En skön massagestav

Sexiganoveller

Min och många andra flickors bästa vän är en skön massagestav. Alltid lika hård, villig och uthållig. Och tar batterierna slut är det bara att köpa nya i kiosken.

Jag delar lägenhet med ett par andra tjejer och vi har bestämt att inga killar får komma upp på rummet. Och dessutom var min kille i Tyskland och trots att han knullat mig till vansinne innan han reste så pirrade det i kroppen igen efter ett par dagar. Jag är en riktig självupptagen knullapa och älskar att se mig själv njuta i en spegel.

Så jag plockade fram staven, klädde av mig och smekte mina bröst, njöt av åsynen när de blev hårda och bröstvårtorna svällde och blev stora. Jag synade min rakade fitta. Såg hur blygdläpparna skilde sig åt och en genomskinlig vätska sipprade fram och vätte min fitta och stjärt. Då tog jag fram massagestaven, lyssnade till det surrande ljudet och kände redan innan den nådde fittan kåtheten sprängas i kroppen.

När jag rörde vid klitoris var det först kallt, men sedan jag kört in staven i fittan en bit var den väl insmord och varm och pirrade behagligt på min knopp. Jag tänkte på kukar och såg hur dom dinglade mot mina läppar, smetade sig mot mina bröst och trängde in mellan mina skinkor och lår. Tittade på min lystna fitta som var slafsig och vidöppen och kåtvågorna gled allt intensivare genom kroppen.

Jag måste fyllas av staven och pressade den allt längre och längre in. Det hetsiga surrandet blev dovare och jag kände hur den dallrade inne i min kropp. Jag var kåt, otroligt kåt, smekte och klämde på brösten med ena handen, medan jag körde staven ut och in i min fitta. Jag fick gåshud, lekte med pekfingret på själva klittan och stack in det mellan massagestaven och fittans kant.

Det var otroligt skönt, mina händer var kladdiga och det rann om staven. Allt hårdare masserade jag klitoris och när den efterlängtade orgasmen började erövra hela min darrande kropp slöt jag ögonen och såg framför mig en jättekuk som sköt in i min mun, stötte mot mina hårda bröstvårtor och till sist med våldsam kraft rände in i min fitta och fyllde den så att det nästan gjorde ont.

Då kom vågen rullande över mig, bet och slet i varje nerv i kroppen och med halva handen inkörd i fittan grävde jag, samtidigt som massagestaven morrade dovare och dovare och min orgasm kom flygande på lätta moln. Jag skrek rakt ut och sjönk ihop, uppfylld av ögonblickets njutning och min heta, svettiga och savande kropps utmattning.

(0)

Sexnoveller

Clicky