En kall vinterkväll

Sexiganoveller

Det var en kall vinterkväll i januari.jag och två av mina kompisar var ute och hängde på stan.vi gick in i ett cafe för att ta en kaffe.Vi gick in i det lilla mysiga cafet. Vi beställde kaffe och nån bulle. Då såg jag Charlotta som jag hadde spanat in i skolan, hon vad en av skolans vackraste flickor och ryktet gick att hon gillade mig, så jag funderade på att lägga in en stöt på henne. hon hade en väldigt vacker kropp, hennes blonda hår var uppsatt och hon hade en vit tight tröja och en kort svart kjol.

Hon satt och småsnegla på mig med sina sexiga blå ögon. Jag kände att addedralinet steg i min kropp när jag tog chansen och gick fram till hennes bord. Hon små log på det sätt som bara hon kan när jag satte mig ner på stolen som var mitt i mott henne, hon log och frågade vad vi gjorde ute så här sent och jag svarade att vi var ute för att hitta dig, och vi skrattade så högt att människorna som satt i Cafet kollade konstigt på oss.

Vi satt och pratade i några timmar, just i samtalet så kom Cafe killen och sa att dom skulle stänga.Hon fråga om jag ville hänga med henne hem och ta en öl,jag svarade ja.På vägen hem till henne så berättade hon att hon var ensam hemma.Jag vart lite upphetsad av tanken vad som kunde hända! När vi kom in i hennes lägenhet började vi kyssas grovt jag kännde hennes fasta bröst mot min kropp, vi va så upphetsade så hon slet av mig tröjan och jag hennes. Hon hade en vit bh och brösten var dom vackraste jag nångonsin sett.

Hon börjde smeka mig utanpå jeansen,och jag knäppte upp hennes kjol.Han hade vita string trosor på sig, hon började knäppa upp mina jeans när hon viska i mitt öra ”har du något skydd” jag log mot henne och tog upp en kondom ur min ficka och jag sa” ska du eller jag sätta på den?”och hon sa” vi förflyttar oss till ett skönare ställe” vi tog oss in till hennes sovrum.

jag la henne försiktigt ner i sängen och drog ner mina byxor och satte på kondo m en när jag skulle ta av hennes trosor så märkte jag att hon var mycket våt hon stöna lite lätt när jag förde in min styva penis i hennes våta fitta, jag tog det lungt till en början hon stöna skönt sen sade hon att hon ville rida mig. Jag la mej ner på rygg hon satte sig varsamt ner på min styva kuk.hon red sakta hon öka tempot såsmåningom hennes bröst guppade vackert upp och ner. Efter en stund så kände jag att jag snart skulle komma så jag sa det till henne och hon sa stönande ”lägg satsen ö v er min mage” och jag gjorde som hon sa. vi låg där och pustade ut. vi träffar varandra fortfarande…….

(0)

Sexnoveller

Clicky