En flaska rött (BS-kk)

Sexiganoveller

En het och fuktig sommarkväll satt Josefine, Sanna och jag och snackade över en flaska rödvin. Snart nog kom vi in på ämnet sex – det låg liksom i luften en sån här kväll. Sanna, som var singel, klagade över att det var så långt mellan gångerna hon fick knulla. Det var flera månader sedan nu, berättade hon.

- Va!? Stackars dig, utbrast Josefine spontant med äkta sympati och lade bekymrat armen om henne. Jag skulle bli helt galen… Kanske finns det nåt vi skulle kunna göra för dig ? Det sista sa hon med ett leende åt mitt håll.
– Du är inte klok, fnittrade Sanna generat… men det syntes lång väg att hon var lockad av tanken på lite sexigt bus.

Josefine gav Sanna en djup, lång kyss och smekte hennes mage som var bar under den svarta soltoppen. Sanna satt med blossande röda kinder och såg lycklig ut… det var alldeles tydligt att hon var kåt nu! Tjejerna började hångla med varandra, allt djärvare, medan jag satt och njöt med en rejäl bonge som bara växte för varje sekund. Den stramade i brallorna där jag satt bredbent och hoppades att brudarna kunde se mitt stånd… Det var Josefine som hade initiativet, och som hon gick på fick jag en känsla av att hon varit tänd i hemlighet länge på sin väninna ! Sanna blev befriad från alla sina kläder, vilket var en lätt match för hennes leksugna kompis, eftersom hon bara haft soltoppen och ett par jeans-short på sig.
– Och nu ska vi se vad som döljer sig här… skrattade Josefine och kom fram till mig. Iförd endast svarta små trosor satte hon sig ner på knä och knäppte beslutsamt upp mina brallor. Kuken sprätte fram, stenhård nu givetvis, och Josefine tog den i handen och log. Hon slickade sig om munnen och började tveklöst och energiskt att suga den… och jävlar vad hon kunde suga med sin sexigt röda mun!

Nu var det Sannas tur att titta och njuta. Hon satt med särade ben och fingrarna till hälften inkörda i sig själv … det plaskade härligt när hon pullade. Sina solbrända ben hade hon lagt upp på soffbordet och jag kunde se att hon målat tånaglarna klarröda – läckert !
– Faaan vilken skön kuk, stönade Josefine och runkade min stolthet med snabba drag. Sanna – den här vill du ha inkörd mellan benen, det lovar jag !

Josefine kysste mig blött på munnen och drog upp mig ur stolen. Knäppte upp min skjorta och drog av både den och brallorna medan hon lät sina sköna små tuttar tryckas mot min kropp… som nu var lika naken som Sannas, eftersom jag inte haft några kallingar på. Jag tog ett fast tag om Josefines läckra kropp, kysste henne hett och lät mina händer vandra in under hennes tunna trosor. Baben suckade av vällust när jag smekte hennes fasta, sköna rumpa och lät ett finger halka in i den fuktiga skåran. Hon såg på mig med en djuriskt kåt glimt i de isblå ögonen:
– Mmmmhhh, spann Josefine och slingrade sig om mig. Min kuk kilades in mellan hennes ben och pressade mot de minimala trosornas framsida. Tyget var glansigt, en riktigt lyxig modell. Det var hennes stil. Bruden hade sina tånaglar sexigt dekorerade i skimrande blått – också en typisk Josefine-variant…

- Vet du vad jag skulle vilja göra med dig nu, baby ? mumlade jag i hennes öra.
– Jaaaa… du skulle vilja knulla skiten ur mig, eller hur… viskade hon och kramade tillgivet min bultande kuk. Och det vore förbannat härligt… att bli fylld av den här… Men nu är det Sanna som gäller, förstått ! Sen får vi se…

Sanna var ju inte mindre lockande där hon halvlåg i soffan och smekte sig själv, stönande. Josefine tog mig i handen och ledde mig till soffbordet. Hon hade verkligen gett sig fan på att jag skulle knulla hennes sexhungriga kompis ! Sedan fick hon Sanna att klättra upp på mig så att hon hängde framstupa över mig med sitt sköte i lagom slickhöjd och med munnen runt min kuk… hon började suga girigt medan jag tog mig an hennes läckert rakade fitta med fingrar och tunga.
– Jävlar vad läcker du är, kåtis… mumlade jag och särade hennes rosa, hala blygdläppar med fingrarna. Jag slickade fittskåran med min sträva tunga och körde in två fingrar i den trånga, plaskvåta fittan. Hon smakade härligt av kåt flicka och salta safter, och jag lät tungan utforska varenda millimeter. Slickade snabbt snabbt och lätt över hennes clitorisknopp. Sanna skrek till med munnen full av min kuk… hon sög mig verkligen otroligt skönt och jag kunde ha sprutat hennes mun full. Hennes klitta var hård som en hasselnöt nu.

Efter en stunds ömsesidig oral njutning släppte jag ner henne och Sanna placerade sig i soffan med spretande ben.

- Kom och knulla mig nu Johnny !!! Kör in din bamsestora kuk i mig… Hon tog tag i sina anklar med händerna och höll dem bakom huvudet – Sanna var verkligen otroligt vig ! Jävligt trång var hon också, tänkte jag när jag lät min batong dunka in i hennes rödflammiga, kåtsvullna fitta utan pardon, och hon var en jävel på att knulla.
– Ja… det är bra ! Kuka upp henne ordentligt, manade Josefine. Ge den lilla fittan vad hon tål…
– Mmm, och en sån skön fitta sen… stönade jag och dunkade på henne hårt hårt hårt. En sån härligt kåt liten slampa måste knullas ordentligt…
Josefine kysste sin väninna och fortsatte att hetsa oss med ord och handlingar… Sanna var helt vild och gav ifrån sig högljudda kåtstön och små skrik. Jag tror hon gick igång extra på våra snuskiga tillmälen. Det gick för henne efter bara någon minuts hårt juckande – och vilken sanslös orgasm hon fick ! Fittan kramade min kuk som ett skruvstäd.

Sanna skrek vilt och skakade i hela kroppen en lång stund efter att jag dragit mig ur. Josefine kom fram till mig, rispade lätt min pung med sina naglar och log utmanande.
– Det är din turdag idag, Johnny, för nu ska du få knulla den här lilla flickan också… med din jävelstora KUK !

Jag kastade en blick på henne där hon stod, het och förväntansfull. Tog tag i troslinningen och gned hennes savande fitta med baksidan av handen. Så slet jag till – ritch – och så var Josefines dyrbara sidentrosor ett minne blott. Hon flämtade till, men jag tror ärligt talat inte hon sörjde förlusten så hårt just då. Baben ställde sig högt på tå och lyfte ena benet och la det på min rumpa. Med ena handen styrde hon in kuken i sig själv och hoppade upp på mig.

Jag fick luta mig bakåt för att hålla balansen men hon var inte särskilt tung – och jävlar vad hon satt bra där hon satt ! Min kuk hade glidit in till roten i en enda rörelse. Nu stod vi så, helt stilla, men jag kunde känna hennes tajta fittmuskler som hela tiden kramade min påle, mmm… mmmmaaaaahh !

Josefine slickade mig i ansiktet som en lekfull kattunge.
– Åååå… vad skön du är, så jävla stoooor i mig ! flämtade hon viskande. Gud vad jag har längtat efter det här…
– Detsamma, kåtis ! sa jag och började knulla henne i långa djupa drag med händerna om hennes fasta stjärtklot. Du är bra läcker min knullunge !
Josefine stönade högt, gned sin kropp mot min och överöste mitt ansikte med kåta kyssar.
– Tycker du om min fitta ? flämtade hon och kramade hårdare runt min kuk. Tycker kuken om att knulla en sån här trång liten kåt en…? Josefine stönade fram sina snuskiga ord stötvis. Hon gillade verkligen att vara ful i munnen – och jag älskade det ! Min älskarinna var vild och galen och började studsa upp och ner på pålen.
– Mmmm… du är den skönaste baby jag nånsin kukat upp, viskade jag i hennes öra.

Sanna hade ställt sig bakom sin vännina och lät sina stora bröst pressas mot hennes rygg. Hon drog henne lekfullt i det korta håret och kysste henne hett med öppen varm mun. Tillsammans gav vi Josefine en rejäl behandling som fick henne att börja gny allt högre, för att snart – vilt juckande min stake med spretande ben – skrika hämningslöst.
– Guuuuuuud… ni tar livet av mig ! Aaaaaoooouuuuuhhh…. iiiiiiiiiiiiiiiiiihhhh…
det…åhjävlarkukamighårdare… hårt, hårdare… ooooo det gååååååår i FITTAN…. kukjävlarhelvete vad det GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR !

Josefine föll darrande ihop. Allt som hördes var hennes flämtande andetag. Vi var alla tre så tagna av upplevelsen att vi bara la oss i en hög på soffan och slocknade. Det sista jag minns var hur Sanna strök mig över bröstet och viskade att det var det bästa sex hon någonsin varit med om.
– Vi gör om det här i morgon bitti, va…. log hon lyckligt.


Inskickad av: *Johnny*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky