En tidig morgon med flickvännen

Sexiganoveller

Beep, beep, beep… väckarklockan piper. Halvt död smäller jag till den och sätter mig upp. Jag undrar varför jag är så jävla trött när jag kommer på att det är lördag och att jag har glömt att stänga av larmet. Jag lägger mig ner igen och somnar snabbt om, men jag får inte sova länge.

Efter bara några minuter känner jag en varm mun om sluta min kuk. Det är min flickvän som antagligen också vaknat och inte kunnat somna om och sedan set mitt morgon stånd som tryckte under mina boxershorts. Hon spelar med tungan över toppen av mitt ollon och suger sedan min stake med djupa hårda sug. Hon ser upp mot mig genom sin blonda lugg och ler när hon ser att jag vaknat för att sedan fortsätta suga min kuk, samtidigt som hon masserar mina kulor med sin ena hand. Med den andra handen smeker hon min håriga bringa och nyper lite i bröstvårtorna.

Det är otroligt skönt, men jag frågar henne om hon inte tycker att oddsen är lite ojämna. Hon hinner inte svara innan jag tar av henne hennes svarta små stringtrosor i satin. Hon är helt rakad och fittsaften glänser på hennes blygdläppar. Jag för ett finger fram och tillbaka mellan de våta blygdläpparna ett par gånger innan jag till slut kör upp det i henne. Hon stönar till och spänner ryggen. Vi lägger oss i en 69:a och återigen börjar hon suga min kuk, på det sköna sätt som bara hon kan. Samtidigt så låter jag min tunga leka med hennes blodfyllda klitoris och för in först ett, sedan två och till sist tre fingrar i hennes mjuka, våta och varma fitta. Hon suger fortare och fortare, det börjar bli svårt att hålla emot och när hon smeker med ett finger runt anus för att till sist stoppa in det kan jag inte hålla emot och exploderar i hennes mun.

Hon sväljer glupskt varenda droppe av min kärlekssäd. Jag slickar nu hennes klitoris frenetiskt och kör mina fingrar in och ut samtidigt som jag smeker hennes G-punkt. Hon kvider och stönar nu högt och kommer plötsligt i en serie av skrik. Hon sätter sig upp och ser på mig med sina gröna ögon. När hon sedan böjer sig ned och kysser mig så känner jag hennes stora bröst mot min barm. Jag tar av henne hennes negligé och hennes tuttar väller fram. Min kuk har nu rest sig stolt igen och jag börjar smeka och kyssa henne och hennes bröst. Jag tar bröstvårtorna i munnen och rör tungan i cirkelrörelser mot dem tills de styvnat. Hon är ordentligt kåt nu och ställer sig på alla fyra och vänders sin lilla välsvarvade häck mot mig. Jag fuktar två av mina fingrar i hennes fitta och för sedan in dem, ett efter ett, i hennes anus.

Jag för dem in och ut ett par gånger för att sedan ersätta dem med min, vid det här laget, stenhårda kuk som jag långsamt, långsamt för in. Hon kvider nu av sexuell smärta medans jag kör min kuk in och ut i hennes trånga röv. Hennes kåtsafter rinner nu ned för benen och plötsligt så säger hon:

– Jag vill ha din kuk i min fitta…

Och så lägger hon mig på rygg och sätter sig på min pitt. Hon rider mig i en allt snabbare takt och jag kan inte låta bli att ta hennes fasta skumpande bröst i mina händer och suga på dess vakra knoppar. Våra stön är nu på gränsen till vrål och det blir helt omöjligt att hålla emot. Med ett kraftigt motjuck pumpar jag hennes kärleksgrotta full med sperma. I samma sekund spänner hon hela sin kropp och skriker ut sin orgasm..

(0)

Sexnoveller

Clicky