Ensam i Africa del 1

Sexiganoveller

När jag fyllde 50 år så åkte jag ensam på en resa till Tanzania. Det var nåt jag hade velat göra länge och efter att min man gått bort ett par år tidigare så tänkte jag att det kunde bli en bra nystart på livet. Jag hade firat en fin födelsedag tillsammans med mina barn ett par dagar innan jag åkte och jag hade fått en ny fin resväska fylld med reseguider, reseadapter och annat smått och gott, medicin för magen hade min syster slängt ner på kul tex.
Jag hade bokat resan nästan ett år i förväg och när jag satt på planet som skulle ta mig till CDG i Paris där jag skulle byta plan så kände jag ett stort pirr i magen. Jag har alltid velat resa men aldrig riktigt haft möjligheten förän nu och hade jag varit ung idag så hade jag varit en sån där som rensar fisk i Norge för att sedan resa en massa. Jag njöt av den långa resan mellan Paris och Dare saleem. Jag läste en bra bok och drack lite för mycket vin och hade ett trevligt samtal med en kvinna från Norge som skulle ner och jobba för läkare utan gränser.
Jag hade bara bokat hotell för dom första tre dagarna för att sedan planera lite fritt. Jag hade bokat in mig på ett ganska fint hotell med stor pool nära en fin strand med lite barer och resturanger, perfekt för mig att börja min resa här tänkte jag när jag kom fram. Jag hade sovit bra på planet och var pigg när jag kom fram runt lunchtid så jag bytta bara snabbt om till bikini och för att ta en promenad på straned och kolla in omgivningen. Jag tog på mig ett litet skynke runt höfterna men tänkte att jag nog kunde gå med bikiniöverdelen som den var. Jag hade hart att det var helt ok här i Tanzania att resa som ensam kvinna och jag tänkte dessutom att i min ålder måste det ju vara helt omöjligt att väcka nån uppståndelse.
Jag har ganska stora bröst som naturligtvis har börjat hänga lite men inte så farligt med tanke på åldern men bikinin gjorde att dom såg extra stora och fasta ut. i övrigt ser jag ganska normal ut med kortklippt frisyr och en normalstor rumpa för medelålders kvinnor. Men jag hade iaf ny vaxad bikinilinjen och rakat musen inför sol och bad resan.
jag hade aldrig riktigt tänkt tanken på att kanske träffa nån man på resan men när jag gick där på stranden så kom jag på mig själv med att fantisera om en semesterflirt. Pulsen slog lite extra när jag såg att flera unga killar faktiskt spanade på mig, men jag tänkte mest att det var lågsäsong här och att det mer var det faktum att jag var vit som skapade visst intresse. Jag kunde dock inte undgå att märka hur otroligt stora ”paket” som verkade dölja sig under dom omoderna tajta badbyxor som dom flesta killar och män på stranden bar. Jag fnissade lite för mig själv och tänkte att hit borde man ju ha åkt i 20 års åldern. Jag stannade till vid en liten strandbar och beställde en öl och slog mig till ro med min bok. I baren jobbade 20 killar i 18-20 års åldern som verkade glada över att det faktiskt kom nån gäst idag. Under tiden jag satt där så kom fler kompisar till killarna som jobbade där och dom satt och spelade kort ihop några bord bort. Dom skrattade och hade trevligt och grabbarna var trevliga när dom serverade mig frukt och drinkar som jag beställt. Dom var väldigt nyfikna och frågade en massa om jag reste ensam och var jag kom ifrån, dom ursäktade sig med att dom vill träna på sin engelska men dom verkade mest bara nyfikna helt enkelt.
Men jag kunde se hur dom då och då stirrade på min bröst och det kändes först lite obehagligt att ha 7-8 killar som pratade ett främmande språk som stirrade på mig men efter ett tag slappnade jag av mer och mer och koncentrerade mig på boken och havet.
När jag skulle betala och ge mig av så sa den av killarna som verkade ha hand om baren att några av hans kompisar skulle spela lite musik ikväll och bjöd in mig att att komm och lyssna, två gratis drinkar om du kommer sa han. -One for Henrik Larsson and one for Ibrahimovic. sa han och log stort. Jag hade ju sett under dagen att det spelades en hel del fotboll och i baren stod en tv på som visade nån slags match och jag tyckte det var ganska kul att dom kunde nåt om sverige även om jag inte själv är så intresserad av sport.
Jag sa att jag får se hur trött jag är men att jag möjligen skulle dyka upp till kvällen. Efter att ha duschat och sovit ett par timmar så intog jag hotellets utsökta middagsbuffé och efter ett par glas vin så tänkte jag att varför inte gå och lyssna på lite musik, vore ju dumt att lägga sig kl 21 på sin semester så jag traskade iväg dom få hundra metrarna till strandbaren. Halvägs till baren kom jag på att jag inte hade några trosor på mig men jag tänkte att vad spelar det för roll det är ju varmt och klänningen är ju inte så kort. Jag hade på mig en ganska typisk svensk sommarklänning med tunt blommigt tyg och ingen BH hade jag heller för jag hade bara tänkt äta middag sen gå tillbaka till rummet men i vinruset så hade jag glömt bort mig och nu var jag redan på väg. Det är ju dessutom ingen som känner mig här så lite galen kan jag kosta på mig att vara. Väl framme blev jag varmt välkommnad av killen som tog betalt tidigare, jag fick en drink som smakade gott av vodka och kokkos. Dom hade ordnat till det med en liten scen där två killar spelade, en trummor och den andre sjöng och spelade gitarr. Jag kände igen killarna som spelade från tidigare under dagen när dom spelat kort. Jag satt mig i ena hörnet ochsmuttade på min drink och kände att nu var livet på topp och det var länge sedan jag var så avslappnad och bekymmersfri.
Två av killarna som jag sett tidigare kom och satte sig vid mitt bort och började prata med mig, det märktes att ett par öl eller vaddom nu druckit hade spolat bort blygheten för nu pratade vi och skrattade samtidigt som vi lyssnade på musiken. Killarna berättade massa roliga historier om knäppa turister som gjort bort sig och skröt lite om olika tjejer från olika länder som dom raggat upp. Jag visste inte riktigt varför dom satt och pratade med mig men antog att det var i brist på andra roliga gäster och jag tyckte det var kul med sällskap. Jag märkte att jag hade en ganska rejäl uringning men jag tänkte att det kunde jag bjuda på och kände mig ganska smickrad av deras blickar. Efter ett tag (ett ganska långt tag antar jag) så hade musikerna också kommit och satt sig och jag var ensam gäst kvar i baren. Alla grabbarna hade bar överkropp och var riktigt vältränade, dom flesta hade shorts men några hade jeans. En av killarna frågade om jag vill prova dansa afrikansk dans och jag och drinkarna svarade ja varför inte och tänkte att det är ju ingen här som ser mig göra bort mig.
Ägaren bjöd upp mig och en annan började trumma medans dom andra sju killarna satt och tittade på. Mike som ägaren hette gjorde lite rytmiska rörelser och jag härmade efter och vi skrattade högta allihopa. Efter några minuter kom en till kille Tom upp och dansade och dom turades om att leda mig i olika rörelser. Jag var ganska onykter men hade väldigt kul och tänkte inte på hur mycket mina bröst guppade runt och att min rumpa syntes när kjolen åkte upp ibland. Tom och Mike hade tajta badshorts på sig och dansen blev mer och mer vågad men jag njöt och hade kul, efter en stund så kände jag hur Mike gned sig emot mig bakifrån och Tom gjorda samma sak framifrån och vi juckade till musiken. Några till av killarna kom upp och dansade och klappade händerna. DOm turades om att dansa med mig nu brydda jag mig inte om att deras händer klämde på min rumpa för jag kände mig trygg. Jag kände att jag blev varm när deras kukar tryckte mot min kropp. Jag kände mig nyfiken och lite tokig så jag började klämma tillbaka på deras kroppar och kunde tydligt både känna och se att dom började bli riktigt hårda under badbyxorna. Jag tänkte att allt man hört om afrikanska män verkar stämma med råge. Jag märkte att trummandet hade slutat och att killarna som inte dansade smekte sig utanpå shortsen. Jag hade släppt all tänkbar rädsla och bara njöt av all uppmärksamhet från de unga killarna. Jag blev lite mer vågad och smekte killarna utanpå shortsen och såg hur det sprängde under tyget. Jag frågade om jag kunde få titta. Mike tog min hand och tittade på dom andra killarna och sa självklart. Sen ledde han iväg mig in till ett rum med massa madrasser på golvet och dom andra killarna följde efter och man kunde se hur kåta dom var på deras blickar. Tom sa åt mig att blunda och jag gjorde som jag blev tillsagt och fnissade flickaktigt och när han sa att jag fick öppna ögonen igen så stod killarna nakna i en ring runt mig. Synen av dessa sexiga svarta pojkar och deras jättekukar som stod rätt upp gjorde mig alldeles våt.
Alltihopa kändes som en dröm och jag var lite dåsig av alkoholen och kåtheten men jag sträckte ut händerna och greppade en kuk i varje och började runka sakta. Jag såg hur dom andra runkade sin stora svarta kukar ocksåoch när jag satte mig ner på knä på madrassen så var Mike snabbt framme med sin helrakad jättekuk och satte den mot mina läppar och jag tänkte att den här chansen att få smaka en stor svart kuk måste jag bara ta så jag gapade och räckte ut tunga för att slicka kuken nerifrån och upp och gjorde den ordentlig hal av min saliv, sen gapade jag stort och tog toppen av kuken i munnen och lät min tunga virvla och jag hörde honom stöna till. jag lät alla killarna i tur och ordning få samma behandling.
Jag såg hur killarna runkade snabbare och snabbare och jag förstod på deras stön att dom var nära att komma snart så jag ställde mig på knä och lutade huvudet tillbaka och gapade och den vinken fattade dom för det tog inte lång tid så kom trummisen John fram och sprutade den största satsen jag någonsin varit med om, det mesta hamnade i min mun men en hel del i håret och på kinderna men även i näsan. Efter att han sprutat klart så tog han kuken kletade ut sperman över mitt ansikte och just då knuffade en annan kille till honom och jag blundade för att ta emot nästa sats som var nästan lika stor. När den sista av dom åtta killarna hade sprutat över mig var jag helt nerkletad och med munnen full av sperma tittade jag runt på killarna innan jag svalde, det tog tre klunkar innan allt var nere. Jag fick en servett att torka ur ögonen med och jag kände hur min klänning var helt kladdig av svett och sperma. Jag tittade mig omkring och såg på killarnas stora vita leenden och sedan på deras kukar som bara var lite halvslaka och dom flesta smårunkade lite. Thank you sa jag och log samtidigt som jag tog av mig min klänning och tänkte att nu var det min tur att få komma, jag såg hur killarnas kukar blev styva igen och jag tror dom förstod vad jag ville när jag la mig ner på madrassen och började smeka min mus och tänkte att tur jag fött två barn annars skulle jag nog aldrig klara av att ta emot dessa jättestakar…  Jättestakar finns på lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky