En liten sex historia. (B/S-kk)

Sexiganoveller

Jag är en tjej som när det här utspelades var mycket söt, jag hade långt ljust hår, smal kropp med fasta fina bröst i C kupa. Jag hade börjat utvecklas ett par år tidigare och nu var sex ett favorit ämne, jag tänkte jämnt på det och minst en gång per dag så var min hand innanför trosorna och stimulerade mitt savande kön. Jag hade förlorat oskulden när jag var 14 och hade haft ett par till sen dess men det var mest fumliga försök.

Det hela som jag nu ska berätta om utspelades när jag var 16 år, jag var och hälsade på min tjejkompis Anna. Hennes kille, Anders, som är ett par år äldre var också där och han hade en kompis med sig också som hette Kalle. Vi satt nere i källaren i hennes föräldrars hus, dom var bortresta. Vi kollade på en film, min kompis satt och myste med sin kille och jag satt bredvid kompisen och kände mig utanför och ville också att nån pillade på mig. Då äntligen tog Kalle modet till sig och la armen runt mig och drog mig närmare honom och vi började kyssas.

Hans ena hand gled ner över min v-ringade tröja och in innanför och började smeka mina bröst, min bröst vårtor styvnade direkt. Jag la min hand utanpå hans jeans och smekte hans styvnande stake. Jag drog ner dragkedjan och jag hörde min kompis fnissa och säga att det går visst hett till därborta, jag såg bara konturerna av dom för det var så mörkt i rummet. Jag runkade hans kuk ett bra tag och han hade letat sig ner och kommit in innanför kjolen och trosorna, han pullade mig sakta med ett finger, jag kände att jag savade rejält och det behövdes inte mycket till för att jag skulle komma.

Han la sin hand på mitt huvud och med ett lätt tryck förstod jag vad han ville ha och inte mig emot. Jag böjde mig ner och började suga hans läckra kuk. Jag struntade i att min kompis satt bredvid nu, jag drog av mig mina våta trosor och grenslade honom och började röra mig upp och ner över hans stora påle. Jag var så kåt att det dunkade i musen. I ögonvrån såg jag att dom andra hade också börjat röra på sig. Helt plötsligt tändes ljuset, det visade sig vara Anna som hade kommit åt lampknappen när hon hade vridit sig för att Anders skulle kunna komma åt bättre när han knullade henne bakifrån.

En kort sekund av pinsamhet kom över oss alla innan jag tog kommandot och fortsatte, jag till och med tog av mig tröjan och BH:n och hjälpte Kalle av med sin tröja. Vi knullade nu alla som kaniner det stönades och stånkades och snart hördes våra ljusa tjejstön skrika och kvidas ut våra orgasmtjut. I samma stund så drog sig Kalle ur och tömde sin sats över min mage. Efter vi hade torkat oss satt vi nu nakna i soffan och hånglade lite. Anna stod på alla fyra och sög sin kille och jag vet inte vad som riktigt hände men helt plötsligt hade jag min hand där nere och smekte hennes våta fitta. Hon slutade suga och kollade på mig och då insåg jag vad jag hade gjort, men hon bara skrattade och sa åt mig att fortsätta om jag ville och det hade jag inget emot.

Jag satt mig bredvid Kalle och runkade hans kuk samtidigt som Anna red våldsamt på Anders kuk, hon stönade högt och verkade vara helt utan kontroll. Hon skrek och kastade sitt huvud fram och tillbaka så hennes långa hår liknade en piska. När hennes orgasm sköljde över henne så tyckte jag att det var bland det läckraste och sexigaste som jag någonsin upplevt. Jag var så kåt att mina mus flödade över av fittsaft. Anna hade glidit av Anders och satt och flämtade i ett hörn i soffan, Anders försökte fortsätta men Anna orkade inte för stunden, ta Marie om du vill.

Jag trodde inte det var sant det jag hörde, jag hade alltid varit sugen på hennes kille och nu erbjöd sig hon att jag skulle få älska med honom.- Jag då ? frågade Kalle som tydligen kände sig utanför. Jag manövrerade över så Anders kunde borra in sin härliga kuk i mig bakifrån. Jag tog raskt över Kalles kuk och sög honom för allt jag var värd. Anders knullade mig som besatt, hårt och snabbt. Jag exploderade gång på gång och igen, hur många gånger jag kom är omöjligt att svara på det bara sköljdes över mig.

Mitt i den här härliga orgasmen så kände jag hur Kalle sprutade in i min mun och över mitt ansikte och innan jag hämtat andan så var Anders över mig och tömde sig också i min mun, jag svalde och svalde allt jag kunde av den härliga sperman men det rann ner över min hakan över mina fasta bröst.

Killarna tvättade sig och klädde på sig och vi bestämde att vi skulle träffas nästa dag dom var tvungna att åka för dom hade någon bortamatch som dom skulle åka på. Anna och jag satt i soffan inlindade i varsin handduk och snackade om det som hade hänt. Jag sa att min fitta var så öm att jag nog inte kunde knulla på en vecka, vi skrattade och hon sa att i morgon så får du nog allt vara redo igen…

Jag är fortfarande kåt sa Anna, är du frågade jag, ja på dig sa hon. När du smekte mig tidigare så kände jag att jag bara vill vara med dig. Hon öppnade sin handduk och vred sig mot mig och särade på sina ben. – Vill du ? frågade hon. Jag lossade på min handduk och kröp upp i hennes famn. Vi kysstes och smektes länge, länge. Sen la vi oss i en 69:a och slickade varandra. Hennes kön smakade mustigt och kvinnligt och den orgasmen vi fick tillsammans var vi överens om att det var bland det skönaste på länge.Inskriven av: *Marie*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky