Ensam på nattbussen

Sexiganoveller

Satt på nattbussen hem efter en rätt så blöt natt, det enda jag ville var att komma hem till min varma sköna säng och sova. Som vanligt på nattbussen så var det mycket folk, men jag hade haft tur och fått mej en sittplats. Somnade till en stund, vaknade till med ett ryck av att det var nån som satte sej brevid mej. – Oj! Väckte jag dej, det var inte meningen!

Säger en kvinnlig röst till mej. Tittar åt sidan och får se att det är en brunhårig, brunögd, solbränd, fräsch kvinna i 30-40 års åldern i en blå sommarklänning. -Ähh, det gjorde inget! Svarade jag lite flummigt. -Säkert? Du som sov så sött! -Ja! Det var bara bra att jag vakna, jag skall av om några hållplatser ändå! -Åh! Det skall jag med, vilken skall du gå av på? Själv skall jag av på Lillebyvägen, babblar kvinnan på, tills jag får en syl i vädret och svarar. -Det skall jag med, vi kan ju hålla varandra vakna tills det är dags att gå av?! -Vad bra! Jag är inte så säker på vilken hållplats det är, eftersom jag har inte bott här så länge! Jag har nämligen hyrt en liten stuga i Lilleby över sommaren och det här är första gången jag åker med nattbussen hem.

-Det kan vara lite lurigt att åka buss när de är mörkt eftersom man inte alltid känner igen sej… Vi satt och prata om lite av varje, hon berättade att hon hette Sara och var 42 år och nyskild sen några månader tillbaka efter ett 15-årigt barnlöst äktenskap men nu hade tagit ledigt från sitt jobb som läkare i Stockholm för att spendera sommaren på Västkusten. Hon hade tänkt att fördriva sommaren med att måla, sola, bada, och bara ha det skönt. Hela tiden när vi satt och pratade så satt jag och tänkte på hur sexig hon var och jag hade aldrig trott att hon var hon var 42 år utan på sin höjd 35 år. Sa detta till henne också, hon sa att jag var alldeles för snäll. Hon frågade vad jag själv hade för planer för sommaren. Berättade att jag skulle nog jobba hela sommaren och så skulle jag nog bada, sola och festa en heldel. Hon frågade mej om jag hade lust att visa henne några bra badplatser eftersom hon inte hittade så bra än. Visst sa jag, det gör jag mer än gärna.

Vi forsatte att prata med varandra tills de var dags att kliva av. Innan vi skildes åt så frågade hon om hon kunde få mitt telefonnummer eftersom jag fortfarande bodde hemma så fick hon mitt mobilnummerr och jag fick hennes. Vi sa god natt och jag lovade att ringa henne imorron så vi kunde cykla å bada. Vaknade ganska sent dagen därpå av att min mobil ringde, svarade med en sömnsprucken röst. -Hhm!, kevin! -Hej! Det är Sara! -Sara?Ähh?! svarade jag fortfarande lite sömnig. -Ja! Sara ifrån bussen igår! Sovde du? -ahh sara! Å, ähh ja! Men jag är vaken nu! -Oj! Det var inte meningen att väcka dej, men det var en sån fin dag idag så jag kunde inte motstå att ringa och fråga dej om du hade lusta och visa mej några fina badplatser idag? -Ja! visst kan jag det men först så måste jag äta lite frukost innan ! -Tänk inte på de, kom hit så bjuder jag dej på frukost med nybakt bröd och nypressad apelsin juice! -Jag kommer med en gång! Hon berättade var hon bodde, sa att jag vara där om en kvart.

Packade snabbt ner mina badsaker och sen var jag på väg hem till henne. En kvart senare så stod jag på hennes trappa helt varm och svettig. Knackade på dörren, hörde hur hon ropade inne ifrån huset att det var bara att stiga på. Så jag gjorde det, hörde att hon var inne i köket så jag letade mej dit. Fick en smärre chock när jag såg henne, hon stod med ryggen emot mej vid diskbänken och höll på och pressa apelsiner, hon hade på sej en kort gul sommarkjol i nåt tunt tyg som gjorde att den svarta stringtrosan lös igenom och en vit tight topp som slutade en liten bit ovanför naveln, håret hade hon satt upp i en hästsvans. Kände hur jag blev lite småkåt utav att se henne arbeta med apelsinpressen, det var som en dröm. Var tvungen att nypa mej själv i armen så att jag skulle sluta att glo. Hon sa till mej att gå ut att sätta mej på verandan så skulle hon komma ut med juicen och maten. Jag gjorde som hon sa, det var verkligen en fin dag säkert 32 grader varmt i solen och en helt blå himmel.

Jag satte mej till rätta i en stol i solen, var tvungen att ta av mej t-shirten eftersom det blev ganska varmt. Sara kom ut med maten och dukade fram, hon satte sej ner i stolen mitt i mot mej. Och tittade på mej och sa -Hm de ser skönt ut det där att sitta med bar överkropp och lapa sol?! -Å! Det är toppen! Sa jag. Hon satt en stund och beundrade min lite muskulösa 22 åriga kropp och bet sej lite i underläppen, innan hon sa att det var bara att hugga i maten. Jag märkte att hon satt och tittade på mej och det gjorde mej lite pilskare. Vi pratade om lite av varje medans vi åt. Jag kunde inte hjälpa mej själv att beundra hennes sexiga brunbrända kropp men framför allt hennes läppar som var fylliga och fina, riktigt porriga. Som tur var så kunde hon inte se min allt större bula i shortsen. Vi hjälptes åt att plocka av och att diska. När vi stod där vid disken så råkade hon smeka till min hårda lem när hon skulle ta fram en torkhandduk som hängde på en krok brevid mitt ben.

Jag blev genast lite generad och försökte dölja mitt stånd men hon tittade på mej med en förförisk blick och gav mej sedan handduken. När de var klart så sa hon till mej att låsa verandadörren medans hon packade ner de hon skulle ha med sej. Hon frågade mej om jag drack vin, ja svarade jag. Det står några flaskor i kylen som vi kan ha med oss om du vill. Jag packade ner två flaskor i min väska och gick ut i tv-rummet och satte mej i en soffa för att vänta på Sara. När hon var klar så gick vi ut och låste dörren, hon föreslog att vi skulle ta bilen eftersom hennes cykel hade punktering. Hon hade en gammal bubbla som vi satte oss i och for iväg till stranden. Jag visade henne min favorit plats där jag brukade sola och bada när jag ville vara för mej själv.

Det är en ganska besvärlig väg till min lilla spot eftersom den ligger emellan två berg så får man jobba sej lite men det är värt besväret. Väl nere så pustad vi ut, båda blänkte vi av svett, Sara berömde mej för min lilla perfekt badplats jag hade hittat här. Tackade och sa att det är nog den bästa platsen i Sillvik eftersom det är inte så många som orkar ta sej hit ner, så man får vara i fred. Vi la ut våra handukar bredvid varandras på den varma berghällen. Jag bytte om till mina badshorts och satte mej ner för att sola lite och vänta på Sara som bytte om hon med. Hon tog av sej kjolen och toppen och under så kom hennes svarta string och hennes modell mindre bikinitopp fram. Jag satt där med stora ögon och beundrade denna vackra kvinna medan hon rättade till sin bikini.

När hon var klar så frågade hon om jag var redo för ett dopp. Mer än redo sa jag och sprang iväg ner till klippkanten efter kom Sara. Vi hoppade i båda två samtidigt. Vattnet var inte direkt varmt så vi simmade runt lite grann och busade med varanda. Det här var precis vad jag behövde tänkte jag, att svalka av mitt stånd som hade nu nästan blivit olidligt. Efter en stund så simmade Sara upp mot klippkanten och tog sej upp ur vattnet, såg då riktigt hur stringen skar in i mellan hennes skinkor och blygläppar. Hon vände sej om och tittade ner på mej i vattnet medan hon kramade ut sitt våta långa hår, såg då hur hennes bröstvårtor avtecknade sej som två stora russin under hennes bikinitopp. Det blev för mycket för mej så jag sa till henne att jag strax skulle komma upp men först så skulle jag ”simma” lite eftersom det var så skönt i vattnet. Sara svarade med att hon gick upp och la sej och solade. Jag beundrade hennes kropp när hon gick iväg, sen så simmade jag bort en bit och runkade ut all min säd.

När jag kom tillbaks till min handuk så hade Sara plockat av sej sin topp och höll just på att smörja in sina fina bröst med Hawaiian Tropic, hennes vårtor var fortfarande hårda, hon fortsatte ner för magen och sen på benen. Jag la mej ner på magen för säkerhets skull och tittade på medan hon smörjde in sej, märkte att hon lite retsamt smekte in lite mer oljan på vissa ställen än andra. Så det tog inte många minuter till innan jag hade fått ett stånd igen. Jag låg där på mage och tittade på tills jag slumrade till och drömde mej bort. Vaknade till av att det brände på ryggen, så jag vände mej om satte mej upp och sträckte på mej lite och tittade mej omkring lite för att se om vi fortfarande var ensamma, det var vi. Vände min blick emot Sara, fick då se att hon hade plockat av sej stringen och låg nu helt naken på rygg, satt och beundrade hennes nu helt nakna kropp från topp till tå, hon hade verkligen en sexig former som framhävde hennes kvinnlighet, hon hade även trimma sin mus, inte helt rakad men nästan.

Det började återigen att pirra i min kuk, kände hur den börja växa igen. Sara tittade åt mitt håll och sa. -Å du har vaknat nu! Sovit gott? Jag hoppas att inte du har nåt emot att jag solar naken? Du har ju säkert sett en naken kvinna förut, så de gör väl inget att du ser mej också? sa hon och log med sitt förföriska leende. -Ja visst! Det är helt okey för min del! sa jag lite osäker på om jag vågade fortsätta titta på henne. -Du har inte lust att smörja in min rygg, så är du snäll? sa hon. -Jo de kan jag väl göra! sa jag. -Jag känner att det skulle behövas, de inte så lätt att gör sånt själv! Hon vände sej om och la sej på mage. -Sololjan ligger i min väska! sa hon. Jag tog upp den och började mitt arbete med att massera en stor klick olja på axlarna, ner på ryggen med jämna små rörelser. Under tiden så hörde jag hur hon gav ifrån sej små stön. -Hm,hmm! Va skönt det är!sa hon. Det var skönt att äntligen få känna hennes varma mjuka kvinnliga hud under mina fingrar, jag masserade in mer och mer olja tills jag nådde hennes rumpa, kände hur hon spände den för en kort stund innan hon slappnade av, då jag blev lite blygare, visste inte riktigt hur jag skulle göra om jag skulle fortsätta som jag hade gjort eller om jag skulle ta det ”lite mer lugnare”.

Jag bestämde mej för det lugna. Men då sa hon. -Var inte blyg, de var så skönt innan! Fortsätt så som du gjorde! Så jag fortsatte med att massera hennes stjärt lite djupare än vad som var meningen. Jag nuddade hennes venusberg som kändes lite fuktigt! Hon stönade till. Innan jag fortsatte så placerade jag en blöt kyss på hennes skinkor och sa att jag var bara tvungen att göra så eftersom hon har en sådana himla sexiga skinkor, sen fortsatte jag ner för benen. När jag var klar så satt jag kvar vid hennes fötter och beundrade hennes lite blänkande kropp i solskenet. Hon vände sej om och halv satte sej upp lutandes på sina handflator och sa.

-Det har du gjort förut märker jag?! Har du lust att ta framsidan också?

-Ja, visst! men du får allt ta mej med sen!

-Självklart jag gör det! Sa hon och la sej ner på rygg. Jag ställde mej på knä om sidan av hennes ben och började att lägga ut några klickar med olja på benen. Men nu hade jag verkligen fått ett problem hur skulle jag kunna dölja mitt stånd nu när hon kunde se det? Äh vafan hon får väl märka det då, tänkte jag och började massera ut oljan på benen och upp mot låren. När jag började närma mej låren så masserade jag ut mer olja, hon spretade lite på benen så jag skulle komma åt lite bättre. Hon gav ifrån sej små stön när jag närmade mej hennes venusberg. Först masserade jag runt om men sen så började jag smeka henne rätt på musen, kände hur våt hon var. Hon stönade ännu mer nu. Jag fortsatte min väg upp mot hennes mage.

-Du kevin! Om du sätter dej grensle över mina lår så blir det lättare för dej komma åt! Jag gjorde som sa. Men vid de här laget så hade jag ett så kraftigt stånd så att ollonet nästan tittade fram vid kanten av mina badbyxor. Jag fortsatte min massage upp för hennes mage sittandes grensle över hennes nedre del av magen upp mot hennes bröst, tog lite mer olja på mina händer och smörjde in brösten med. Hennes bröstvårtor var hårda som sten, kunde inte låta bli att nypa lite i dom bara för att reta henne lite. Hon stönade till och tittade upp på mej med en kåt blick och sa. -Ååh! Kevin du gillar visst att smeka lite äldre kvinnor! sa hon och flirtade lite med vänstra ögat. Hon tog sin högra hand och placerade på mitt nu bultande stånd och smekte den sakta med några mjuka tag, och tittade på mej för att se min reaktion, innan hon drog ner mina badbyxor med vänstra handen. Kuken hoppade fram, på ollonet så glänste det en liten droppe av försats i solskenet.

Hon tog sin högra hand med sina långa röd målade naglar och drog sina långa naglar längs skaftet upp till ollonet, åh det rev så skönt! Där drog hon tre långa mjukhårda runktag, så det kom fram lite mer sekret ur ollonet, hon tog sitt högra långfinger och smekte ut försatsen på ollonet så den glänste i solskenet, innan hon förde fingret till sin mun och sög av det. Hennes mun och läppar arbetade så fint runt fingret. Jag tog mitt ena pekfinger mot hennes läppar och hon fångade upp det och sög in den i sin våta varma mun. Hennes tunga slingrades runt mitt finger, det gav mej en föraning om hur hon skulle ta min kuk sin mun. Hon runkade den några kraftiga tag innan hon sög försiktigt in ollonet i sin varma, våta mun och lät sin tunga slingra runt den, reta den innan hon bit för bit tills hon hade hela i sin mun.

Hela tiden så hade hon sin blick på mej, för att kunna se hur jag reagerade. När kuken kom ut ur hennes mun igen var den helt blank av hennes saliv, hon slickade lite snabbt på den innan den försvann in i hennes mun igen. Hon sög och runkade samtidigt, saliv och försats rann ner för hennes haka ner på hennes bröst. Det var helt fantastiskt syn och känsla, att bli avsugen av denna vackra kvinnan! -Aaahhhhh! Det går snart för mej! Lyckades jag stöna fram. Hon märkte att min sats var på väg och hon slutade att suga och lät mej komma över hennes bröst samtidigt som hon runkade ut säden med ena handen och smekte min pung med sina långa naglar med den andra handen. Hon smekte ut min säd över hennes bröst lät mej sen knulla henne mellan hennes hala bröst, så min sista säd rann ur.

Varje gång mitt ollon nådde upp till hennes mun sög in den och nafsade lite med tänderna inte hårt utan precis lagom. -Åh va skönt det var, jag hade aldrig trott att det skulle vara så jävla skönt! Du anar inte hur länge jag har fantiserat om att bli avsugen! Tack, det var verkligen underbart! Sa jag och sjönk ner bredvid henne. -Hm! du behöver inte tack mej! De var bara skönt att få tillfredställa din kåta kuk, svarade Sara.

(0)

Sexnoveller

Clicky