En dröm (BS-kk)

Sexiganoveller

Klockan var närmare tolv när jag gick ut för att få en nypa frisk luft. Jag tände en cigarrett och tittade mot fullmånen, när jag fick se något vitt röra sig längre bort i trädgården. Tyst gick jag dit och såg Agneta stå lutad mot ett träd.

- Fryser du inte?

- Nej det är bara skönt här och jag känner mig lite berusad, svarade hon och vände sig mot mig.

För att vara sjutton var hon ovanligt mogen, det hade jag märkt under det år vi jobbat ihop. Själv var jag fyrtio och kunde vara far till henne. Ändå attraherade hon mig med sin ungdom och fräschör. När jag såg månens spegling i de stora vackra ögonen kunde jag inte stå emot henne längre. Jag slog armarna om hennes späda kropp och med en skälvning kom hon med sin mun. Hungrigt och eggande kysstes vi. Jag kände de toppiga flickbrösten genom skjortan när hennes tunga sökte min. Hennes platta mjuka mage rörde sig sakta mot mitt vaknande kön.

- Kom vi går in, viskade hon mot min kind. Alla är upptagna av festen. Ingen kommer att sakna oss.

Jag visste att det fanns ett rum innanför källaringången och hand i hand skyndade vi mot huset och den glammande firmafesten. I det lilla gästrummet sökte jag henne med feberheta händer. Genom blusens tunna tyg smekte jag hastigt de uppnosiga brösten och de styva vårtorna. Fick upp knapparna, kysste halsen och bet lätt i nyckelbenet. Sög in en bröstvårta i munnen och roterade med tungan över vårtgårdens upphetsande knottrighet. Hon stönade svagt, rufsade mig i håret och tryckte mig neråt. Med läpparna fann jag den läckra naveln. De tre knapparna i kjolen gick upp lätt. Med ett knyck på höfterna fick hon den att falla till golvet. Jag lirkade av trosorna och borrade in ansiktet i det mjuka, duniga könshåret.

- Så våt du är, flämtade jag upphetsat, när jag nuddade hennes nakna kön med läpparna.
Hennes andhämtningar blev snabbare när jag försiktigt kysste hennes svullna läppar.. Jag reste mig och bar henne mot sängen. Med sitt långa mörka hår utslaget och benen lätt skilda, såg hon på mig när jag snabbt fick av byxor och kalsonger. Min styva kuk sprätte fram och pekade längtansfullt snett upp mot taket.
– Ohh… vad stor den är. Så lång och så hård, viskade hon och slöt sina varma fingrar om min dunkande påle.

Hon drog upp benen lite, förde ner händerna mot skötet och drog sakta isär de glänsande läpparna. Jag föll på knä mellan hennes ben och började sakta runka mot de blodfyllda läpparna och eggade kittlaren med ollonet tills hon viskade…

- Kom nu, kom in i mig med din sköna kuk.

Kåtheten vällde fram genom mig som en het flod när hon med hetsande höftrörelser hjälpte mig att hitta rätt. Med ollonet mot den ångande mynningen pressade jag mig sakta in. En liten bit i taget. Vilken känsla. Det var ljuvligt att känna blygdläpparna smeka ollonet. Förhuden stramade när den trånga, kramande slidan omslöt mig.

- Härligt… åh vad jättestor den är… mer in, hårdare, stönade hon och gav till små upphetsande skrik när jag trängde i botten.

Plötsligt uppfattade jag ett svagt ljud bakom ryggen. En varm hand tog om pungen.
– Fortsätt…sluta inte. Hörde jag Ingrid säga.

Agneta stelnade till. Ingrid var festens värdinna. Att Ingrid och jag haft ett förhållande i många sköna år visste inte Agneta och ingen annan heller.
– Fortsätt, upprepade hon. Låt Agneta få känna hur härlig din kuk kan vara… känna hur skönt du knullar.

Fortsatte hon och masserade pungen lite intensivare. Hon smekte över Agnetas, fasta lena lår. Kände med fingrarna i fittmynningen hur min stake sakta arbetade ut och in mellan de mjuka läpparna. När jag långsamt ökade tempot började Agneta oroligt röra sig under mig. Den trånga slidan kramade mig hårt och när jag sedan kände Ingrids läppar mot pungen blev det för mycket för mig.

Ögonblickligen drog jag mig undan. Ingrid var beredd och hennes erfaret runkande hand förde mig snabbt till en skälvande utlösning. Jag sprutade och sprutade, en kaskad av sperma över Agnetas darrande mage, medan Ingrid runkade fram och tillbaka, fram och tillbaka.

Utan att släppa greppet om min spermablanka lem böjde hon sig ner mot det skälvande vidöppna könet. Agneta spratt till när den varma tungan fann sitt mål och började sin vilda trånande lek. Jag flyttade mig upp mot Agnetas ansikte som speglade en enorm njutning. Smekte med kuken över de lena brösten och lät min håriga dinglande pung kittla de känsliga vårtorna. Så höjde hon sig mot mig. Jag böjde mig fram och lät henne försiktigt slicka mitt blanka ollon rent från sperma. Så blev hon djärvare och med varliga läppar omslöt hon mig och sög in mig så långt hon kunde. Herre Gud, tänkte jag. Agneta suger av mig. Håret reste sig på mina armar när jag såg Ingrids huvud guppa upp och ner mellan de utspärrade benen och hur hon ivrigt smekte över Agnetas slanka utmanande former. Med utspärrade

fingrar gned hon ut min sperma över Agnetas darrande mage.

- Nu… viskade hon. Kom och ta mig. Älska med mig som bara du kan. Kom, kom nu…
Hastigt drog jag mig undan Agnetas underbart sugande mun. Ställde mig bakom Ingrids vaggande stjärt som sköt fram mot mig. Cirklade lite med tungan i skåran och kände att hon var färdig och väntade på mig. Med tummarna drog jag isär de svällande läpparna och sjönk in mellan de varma skinkorna och kuken drogs som en magnet mot slidans väntande mörker. Hon gnällde tyst och kved lite när jag sakta började röra mig. Förhuden gled upp och ner för varje rörelse jag gjorde. Fittmusklerna kramade hårt och mjukt. Det var en rent otrolig känsla när min mage plattades ut mot hennes varma skinkor och pungen slog mot de spända läpparna varje gång jag trängde in. Ingrid flämtade och började röra på stjärten.

- Mmm… så skönt. Åhh, åh.. mm.. fortsätt så… så…j a långt in med den… långt in…

Jag fyllde varje skrymsle av hennes hala grotta och frenetiskt bearbetade hon Agnetas fitta med både tunga och händer. Agneta var på väg, det märktes på hennes häftiga höftrörelser och hur hon pressade Ingrid hårdare in mellan benen. Under slutakten av det underbara skådespelet höll jag mig helt stilla och bara njöt . När kramperna slet i Agneta sökte jag Ingrids kittlare och började en varlig massage. När sedan Agneta började skrika och flämta i sin orgasm reste sig Ingrid upp och med ryggen mot mig började hon en våldsam ritt upp och ner på min alltmer svällande kuk. Med handen fann hon kittlaren och började hastigt onanera. Det var gudomligt skönt att känna och uppleva när hon smekte sig själv och hon visste att jag blev sprängkåt när hon gjorde det. Agneta stirrade storögt och lystet på vårt häftiga sökande efter njutning. Hon reste sig och bjöd ut sina uppnosiga bröst, först åt Ingrids lystna mun och sedan åt mig.

- Det är skönt att knulla… åh så skönt. Tycker du inte? Nu.. nu är du långt inne… känner du…

Den varma stjärten rörde sig rytmiskt mot min mage och lår. När sedan Agneta kysste mig blev jag helvild och tryckte långfingret mot Ingrids stjärt. Det gled in utan motstånd och jag kände hur skinkorna spändes och började skälva okontrollerat. Med ett gläfsande och ett långt utdraget stön slet orgasmens kramper i henne. Med några hårda kraftiga juck avslutade hon samlaget och slidan kramade mig krampaktigt. Då kunde jag inte hålla mig längre. Säden vällde fram för andra gången på kort tid. Den pockande fittan var som en skönt runkande hand som precis på rätt sätt mjölkade ur mig i långa heta sprut. Jag fyllde varje skrymsle med min livssaft, överflödet rann efter kukskaftet och sipprade efter låren.
– Härliga underbara du, flämtade jag….


Inskriven av: *Nalle*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky