En mystisk händelse

Sexiganoveller

Det jag nu kommer att berätta hände för ungefär 2 månader sen. Jag och min flickvän hade varit på bio vid medborgarplatsen i Stockholm. Hon är en mycket mycket söt tjej. Blond till axlarna. Jättefin brun hy med fasta mellanstora bröst. Hennes rumpa är ganska stor med det är såå himla fin! När vi strosade genom en park så kom det en stor bil från ingenstans och ställde sig framför oss. Ut kom det tre killar! Två av dem tog tag i mig och den tredje i min flickvän. De släpade in oss i skåpbilen och åkte iväg.

Vi såg exakt vart vi åkte och vi märkte att vi åkte ut från stan. Min flickvän grät och jag var livrädd jag också. Efter ungefär en timmes körande åkte vi in på en enskild väg och när vi slutligen stannade så hade vi kommit till ett enormt hus. Det liknade mer ett palats. Detta lugnade oss en aning eftersom det inte kändes som de var mördare eller dylikt längre. När dörren öppnades hade de inte längre några huvor för ansiktena och det var däremot 3 stiliga karlar i 25-30 års åldern som mötte oss. Både jag och min flickvän blev väldigt paffa samtidigt som hjärtat bultade snabbare än det någonsin har gjort förut!

De förklarade att de skulle ha en fest ikväll och att vi skulle få 10 000 kr var om vi ville ställa upp som gäster. De förklarade att de ville ha en massa okända gäster också eftersom det skulle göra festen lite roligare. De bad om ursäkt men sa att de ville prova på att kidnappa nån, fast bara på skoj. Jag och min flickvän undrade vilka i helvete de trodde de var som trodde att de kunde göra så här men gick ändå med på att vara med på festen. Det var ju ändå 20 000 kr vi kunde tjäna tänkte vi. När vi steg innanför dörrarna var det fullt med folk och alla var festklädda i kavaj eller klänningar.

Alla såg ut att ha trevligt när de stod och pratade med sitt champagneglas i handen. Det kom fram en betjänt till oss som bad oss att byta om till mer passande kläder. Han följde oss upp på den andra våningen där vi fick kläder. Min flickvän, vi kallar henne Emelie, älskar fester och gillar att dricka så hon började prata om att det kanske inte var så dumt det här iallafall. Vi kanske kan ha det jättekul sa hon och jag muttrade lite tyst: mmm…kanske det. Emelie passade verkligen i den röda klänningen hon hade fått. Den gick till låren och slutade precis ovanför brösten, utan axelband. Själv hade jag svart kostym men vit skjorta och röd slips. Emelie tyckte att jag verkligen var sexig i den kostymen och började smeka min kuk… jag blundade och njöt verkligen av att få den smekt. Hon började kyssa mig på halsen eftersom det är bland det bästa jag vet. Sakta knäppte hon upp min skjorta och började kyssa mig på magen. Kuken var vid det här tillfället riktigt stenhård och jag bad henne att suga av mig!

Hon log mot mig och drog sakta ner gylfen. Hon lirkade fram min stenhårda kuk och slickade på ollonet. Jag stönade högt av vällust. Jag la mig på rygg på golvet och hon stod på alla fyra framåtlutat och sög sakta men säkert på min härliga kuk. Hennes kjol hade åkt så hennes nakna rumpa syntes. Hon hade inga trosor på sig tänkte jag! Plötsligt kommer det in en stilig karl, utan att bli generad av att se min flickväns rumpa och min kuk säger han: Det är dags att komma ner nu, du har en väldigt fin och sexig rumpa. Och sen går han. Hon log generat men fortsatte en stund att slicka på min kuk för att sen sluta tvärt och säga: kom så går vi ner till de andra! Jag lydde henne och hoppades på att vi kanske skulle kunna avvika lite tidigare från festen och ha det mysigt hemma.

Väl nere bekantade vi oss med de andra. Efter ett par timmar vid middagsbordet hade alla ätit färdigt och de flesta var antagligen väldigt berusade eftersom de hade serverat vin,öl o sprit i princip hela tiden. Jag märkte att Emelie var full eftersom hon jämt blir så himla kåt då. Hon satt mitt emot mig och log samtidigt som jag märkte att hennes hand gled åt vänster. Vad gjorde hon tänkte jag! Där satt det en kille runt 20-årsåldern och log mot mig när jag märkte att han blundade till. Jag blev otroligt svartsjuk när jag såg att Emelie tittade ner mot hans kuk. Hennes arm började röra sig sakta upp och ned samtidigt som 20-åringens hand gled under bordet. Det var nog tur att jag var så pass berusad för annars hade jag nog bett henne fara åt helvete. Plötsligt var det dags att gå mot dansgolvet som låg en bit bort i huset.

Emelie och den okände killen log mot varann och började kyssas och sen lämnade hon honom och gick till mig när vi skulle till dansgolvet. Jag undrade vad fan hon höll på med men hon sa att det bara var vänskapligt. ”Du fanns ju inte i närheten” sa hon och kysste mig samtidigt som hon smekte min lem. Jag blev återigen på gott humör. Kvällen flöt på och Emelie o jag märkte att alla började bli mer och mer intima med varann. När vi stod och dansade kom det fram en annan okänd man och frågade om han fick låna min tjej och även fast jag inte ville så sa jag: visst det är lugnt. Han log och jag satte mig vid baren och tittade på när han smekte min flickvän på rumpan. Hon började kyssa honom på halsen och helt plötsligt lyfte killen upp min flickväns kjol, mitt på dansgolvet!

Jag märkte att hon verkligen njöt av det och började knäppa upp hans byxor. Hans lem var nu ute i friheten. När jag tittade runt så märkte jag att ett annat par knullade på en stol. DDet var en mycket fin tjej som red en annan kille. Hennes bröst guppade upp o ner varje gång hon nådde roten på killens kuk. När jag tittade tillbaks så hade mannen vänt på min flickvän och knullade henne bakifrån mot bardisken samtidigt som hon sög av killen som stod bakom baren! Jag blev så otroligt svartsjuk att jag gick därifrån men samtidigt märkte jag hur i princip alla knullade med alla! Det var en kille som knullade en annan tjej som låg på ett bord samtidigt som han hällde vin över hela hennes kropp! Gud vilken syn! På ett annat ställe var det två killar som knullade en tjej i femtonårsåldern! Det var helt otroligt.

Jag tänkte att det här kunde jag ju inte missa så jag gick fram till en tjej och kysste henne på munnen utan att säga nånting. Jag märkte att hon var med på noterna och la ner mig på golvet. Hon drog ner gylfen och drog fram mit hårda kuk. Jag var såå rusikigt kåt för den här tjejen var inte att leka med! Hon drog upp kjolen och satte sig över kuken. Hon var så himla kåt att kuken utan några som helst problem gled in och jag höll på att komma på en gång! Hon fortsatte att rida mig men efter en minut kunde jag inte hålla mig så jag sprutade hela min varma sats i hennes trånga fitta!

Jag skakade till och fortsatte knulla henne. Jag såg nämligen min flickvän 20 meter bort till vänster få kuk som aldrig förr! Det hade samlats 4 riktigt stora vältränade män med 25cm kukarna och pumpade henne samtidigt i alla hålen! Ena killen knullade henne i fittan, den andre i anuset, och de två andra fick turas om att bli avsugna. Jag har aldrig sett henne så kåt förut och jag såg att hon såg mig bli knullad av en asläcker tjej så bara log hon samtidigt som hon skrek högt att de skulle knulla henne hårdare!! Jag frågade tjejen som knullade mig om vi skulle leta upp lite flera att sätta på och det tyckte hon lät som en bra ide! Hon hade bara på sig bh o stringtrosor när vi gick runt i det enorma huset. helt plötsligt kom det två stora killar som helt enkelt bara tog tag i tjejen jag gick med, drog ner byxorna,drog fram deras kukar och satte på henne en efter en, mot ett annat par som knullade. detta var bara helt otroligt och fortsättningen kommer snart!

(0)

Sexnoveller

Clicky