En höstdag på bussen

Sexiganoveller

Det var en helt vanlig stressad morgon. Hösten hade kommit med all sitt blöta och mörka, och jag kände mig trött på hela tillvaron. Jag hade inte tagit mig för något att göra på länge – jag hade bara jobbat och sovit. Något äventyr med en karl hade jag inte haft på länge och jag hade börjat känna av det i fittan i form av en molande retande kittling. Det var som sagt en helt vanlig morgon och jag skulle iväg till jobbet. Det ösregnade när jag kom ut och jag började känna mig ganska moloken. Eftersom det regnade var det extra mycket folk på bussen, alla lika blöta och sura. Två hållplatser senare klev det på en urläcker kille som jag aldrig hade sett tidigare.

Han hamnade bara en liten bit ifrån mig, jag tittade på honom en stund och kände att jag bara måste fram och känna hans doft. Så fort bussen stannade för att ta upp fler passagerare trängde jag mig närmare honom. Han luktade härligt av rakvatten och tvål. Min fitta kände tydligen också av doften för den reagerade med detsamma och jag kände hur det började bli vått i mina trosor. Jag tryckte min kropp mot hans och vi stod ansikte mot ansikte och våra blickar möttes. Han såg mig rakt i ögonen med en undrande blick och jag såg tillbaka och pressade min underkropp mot hans. Då log han. Det verkade som om han hade uppfattat att jag stod där och var vrålkåt på honom. Tankarna rusade genom mitt huvud. Hur skulle jag få denna karl att hamna i min säng? Så kom min hållplats och jag gick av.

Jag vände mig om innan dörrarna stängdes och såg att han följde mig med blicken. Min fitta kände att det var massor på gång och jag var så kåt att det värkte. Jag var tvungen att komma till jobbet fortast möjligt så jag halvsprang hela vägen. När jag kom dit rusade jag in på toaletten och slängde av mig kläderna och hoppades på att ingen skulle dit på en stund. Jag lade mig på golvet och smekte mig själv. Underbart! Tänk om hans kuk hade varit där. Bröstvårtorna stod rakt ut och jag kände att det skulle gå för mig nästan med detsamma. Mina fingrar rusade ut och in i min blöta fitta och jag fick göra llt för att inte skrika rakt ut när det gick för mig. Mina trosor var så blöta så dom kunde jag inte ta på mig igen. Jag fick gå utan trosor på jobbet. Jag skrattade för mig själv, något liknande hade jag inte varit med om på länge. Mina arbetskamrater tittade undrande på mig hela dagen. Dom undrade väl varför jag gick omkring och log hela tiden. Mina fantasier for genom huvudet hela dagen. Tänk om han var med på bussen hem igen. Jag hade nog aldrig längtat efter min bussresa hem hem så mycket som då.

När jag kom ut från jobbet regnade det inte mer och jag blev rädd att jag inte skulle få träffa honom på bussen bara för det. Hela kroppen var i uppror. Jag hade ju inga trosor på mig och jag kände att det började bli blött mellan mina lår. Men jag behövde inte vara rädd, för när bussen kom var han med. Det var inte lika mycket folk som på morgonen och det fanns sittplatser kvar, men det var som om fan hade flugit i mig. Jag gick direkt fram till honom och satte mig. Jag tryckte mig lite extra mot honom och kände att jag fick ett lätt tryck mot min arm. Vad skulle nu händda? Skulle han snart gå av? Inte en enda gångsåg vi på varandra men jag kände av honom med alla porer i hela kroppen. Vi kom till hans hållplats men han klev inte av! Jag blev så lättad att min suck måste ha hörts i hela bussen. Jag höll på att koka över av kåthet. Så var jag då framme vid min hållplats och jag reste mig för att gå av. Då reste han sig också! Herregud vad skulle nu hända? Jag började gå hemåt och han var steget efter mig hela tiden. Det var en skräckblandad förtjusning jag kände. Hjärtat slog hysteriskti bröstet på mig. Inte en enda gång vågade jag vända mig om och titta på honom. När vi kom in i mitt trapphus hade hela min kropp förstått att det var mig han följde efter.

Herregud jag visste ju inte alls vem han var. Tänk om han var farlig? Men mitt förnuft försvann i samma stund vi kom fram till min dörr. Jag ville knulla med honom. Jag satte nycklarna i låset och vände mig om och såg honom rakt i ögonen. Vi sa ingenting. När vi kom in kastade vi oss i famnen på varandra. Vi var som två utsvultna djur och nafsade och bet i varandra. När han kände att jag inte hade några trosor på mig stönade han av vällust. Vi slet av varandra kläderna. Han hade en stor härlig kuk som ville in i mig, men först skulle jag få smaka hans härliga tunga. Han slickade mig mellan brösten och ner över magen, länge för att nästan göra mig galen. Jag skrek rakt ut nät han började slicka mig mellan benen. Han både sög och slickade mig och jag pressade ihop mina lår runt hans huvud. Jag kände att jag vred mig som en mask under hans behandling. – Knulla mig! Knulla mig! Jag vill ha din härliga kuk i mig nu! väste jag fram.

Han körde sin stenhårda kuk ända i botten. Härligt! Han stönade som ett vilt djur och vi ömsöm sög och slickade varandra. Han knullade mig hårt, nästan som en besatt. Fortare och hårdare, och hela tiden gav han ifrån sig härliga stönanden. Jag kände att jag var nära att komma och hela min kropp vibrerade som i kramper av kåthet. Så skrek han: – Nu! Nu! och drog ut kuken och tömde satsen över hela min mage. Vi låg en stund och bara stönade efteråt. Så började vi prata med varandra. Naturligtvis började vi med att presentera oss för varandra. Han sa att han hette Thomas och han var nyinflyttad i staden. Han hade heller inte räknat med att bli så väl omhändertagen som han blivit av mig. Vi låg där och skrattade och nojsade en stund med varandra tills våra magar började kurra av hunger. Vi ringde efter pizza och gick och duschade. Jag kom på att jag hade en flaska vin hemma och hämtade den. Vi lade oss i sängen igen och åt pizza och drack vin. Han luktade så gott Thomas och jag kröp närmare honom. Han svarade direkt genom att trycka sin härliga, pigga kuk mot min kropp. Den här gången kände vi att vi skulle kunna ta det lite lugnare tillsammans.

Han började återigen smeka min kropp överallt. Han kupade sina händer över mina bröst och kramade dem samtidigt som han pressade sin stenhårda kuk mot min fitta. Jag vände mig om och ställde mig på alla fyra. Jag ville ha mera kuk! Istället började han slicka mig igen. Han hade en härlig tunga. Den var överallt. Jag stönade av kåthet och jag tyckte att det rann kåtsafter överallt. Så fick jag prova något som jag aldrig varit med om förut. Han började stöta in kuken sakta i stjärten på mig. Underbart! Längre och längre in samtidigt som han höll i mina dallrande bröst. Hans pungkulorslog emot min klitoris när de guppade fram och tillbaka och vi liksom sögs fast i varandra. Den här gången behövde han ju inte dra ut kuken utan skickade hela satsen rakt upp i mig, det kändes som en kittling. Vi föll ihop i en hög och jag bara låg där och kände kuken som var kvar inne i mig. Vi låg så en bra stund och bara fnittrade och njöt av varandras dofter. Men allt har ett slut, så även detta. Men ett bra slut i alla fall. För efter denna gång följde flera tillsammans med Thomas, och mitt ganska tristaliv blev mycket trevligare. Man vet alltså aldrig hur en tråkig bussresa till jobbet kan sluta.

(0)

Sexnoveller

Clicky