En snabbis i duschen

Sexiganoveller

Vi kommer hem från en runda på motorcykeln. Vi har varit ute i flera timmar och vädret har varit perfekt – svag vind och strålande sol. När vi kommer upp i lägenheten är och kränger av oss skinnställen känns det att det onekligen är dags för en dusch innan maten. Snabbt av med kläderna och vi hoppar båda två in i duschen, står och håller om varandra och låter vattnet strila ner över oss en stund. Efter ett tag börjar du tvåla in mig med vana händer, börjar med ryggen och ger mina skinkor lite extra uppmärksamhet. När jag vänder mig om och du ger dig i kast med mina armar och bröstkorg känner jag en välbekant rörelse i skrevet. Dina händer letar sig neråt och finner min halvstyva lem, ger den en liten knäpp med fingret -Vad är det som händer här då? Undrar du leende. -Det som alltid händer när har min vackra nakna tös framför mig. Du lämnar min svällande kuk och masserar in tvål på mina ben från fötterna och upp över låren, hela tiden med ansiktet en liten bit från min nu fullt erekterade manlighet.

Slutligen börjar du tvåla in mitt skrev och runkar mig sakta med tvålet som glidmedel. Jag suckar ljudligt och ställer mig med benen bredare isär. Din andra hand tvålar in min pung med mjuka rörelser och ett finger har hittat fram till mitt sjärthål och ”tvättar” det rent och fint. Jag blir tvungen att ta stöd mot väggen för att hålla mig på benen när du sköljer av mig för att sedan resa dig. -Nu är du ren och vin pojken min. säger du och vänder dig om så jag kan tvåla in din rygg. Jag tvålar in händerna och tvålar in varenda centimeter av din rygg.

När jag kommer ner till din mjuka rumpa låter jag ett finger glida hela vägen i skåran över anus och fram till din grottöppning, innan jag vänder på dig och tar mig an framsidan. När jag masserar dina bröst ser jag dina bröstvårtor resa sig. -Mmmmm va skönt. Jag rullar bröstvårtorna mellan fingrarna en stund innan jag fortsätter ner över magen och benen. Du sätter upp ena benet på badkarskanten och när jag äntligen når din väntande fitta skälver du till och stönar tyst. Med ena handen om din rumpa för jag fingrarna fram och tillbaka i din skåra…… lämnar aldrig klittan med tummen. Låter två fingrar glida in i ditt varma hål… här behövs inget tvål som glidmedel. Din fitta är så blöt att de slinker in utan problem. Låter tungan träffa din klitta och slickar den mjukt. Handen om din rumpa letar upp ditt stjärthål och masserar det i cirkel rörelser. Du måste ta stöd mot mitt huvud och mot väggen nu…. Du har blivit ordentligt kåt och blöt.

Jag reser mig och vänder dig om. Du lutar dig fram mot väggen och öppnar din fitta med fingrarna. Jag trycker sakta in min kuk tills du omsluter mig helt. Står stilla en stund innan jag börjar stöta in och ut…. in och ut …. in och ut… sakta men bestämt. Jag kommer ganska snart. Tömmer mig med ett stön och trillar nästan omkull när benen håller på att vika sig under mig. Jag drar mig ur och ersätter min kuk med två fingrar.

Du är blöt och kladdig av våra blandade vätskor. Går ner på knä och slickar din skälvande fitta, masserar din kittlare mellan fingrarna. Tungan cirklar runt till hål innan jag gör den styv och trycker in den så långt jag kan. Du börjar jucka mot mitt ansikte och blir knullad av min tunga. När du kommer dras ditt savande hål samman och jag fortsätter slicka din krampande fitta och massera din klitta tills du sjunker ner på knä framför mig……..

-Du vet verkligen hur du ska öka min aptit….. min lilla aptitretare.

Av: *Gåsapågen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky