En vinterdag i fjällen

Sexiganoveller

En vinter hade jag bestämt mig för att åka upp till fjällen. Jag skulle bo på ett litet vandrarhem i en håla, men det var billigt och vandrarhemmet låg nära backen så det fick duga. Jag åkte inte bara upp för att få åka skidor utan jag hoppades även på att kunna få tag på en tjej. Efter en lång dag i backen ville jag koppla av lite och jag visste att det fanns en bastu på vandrarhemmet. På en skylt i rummet stod det att eftersom det var en gemensam bastu var man tvungen att basta med badkläder, jag hade förståtts inga så jag tog ett par boxershorts i stället.

Jag gick ner till bastun duschade och klev in i värmen, bastun var tom. Jag satte mig på en av bänkarna oh slappnade av. Plötsligt märkte jag att dörren till omklädningsrummet öppnades jag såg inte vem det var men på rösterna hörde jag att det var två tjejer. Dom två duschade och kom in i bastun. När jag såg dom fick jag en liten chock. In kommer två tjejer, en är blond och har hår till axlarna stora välformade bröst och hon har på sig minimala underkläder, den andra tjejen hade brunt hår til l axlarna och perfekta bröst som endast täcks av en sexig svart bh. Jag förstår att dom har haft samma problem med att hitta badkläder som jag hade och har därför på sig underkläder. Den blonda av dom har ett par röda spets string som skär in lagom sexigt i röven på henne, brunetten har även hon på sig ett på string fast svarta i spets som hon har dragit upp högt på midjan.

Jag blir genast lite kåt men det försvinner när vi börjar att prata. ”Hej jag heter Annika” säger den blonda av dom två ”Och det här är min kompis Mimmi” säger hon och pekar på brunetten. ”Jag heter Anders” säger jag. Dom sätter sig på bänken under mig och börjar prata med varandra. Sedan vänder sig Mimmi om mot mig och frågar ”Kan jag hälla på lite vatten aggregatet?” ”Visst” svarar jag. Hinken med vatten står en bit ner så hon måste böja sig fram för att kunna ta upp den. När hon gör detta få jag se ett enastående röv där och hennes string förhöjer bara upplevelsen. Min balle börjar genast att växa, jag upptäcker att Annika sitter och tittar på mig och slickar sig upphetsat om läpparna. Hon kliver upp och sätter sig bredvid mig. Samtidigt börjar Mimmi att strippa. Hon inleder med att bara böja sig framåt och dra upp stringen i röven. Sedan tar hon av sig bhn och fram kommer e tt par fantastiska bröst som är de mest välformade jag någonsin sett, vårtorna är styva och hon smeker dom försiktigt. Annika tar nu även hon av sig sin bh och visar mig ett par stor bröst, men ändå inte för stora, och hon säger ”Du kommer att få tuttknulla dom här senare” detta gör mig bara mer upphetsad och nu är min balle riktigt styv.

Nu åker bådas stringtrosor av samtidigt och det jag får se är underbart, två perfekt rakade muttor som är lite våta. Även jag tar av mig mina boxershorts och Annika börjar att suga min balle, det är otroligt skönt. Nu kommer Mimmi upp till mig ställer sig så att jag har hennes mutta precis vid min mun. Jag börjar försiktigt att slicka den Mimmi stönar upphetsat och försiktigt suger jag hennes klitoris, hon halvskriker ”Åhhhh, Anders du slickar så skönt”. Till min besvikelse slutar Annika sedan att suga, men Mimmi ställer sig i en 69:an position och säger ”Kom då”. Jag går fram och lägger mig så att hon suger mig och jag slickar henne. I ögonvrån ser jag hur Annika sitter och försiktigt onanerar. Hon särar lite på sin blygdläppar och kör in sitt långfinger, hon stönar lite försiktigt. En som stönar desto mer är Mimmi, och jag förstår att det snart går för henne. Plötsligt blir jag alldeles våt i ansiktet. Mimmi har fått en sprutorgasm. Mimmi försår att jag också är på väg att komma och suger hårdare och hårdare. Efter några sekunders till sugande kommer jag. Det blir en jätte sats men hon tar allt i munnen. Annika kommer och lägger sig ner på bänken. Jag börjar med att bara slicka brösten så att hennes vårtor blir styva, precis som min balle.

Men det är inte bara jag som tycker att det är skönt. Annika stönar i takt med att jag suger brösten. Efter att ha sugit dom ett tag sätter jag mig ner på hennes mage och lägger min styva balle mellan hennes bröst. Samtidigt kommer Mimmi fram och börjar slicka Annika. Annika klämmer ihop brösten så att dom sluts runt min balle. Jag börjar att jucka för lång s amt men sedan hårdare och hårdare, bänken skakar i takt med mina juck. Annika stönar, men jag vet inte om det för att Mimmi slickar henne eller för att jag tuttknullar henne. Efter ca fem minuters juckande kommer jag. Även denna gång blir det en rejäl sats men hon ligger lydigt kvar tills det att jag har sprutat klart. Eftersom Annika inte har fått orgasm fortsätter Mimmi att slicka henne Annika stönar och min balle reser sig för tredje gången, Annika utbrister ”Åhhhh, Anders jag vill ha din b a lle i mig”. Jag lägger mig ner och säger ”Rid mig då, kvinna”. Annika kommer fram till mig och sätter sig på min stora styva balle. Jag sätter mina händer på hennes mjuka frächa röv, den är otroligt fast och fin. Annika börjar att rida mig långsamt men hon ökar takten och briser sedan ut i ett jätte stön, hon fick orgasm ganska tidigt eftersom hon hade blivit slickad innan.

Men det dröjer för mig så hon rider vidare. Jag flyttar övar mina händer från röven till hennes bröst och klämmer dom, dom känns otroligt bra i min hand. Efter tag känner jag att jag ä r på väg att komma så jag drar ut min balle och Annika säger ”Kom på Mimmis röv”. Mimmi sticker upp sitt rövhål i vädret och Annika runkar fram min sats som kommer runt Mimmis analöppning. ”Vad var det bra för?” frågar jag. ”Det funkar bra som glidmedel” svarar Annika. Nu förstår jag att jag ska knulla Mimmi i röven. Men min balle har varit med om så mycket att den inte reser sig som jag vill att den ska göra. Annika ser detta och börjar att onanera. Det är oerhört upphetsande, så min balle reser sig igen. Mimmi ställer sig i doggystyle och svankar. Jag kommer fram med min balle och trycker försiktigt på. Hon är lite trång men jag pressar på och tränger längre och längre in i henne. Hon kvider lite av smärta men hon klagar inte. När nästan hela min balle är inne börjar jag att köra henne. Jag har aldrig kört nån i röven förr men det känns otroligt bra. Jag kör och kör tills det att jag är på väg att kommar då frågar jag ”Var ska jag spruta?”. Hon svarar ”Var du vill”. Jag drar ut ballen och runkar fram satsen som landar på hennes rygg och när hon reser sig upp rinner min sperma ner mellan hennes två skinkor. Annika som har onanerat slutar upp med detta och dom två försvinner ut genom dörren likson dom försvinner ut ur mitt liv men aldrig ur mitt minne.

(0)

Sexnoveller

Clicky