Englandsresan – Del 2

Sexiganoveller

Efter att vi hade tvättat av oss på stationen lyckades vi hitta en egen kupe. Li somnade snart men jag hade svårt att hålla fingrarna i styr. Jag försökte att vara lite diskret för det gick folk utanför i gången nästan hela tiden. Plötsligt tittade Li upp på mig och sa. ”Varför drar du inte för gardinerna?” Klart varför hade jag inte tänkt på det förut. Snabbt hoppade jag upp och drog för mot gången. Sedan lutade jag mig tillbaka och lät mina fingrar vandra lite mer öppet ner mot mitt längtande sköte.

Li låg och småflinade åt mig medans jag blev allt ivrigare med fingrarna. Samtidigt så gled benen i sär allt mer. Snart satt jag fullt skrevande med ena benet på soffan och två fingrar långt uppe i mitt fuktiga inre. Då slets dörren upp och in kom konduktören med två kostymgubbar i släptåg. ”Oj oj oj ” va allt han sa. Samtidigt som jag fick ihop benen. Kjolen hade åkt upp och ville inte ner i all hast. Där satt jag med kjolen runt midjan medan han klippte våra biljetter. ”Du kanske skulle rätta till kjolen o kså” var allt han sa. Jag lyfte på rumpan och fick ner kjolen så att jag såg lite anständig ut. Han log glatt mot oss när han gick. ”Ha det så trevligt.” ”Ja det tycker jag” sa en av gubbarna. ”Ja låt inte oss störa, fortsätt gärna där du slutade”. Sa den andre. De var runt 40 års åldern, strikt klädda i kostym vita skjortor och slips. ”Ja jag insisterar faktisk på att du ska fortsätta”. Jag vet inte vad som kom över mig. Men jag kände mig som tvingad av deras uppmaningar. Sakta började jag sära på benen igen.

Min hand gled upp för låret. Men kjolen var i vägen så han sa till mig att ta av den. Som i trans ställde jag mig upp och drog av mig kjolen. ”Tröjan också” sa den andre. Lydigt så drog jag av mig min T-shirt och stod nu naken mitt i kuppen. Nu hade de förstått att jag lydde varje order jag fick. Och de gillade de tydligen. ”Kom här gumman” Jag steg fram och ställde mig mellan dom. Den ene drog ner mig i hans knä. Sedan särade han på benen så att jag blev sittande med ansiktet mot honom och rumpan hängande i luften mellan hans knän. Han började genast knåda mina bröst. Medan den andre gubben började smeka min vidöppna fitta underifrån. ”Vilken härligt trång fitta du har” sa han samtidigt som han körde två fingrar upp och ner i min savande grotta. Ja bara stönade svagt till svar.

Men flödet i min grotta var nog allt svar han behövde. Om de nu brydde sig om vad jag tyckte. Han ökade snart till tre fingrar och jag hoppade nu upp och ner på hans fingrar i desperata försök att få så mycket av dem som möjligt i mig. Jag började famla efter gylfen på han som jag satt i knät på. Snart hade jag fått fram en grov stake som bara växte åk växte mellan mina fingrar. Jag drog sakta handen fram ock till baka över den svällande pålen. Snart stod den gigantiskt stor och ståtlig. Som i trans gled jag bakåt över i den andres knä och böjde mig fram för att kunna få mina läppar om hans svullna ollon. Sakta började jag suga mer och mer av bamsen. Den var så grov att mina läppar var töjda till bristningsgränsen. ”Sug, bara sug, flicka lill” sa han och jag sög för allt vad jag var värd. Han kunde lika gärna ha tagit tag i mitt huvud och knullat min mun. För varje gång jag sänkte ner min mun så fick jag in ytterligare några millimeter till.

Samtidigt så knullade nu den andre gubben mig med långa hårda stöttar. Min kropp riste under deras omilda behandling. Men allt jag vill var att ha mer. Min kropp var ett enda hav av kåthet. Och helt slav under deras vilja att utnyttja mig. När han drog sig ur mig och började försiktigt tränga in i min stjärt så gnydde jag bara vällustigt och tryckte upp min stjärt på hans styva lem. ”Gud vilken stjärt” stånkade han samtidigt som hans kuk gick som en pistong i min rumpa. Jag gnyr och stönar men kan inte skrika ut min njutning eftersom jag har bamsen i munnen. Jag suger för allt vad jag är värd. ”Den stjärten ska du knulle Bjarne”, skrek han samtidigt som han fyllde min stjärt med sin sats. Bjarne lyfter upp mig och placerar mig med ett knä på varje soffa, magen på det lilla bordet och mina bröst upptryckta mot rutan. Han ställer sig bakom och börjar gnida sin jätte kuk över min fitta och clitoris. Varje gång han rör vid min clitta så stönar jag högt. Och varje gång han stryker sitt stora huvud över mitt halvöppna stjärthål så rister jag av skräck. ”Nej den är för stor” gnyr jag. ”Lugn flicka lill, först ska jag knulla fittan av dig, vill du det?”. ”Ja” stönar jag högt.

Hela min kropp längtar efter att blir fylld av denna monster kuk. Jag kan inte bärga mig. ”Jag hörde dig inte” säger han. ”JA KNULLA MIN KTA FITTA” skriker jag ut samtidigt som han med en lång stöt fyller min fitta med bamsekuken. Jag trycks mot rutan och hinner tänka. Han fyllde mig i en stöt. Men ack vad jag bedrog mig. För han drar sig ut lite och trycker sedan in ytterligare ett par centimeter. ”OOOH AAAH JA KNULLA, KNULLA, KNULLA”. Om och om igen. Hela min kropp rister och frustar när han spetsar mig på sin påle. Jag har aldrig känt mig så fylld förut. Mitt ansikte och mina tuttar pressas mot rutan när han tar ett stadigt tag i mina höfter och börjar knulla mig med långa hårda stötar. Hela min kropp spänner och njuter av hans hårda bamsekuk. Just då stannar tåget på stationen. Folk strömmar för bi där ute.

Just som jag känner att min fitta börjar dra i hop sig och mina stön ökar i intensitet så stannar några upp och tittar rakt på mig. Jag skriker rätt ut när orgasmen kommer. Min krampande slida är tydligen det som behövs för med ett långt stön fyller han mig med sin sperma. Gubbarna försvinner snabbt från kup‚n medan jag står kvar halvliggande med rumpan i vädret. Folk går förbi den öppna dörren. ”Där fick du allt så du teg”, sa Li. Inte förrän konduktören kommer och med ett stort flin på sina läppar. Frågar om jag väntar på mer kuk. Så lyckas jag ta mig samman och få på mig mina kläder. På stapplande ben och med sperma rinnande ner för benet, och med ett lycksaligt leende, så lyckas jag följa Li ner till Färjan.

(0)

Sexnoveller

Clicky