En kulen natt

Sexiganoveller

Jag hade haft det stressigt på jobbet en tid och behövde att komma hemifrån och vila upp mig, så jag hyrde en stuga på landet och åkte iväg för några dagar i lugn och ro. Dom första dagarna var lugna och jag njöt av tystnaden och ensamheten, vad jag inte visste var att min favorit orkester skulle spela i samhället på lördags kvällen. Men vid kl. ca 17.00 anlände orkesterbussen till stugan bredvid min och grabbarna stuvade in sina grejer, dom skulle stanna tills dagen efter förstod jag, det var snö och halt så det var väl skönt att inte behöva åka hem mitt i natten. Det var en kulen kväll och jag hade inte tänkt att gå ut, men nu tänkte jag att det var roligt att få dansa lite, och att nu skall jag försöka att få lära känna dom lite bättre, inte bara tacka för en trevlig kväll och sen god natt. Bussen åkte iväg till danslokalen, dom skulle ställa upp sina instrument och jag började förbereda mig in för kvällen, vilken tur att jag tagit med mig klänning och högklackade skor!

Jag anlände till dansen en kvart efter att den börjat och blev genast uppbjuden, när vi dansade förbi orkestern hälsade jag och jag sågförvåning i deras ansikten. Dom kände naturligtvis igen mig och undrade vad jag gjorde där. Jag såg att gitarristen sa något och dom andra flinade, jag blev snart varse att han tittade efter mig varje gång jag dansade förbi och kände en pirrande känsla i maggropen. – ” Är han intresserad eller?” tänkte jag och började flirta med honom. Vid pausen gick jag fram och pratade med dom, jag blev snart lämnad ensam med honom, han var mycket trevlig och undrade – Vad gör du här så långt hemifrån? – Jag var i behov av att vara ensam några dagar svarade jag och så fick jag av en slump veta att ni skulle spela här (ljög jag) och då tog jag chansen att få träffa Er. Jag log lite och sa – Jag bor i stugan bredvid den som ni skall bo i! – Han skrattade förtjust och frågade, då kanske vi kan prata bort en stund efter dansen? En konstig värme spred sig i min kropp, som en slags berusning och jag svarade – Det kommer jag att se fram emot, jag älskar att ”prata”. Han log, smekte min kind och sa – Jag måste gå och fika, vänta på mig sen så tar vi sällskap bort till stugorna. Det blev en mycket trevlig kväll, många blickar och små bevis på att han tyckte det var trevligt att jag var där. Dom andra grabbarna gav honom pikar ibland såg jag, men han skrattade bara.

Efter dansen packade de ner instrumenten och sen lämnade vi lokale för att gå hem. När vi kom till stugorna bjöd de in mig på en drink, det var trevligt att sitta ock prata en stund och dom skvallrade om att Janne, som han heter, ofta efter en spelning i min hemtrakt hade sagt. – Tänk om man kunde få krypa under täcket med den lilla rödtoppen och nu undrade de naturligtvis om han skulle få sin önskan uppfylld.- Vi får se svarade jag, om han fryser få han väl dra något över sig! Det tyckte de var roligt och någon sa – Det kommer han säkert att göra, men du kan inte täcka hela honom ändå. Nä, kanske det svarade jag men då får jag väl värma honom på något annat sätt. Vi drack våra drinkar, grabbarna började spela kort och Janne och jag gick till min stuga med en del glada och fräcka tillrop som t ex – Har du med dig tandborste? du behöver kanske spjälka upp ”den” och – Stackars dig, han är ju för fan impotent. Så var dock inte fallet vilket jag upptäckte under en lång och härlig natt.

Väl framme fick vi av oss ytterkläderna och Janne tog mig i sin famn, när han lät händerna glida ner för min rygg kände jag att han tvekade, han tittade på mig och sa – Jag känner att du har något under! Har du dålig rygg? Är det därför du är här och vilar upp dig? Jag vill älska med dig och det klarar du kanske inte om du är dålig! Jag log lite och sa – Vänd dig om en stund. Sedan drog jag av mig klänningen och sade – Nu får du titta! Han vände sig, tittade på mig, blev blank i ögonen och föll på knä framför mig och stönade – En kvinna, en riktig kvinna och han började hungrigt att kyssa den nakna delen av mitt ena ben. Det som fick honom att reagera så starkt var ett svart raffset i spets och tillhörande strumpor även de med en spetskant. På dessa satt ettstrumpeband med en liten revolver i. Jag drog upp honom och lät handen smeka hans kuk genom byxorna, han nästan slet av sig kläderna och sa.- Stå helt stilla, jag vill få klä av dig, vill kyssa varje tum av din kropp och ge dig njutning. Det var underbart att känna en sån åtrå och med det ståndet fanns inte en risk att han var impotent. I den stunden visst jag att han skulle kunde få mig att göra vad som helst. När jag stod naken fram för honom gick han ett stek bakåt och hans blick sökte sig ner till min fitta och då fick han nästa chock. – Min Gud, utbrast han du är rakad, det mest underbara man kan få vara med om.

Han började smeka mig, först mjukt och försiktigt, sedan mer krävande, det värkte i min svullna grotta och jag var svimfärdig av ett vansinnigt begär och skrek vilt – Knulla mig, ta mig hårt jag vill känna ditt stora instrument i mig. Han lyfte upp mig och bar mig till sängen, satte sig på kanten och lade mina ben på varje sida om honom och tryckte mig ner över hans kuk, jag var galen av begär och började vildsint att rida honom. Kröp ihop så jag kom åt att kyssa hans styva bröstvårtor, denna ställning gjorde att han kom långt in i mig och jag kved av lusta. Han såg på mig med ögon som var dimmiga av kåthet och smekte min kropp, lät händerna glida ner över min bak och masserade mitt stjärthål. Jag befann mig i extas och vrålade – Oh Gud! Aaah! Oooh! Gud vad skönt det är. Han kysste mig, stönade och lyfte mig av sin kuk sen sa han – Jag vill se din fitta!

Han pressade mig ner på sängen och särade på mina lår med sina egna knän, tittade begärligt på min rakade fitta, kastade sig över mig samtidigt som han muttrade – Jag älskar rakad fitta, det är det skönaste jag vet! Det gick lustfyllda rysningar genom min kropp för varje gång hans tunga slickade över min klitta, min njutning var total och jag skrek skamlöst att han skulle fortsätta. Han satte sig mellan mina ben och tittade rakt upp i fittan, hans ögon brann av lust och han började undersöka med fingrarna, kände och smekte, var överallt och jag kunde inte hålla tillbaka orgasmen, min kropp skakade som i spasmer och jag hörte honom viska – Vilken syn, vilken underbar syn. När jag kommit till sans och samling satt han fortfarande och tittade lusten på min nu plaskvåta fitta och jag frågade – Vill du inte knulla? du har ju inte fått njuta än!- Har jag inte, svarade han det finns ingen större njutning än att ge och få se en kvinna få en sån orgasm som du just fick. Men var inte orolig, min tid kommer och han log lite skälmsk. Han tog inte bort ögonen från min fitta och jag tänkte – ”Jag måste kolla i spegeln sen och se vad det är som är så fascinerande att han hellre sitter där och tittar och fingerknullar mig, i stället för att knulla mig på riktigt ” Jag klagade absolut inte, det var det skönaste jag någon gång varit med om och han gav mig den ena orgasm efter den andra.

Det var underbart att ha någon sittande och titta så där, jag visst inte själv att jag tyckte om det, men det var en härlig upplevelse. När han hade tittat sig mätt bad han mig att jag skulle sätta mig på bordet, jag gjorde som han sa och han körde in sin stora kuk till roten samtidigt som han lade mina ben runt hans kropp och knullade mig hårt. Jag borrade mina naglar in i hans hud, jag var vild av liderlighet där jag satt spetsat på han påla och skrek – Jag kommer, jag kommer.. spruta nu din heta lava i mig. Han juckade hårt några gångar och bölade som en brunstig tjur när det gick för honom och han stönade lite när han drog ut sin nerkladdade kuk ur min värkande fitta. Han lyfte upp mig som ett litet barn och bar mig till sängen, men tårar i ögonen kysst han mig och sa – Ingen! Ingen har någon gång låtit mig få titta och hålla på som jag ville! Hur kommer det sig att du är annorlunda?

- Jag är inte annorlunda, svarade jag. Men jag vågar att visa att jag tycker om det du gör med min kropp och jag njöt av att bli tittat på! Vi pratade en stund och jag kröp in i hans famn och trodde att viskulle sova nu, men när jag sträckte ut mitt ben kände jag hans hårda kuk och säger förtjust- Den tycks vara sugen på mer! får jag låna den lite? Den är din, stönade han gör vad du vill med den! Jag kröp ner mellan hans ben och började suga honom, han slöt ögonen och flämtade till, jag kände hur kuken pulserade i min mun och att jagvar blöt igen. Samtidigt som jag slickade och sög han kuk vände jag mig så min fitta hamnade över hand ansikte och han var inte sen att börja slicka.. Jag sög försiktigt in ollonet, lät tungan slicka från roten och upp tilltoppen, runkade lätt och lät min varma saliv kleta ner honom. Han var i extas och stönade – Oooh, Åååh min Gud vad skönt du suger. Detta hetsade mig och jag började leka med kulorna och körde upp ett finger i hans stjärt, samtidigt som jag borrade min fitta ner över hans ansikte och kände att orgasmen var på väg. Jag sög som en galning och han greppade tag om min bak, tog bort munnen från min fitta och flämtade högt – Jag kommer, snälla, snälla du låt mig få spruta i din mun. Medan min kropp skakade av ännu en härlig orgasm sög jag ur honom dom sista dropparna och vi låg kvar där en stund utan att kunde röra oss.

När vi väl sansat oss och låg i varandras armar sa han efter att ha kysst min mun som var nerkladdat av hans sperma – Oh Herrgud vad skönt det var, du är annorlunda, men tack goda Gud för det, Du har gett mig något att minnas på våra långa reser och jag hoppades innerligt att detta inte var sista gången. Jag log lite och sa – Vi träffas säkert igen, och en sån behandling du gav mig ger mersmak skall du veta. Nästa dag skildes vi, dom åkte till nästa ställe och jag stannade kvar någon dag till för att vila min ömma kropp.Inskriven av: *Skorpionen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky