började promenera ner mot stranden, jag kände hur det pirrade till i mig när jag gick nära henne. Det var verkligen romantisk, nästan som på film. Jag hade bara en tanke i huvudet det var att få hennes namn på minlista.

Väl nere på stranden så högg jag in på min andra back starköl. Jag och polarna satt och hetsade upp varandra, ikväll skulle jag fan inte behöva ta till en handtralla.

Jag tog mod till mig och gick fram mot mitt raggobjekt med en självsäker look, nu ska hon få tänkte jag. Hon stod där ensam i skymningen och såg söt ut (och kåt). Vi började prata och det tog inte lång tid innan jag förstod att min charm hade börjat verka på det lilla livet, he he. Jag började sakta smeka insidan av hennes lena lår, jag hörde till minförtjusning att hon började stöna lätt, det gjorde mig ännu kåtare. Som om inte det räckte så trevade hon sig sakta men säkert upp mot min ordentliga lem. Det tog inte lång tid innan hon var nere på knä och tog ett fast tag med sin högra hand och sakta började runka av den innan hon slöt sina läppar om den men snart var det ombytta roller. Jag slet av hennes bikiniöverdel det gick så vilt till att den råkade gå i tvådelar.

Jag omfamnade henne bakifrån och lät mina händer långsamt leta sig upp mot hennes handfasta bröst. Dom såg ut som rosor i månskenet. Jag blev så ivrig att jag inte visst vad jag skulle ta mig till. Jag kom på den ljusa iden att ta med henne ner till vattnet för att ta oss ett dopp. Hon verkade inte ha något emot det. Nere vid stranden var det nu rätt dött. Vi hörde vågornas skvalpande och vattnet kändes ljummet. Vi klädde av oss dom sista klädesplaggen och sprang med förtjusning ut i vattnet. Väl ute i vattnet så tog jag ett stadigt tag om hennes midja, den var precis lagom bred trots att vi var ute i vattnet så kände jag att hon var minst lika blöt som själva sjön. Det bara skvalpade. Jag tog tag i hennes fasta rumpa och lyfte upp henne med mina kraftiga armar för att sätta henne över mitt nu fruktansvärt kraftiga kön. Om man stod på andra sidan Hånkön kunde man nästan höra hennes stön när hon satte sig på min penis. Hon fick den ända in till roten i sig och jag njöt i fulla drag av hennes trånga inre. Efter en kvarts intensivt guppande i vattnet så nådde vi tillsammans den absolut bästa orgasmen i våra liv. Vi fullkomligen skälvde som två tryckluftsborrar där ute i vattnet.

Vi simmade sedan in mot stranden där vi skildes åt med ett löfte om att göra om det. Jag fick hennes nummer och hon fick mitt. Den kvällen är för alltid kvar i mitt minne, den följdes faktiskt upp av några fler. Fast ingen så intensiv som den kvällen vid Hånksjön.


Inskriven av: *Stefan*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky