Englandsresan – Del 1

Sexiganoveller

Vi skulle ut och åka båt till England. Först till Fredrikshamn och sedan Esbjerg Harwich. Det var Li och jag. Två veckor i Swinging London. Ombord på första Färjan så började vi komma loss. Några öl och shots senare så kom solen fram och vi drog ut på Däck. På läsidan var det varmt och skönt. Vi hittade en plats mellan ett gäng grabbar. De började genast prata med oss och bjöd på lite mera dricka. Jag lutade mig tillbaka och drog upp tröjan en bit för att få lite sol på magen. ”Mer, mer”, började genast en av grabbarna. ”Har man sagt A så får man säga B” sa Li. Jag tittade förvånat på henne. Sedan tänkte jag hon ska allt få se. Så drog jag av mig tröjan helt.

Jag hade ju ändå min vita spets-BH på mig. Nu satt jag på däck med BH, kort blå kjol och sandaler på mig. Vita spets trosor också men de såg ingen, ännu. Min tröja hade Li genast stoppat ner i sin ryggsäck. Mer, mer, fortsatte killen. Då sa Li. ”Om du tar av BH:n så gör jag det också. Jag antar att det var all drickan och solen, för jag tänkte mig inte för, innan jag svarade. ”OK”, jag ville ju inte vara mesigare än Li helt plötsligt. Redan när hon började knäppa upp BH:n under sin T-tröja, så förstod jag mitt misstag. Men då var det för sent. Hon krånglade sig ur sin BH och log skadeglatt mot mig. Jag hörde att svagt men spänt fnitter från grabbarna. ”Jag ska ge dig för det här”. Sen knäppte jag snabbt upp min BH och lutade mig till baka som om det var den självklaraste sak i värden att sitta på soldäck och sola Top-less. Jag njöt av hur de åt minna fasta bröst med sina blickar och mina bröstvårtor styvnade snabbt av vinden och upphetsningen. För att reta dom lite mer så drog jag upp min kjol det lilla som fans kvar att dra upp. Man såg nu tydligt mina vita trosor under kjolen. ”Har man sagt A så får man säga B” försökte en av grabbarna. ”Ha, ha bra försök” sa jag. ”Kom igen nu, va inte en sådan mes, grabbarna vill ju se lita fitta förstår du väl” sa Li. ”Det är ju helt naturligt när dom har fått se dina fina bröst”. Jag log skälmskt mot henne och sa. ”Om du kan göra om samma trick med dina trosor” så ska jag ta av mig mina. Li hade tajta jeans shorts på sig. Hon förstod att jag hade henne i samma fälla, men försökte ändå.

Hon knäppte upp sina shorts och drog ner gylfen. Grabbarna stod nu i en halv cirkel runt oss, för att dölja insikten från andra som kunde ta mer illa upp och för att se bättre. Ingen sa ett ord. Men jag såg att flera av dem började få rejäla bulor skrevet. Li försökte dra ut ena sidan av sina trosor genom benet. Men utan framgång hon kom bara halvvägs till knät innan det började krasa btänkligt. Ögonen höll på att trilla ur huvudet på killarna när hon drog av sig sina shorts och lät trosorna följa efter. Hennes mörka vältrimmade buske stod i klar kontrast till hennes vita skrev. Hennes T-tröja var inte lång nog för att täcka hela hennes buske. Jag tog triumferande hennes kläder och la dom i min ryggsäck. Just då började färjan närma sig Fredrikshamn och det var dags att gå ner. ”Får jag till baks mina kläder så får du till baks dina” sa Li. ”Nä, det måste vara värre att vara bottom less än top less” sa jag. ”Om du särar på benen och låter dom se hur du smeker din kåta fitta, så kan jag gå med på att byta”. Hon förstod att jag ville ha mer av henne. Men gav sig inte så lätt. ”OK, om grabbarna får känna på dina bröst under tiden” Jag såg hur kåtheten lyste ur ögonen på killarna.

Jag var allt lite orolig att denna ”lek” skulle glida oss ur händerna. Dessutom här. Jag tittade mig oroligt omkring men märkte att däcket snabbt höll på att tömmas på folk. Så jag tänkte, so what. Jag nickade lätt och sa, ”OK om ni slutar friviligt så fort Li slutar smeka sig själv och inte tar för hårt, jag vill inte ha en massa blåmärken så här på sommaren”. Genast kasted sig alla fyra killarna över mig. Samtidigt som Li började smeka sin vidöppna mus så fick jag fyra p r händer över min kropp. Jag såg hur Li’s fingrar smekte allt ivrigare över hennes klitoris och in mellan hennes läppar ju mer ivriga killarna blev med mig. Jag stönade svagt när deras händer smekte över mina bröst. Men två bröst var inte nog för åtta händer. Så snart hade jag deras händer över allt. Min kjol drogs upp runt min midja och mina ben särades på. Jag stönade högt när flera händer började smeka min fitta ovan på trosorna. En försökte tryck in ett finger i min fitta genom tyget. Han ändrade sig snabbt och drog undan mina trosor. Snart hade jag två fingrar som trängde allt längre upp i min plaskblöta fitta. Jag stönade högt och såg mot Li. Hon låg på bänken nu med tre fingrar långt inne i sin plaskande mutta. Andra handen smekte hennes bröst och hon stönade och frustade så att jag för stod att hon var nära.

En av killarna såg henne också. Han slet fram sin stake och stoppade ner den i hennes gapande mun. Hon sög honom girigt samtidigt som hennes fitta krampade om hennes fingrar när hon kom. Det to inte lång stund innan han fyllde hennes mun med ett tjut. Hon svalde det första men han drog snabbt ut kuken och lät säden spruta över hennes lilla söta ansikte. Jag hade nu fyra fingrar inne i mig, tre i musen och ett i rumpan. De två andra stod nu och runkade samtidigt som de smekte mina tuttar med sina grova kukar. Jag kände att jag inte hade långt kvar. Jag skrek rakt ut och kramade fingrarna i fittan när jag kom. Samtidigt så sprutade de två andra killarna över mina bröst. Killen som hade fingerpullat mig drog nu fram sin kuk och skulle just till att köra in den i min vidöppna fitta. Då kom det två vakter och avbröt oss. De gormade och skrek. Grabbarna försvann snabbt och jag och Li försökte få fram våra kläder. Vakterna tittade skrattande på oss där vi satt. Li med sperma i hela ansiktet, Och jag nästan naken med tuttarna täckta med sperma. ”Det är nog bäst att ni kommer med här” sa dom på danska. ”Men vi måste med tåget” sa vi. ”Vi ska med färjan till England”. ”Inga problem” sa dom. ”Tåget går först om en timme”. Om ni bara gör som ni blir tillsagda så ska det nog gå bra. Sedan dröjde det inte lång stund innan vi var nere i vaktrummet. Vakterna drog snabbt fram sina kukar och jag och Li gick ner på knä. Jag vägde hans stora lem i handen lite.

Kände och drog sakta förhuden fram och tillbaka. När en droppe tittade fram kunde jag inte hålla mig länge. Snabbt lät jag huvudet slinka in mellan mina läppar. Jag sög honom girigt. Allt medan tungan spelade över hans ollon. Han stönade högt. Jag såg hur Li gav den andra vakten samma behandling. Men han verkade inte nöjd med det. På starka armar lyfte han upp hennes späda kropp på bordet. Med ett brunstvrål så körde han kuken i henne. Han fyllde hennes savande mus med en enda lång stöt. Hon stönade högt av vällust när han pumpade kuken in och ut i henne. Jag kände att jag måste få smaka kuk, på riktigt, snart annars skulle jag spricka av kåthet. Jag började resa mig upp, men snabbt nedtryckt igen. Han tog tag i mitt huvud med båda händerna och började knulla min mun med bestämda tag. Jag kände hur hans kuk växte ännu mer för varje stöt mot min strupe. Jag förstod att han snart skulle komma och sög för allt vad jag var värd. Med ett vrål drog han ut sin kuk och sprutade kaskad på kaskad över mitt insikte och hår. Helt nedkladdad med sperma tittade jag upp mot Li. Hon hade dragit upp sin T-shirt och smekte sina tuttar för fullt. Allt medan hans stake gick som en pistong i hennes fitta. Han grymtade till och drog ut sin stake och sprutade sin säd över hennes tuttar. ”Nu är det nog bäst ni skyndar er”. Snabbt fick vi på oss lite kläder. T-shirt och kjol, respektive shorts. Inga underkläder. Jag försökte torka de mesta av sperman ur ansiktet medan vi rusade mot stationen.

(0)

Sexnoveller

Clicky