En annorlunda trekant

Sexiganoveller

Det hela började på en krog någonstans i södra Sveriges största stad. Jag och min hustru Anette hade lyckats fixa barnvakt hela kvällen och natten, så vi hade bokat ett rum på ett hotell i närheten för att kunna få tillbringa en hel natt ostört tillsammans. Vi satt tillsammans i baren och pratade över vars en öl, då en mycket söt tjej i vår ålder slog sig ned på stolen bredvid min hustrus. Hon beställde en gin och tonic, sedan vände hon sig mot Anette och sa: – känner du inte igen mig? -Nej, det gör jag inte sa Anette, var har vi träffats ? Det visade sig att hon hette Pia och hon hade gått på samma skola som Anette på gymnasiet.

Vi började prata om allt och inget och tiden flög iväg. Det var dags för oss att lämna stället för de skulle stänga. Vår tanke att själva dela rum på hotellet den natten. Ingen av oss reagerade och rätt som det var så stod vi alla tre utanför hotelldörren. – Kom in sa Anette till Pia. Du kan väl stanna en stund så vi kan prata färdigt. Jag blev grymt besviken, men visade inte det. Jag hade sett fram emot en natt med sköna knull på tu man hand, och nu sitter hon här och sabbar alltihop! Vi hamnade i soffgruppen med vars en öl till. Pia gick bort till tv:n som stod i ett hörn och satte igång den. Hon letade upp en kanal so m spelade ”soft music”. Hon flyttade soffbordet så att det blev plats mellan soffan och fåtöljen. Sedan bjöd hon upp Anette till en lugn tryckare och de började dansa framför mig. De dansade väldigt tätt intill varandra, upptäckte jag, och det spred sig en sensuell stämning i rummet. Anette verkade väldigt nöjd med att dansa med Pia så jag lät dem hållas.

Plötsligt började de sakta klä av varandra framför mig där jag satt i fåtöljen och tittade på dem. Plagg för plagg smekte de av varandra på ett mycket sensuellt sätt. -Hm tänkte jag, detta kan bli spännande. Pia, som var den som bestämde vad de skulle göra, föste försiktigt omkull Anette på den tjocka mattan. Hon sa åt Anette att lägga sig på rygg och sära på benen. Sedan började hon smeka Anette från fötterna och uppåt längs benen, upp mot ljumskarna och vidare upp mot min hustrus nu vidöppna och savande sköte. Oändligt sakta började Pia att smeka hennes blygläppar och klitta. Anette stönade svagt och började slingra sig under Anettes skickliga fingerpullande. Plötsligt slutade behandlingen och Pia satte sig i soffan med särade ben. Du får inte komma ännu, sa hon. – Slicka mig!

Försiktigt och oerfaret började Anette att slicka hennes savande fitta. Först längsmed de svullna rosa blygläpparna och sedan närmare och närmare hennes känsliga lilla knopp, allt medan Anette instruerade henne hur hon skulle göra för att kåta upp henne ännu mer. Pia gillade tydligen behandlingen för hon började att kvida högt och slog benen om Anettes huvud så att hon höll på att kvävas. – jag kommer, – jag kommer skrek hon rakt ut. – slicka mig, knulla mig med din härliga tunga! – jag kommmmmer, skrek hon, hennes kropp stelnade och hon gick upp i brygga med Anette fastklämd mellan sina ben. Sakta sjönk hon tillbaka i soffan. – Men jag då, sa jag. Jag hade suttit och blivit oerhört kåt av att se min fru slicka en annan kvinna till orgasm. Får inte jag något då ? Ställ dig på alla fyra sa Pia till min hustru. Lydigt ställde hon sig på alla fyra med sin vid öppna och av fittsafter blöta fitta vänd emot mig. – Kom hit sa Pia till mig. Nu ska ni få vara med om en annorlunda trekant. Kör in din stora kuk i fittan på henne. Jag var nu så kåt att jag utan större hänsyn tryckte in min stenhårda kuk i min frus savande fitta. Hon gnydde av njutning när jag kom in i henne. Gud vad skönt det var. Pia kröp in under Anette och började att omväxlande slicka Anettes klitta och mina pungkulor. Det blev bara för mycket för mig och jag drog ur min kuk och sköt i väg en jätte sats över Anette rygg och skinkor. Sperman började rinna mellan skinkorna och droppade ner i Pias ansikte.

Pia började glupskt slicka isig så mycket hon kunde av min salta sås. Nu var det Anette tur att nå sitt klimax och under Pias kommando skedde det på ett för Anette helt nytt sätt. – Stå kvar på alla fyra befallde hon Anette, hon föste undan mig och tog fram en stor, säkert 50 centimeter lång, mjuk dubbeldildo som hon brutalt körde in i Anettes längtande fitta. Hon tog fram en tub glidmedel och tryckte ut en stor klick rakt över hennes stjärthål. Anette ryckte till av kylan och av överraskning. Detta hade hon aldrig varit med om förut, då hon hemma aldrig ens hade velat höra talas om något som har med analsex att göra. Nu blev hon så paff at hon inte ens protesterade. Pia smetade ut glidmedlet över hennes lilla trånga rövhål. Försiktigt körde hon in ett finger i hennes anus och Anette började stöna av upphetsning och förväntan. Snart åkte ett finger till in utan problem och ännu ett, allt medan min hustru stönade av förnöjsamhet över denna nya men sköna behandling. Min kuk hade rest sig på nytt av att få se denna behandling av min annars så försiktiga och blyga hustru. -Kom hit med din hårda kuk! Sa Pia. Kör in den i hennes röv ! Anette protesterade lamt men jag märkte att hon var så kåt att hon höll på att svimma så jag särade på skinkorna så hennes uttänjda rövhål blev frilagt satte sedan mitt ollon mot hennes tajta ringmuskel och pressade försiktigt på. Plopp så var ollonet inne och efter att ha tryckt till lite till så var hela min 22 cm kuk inne i hennes trånga varma rövhål. Anette kved och stönade av vällust blandad smärta över den ovana behandlingen. Jag var alldeles stilla för att ringmuskeln skulle slappna av.

Efter några sekunder började jag knulla henne i det hittills förbjudna hålet. Hon började gilla behandlingen för hon gjorde alt kraftigare motjuck. Nu blandade sig Pia i leken igen. Hon tog på nytt fram jätte dildon och körde in den i Anettes fitta. – Gud! Det var en fantastisk känsla att få känna dildon genom den tunna mellanväggen. Anette var nu nära extas och hon skrek om att bli knullad hårdare och hårdare. Nu hände något som jag aldrig hade kunnat drömma om. Plötsligt kände jag något kallt som rann ned mellan mina skinkor, det var glidmedel ! Jag hann inte protestera innan Pia hade borrat in ett finger i min anus. Först ett finger, sedan ett till och till sist ett tredje finger. Nu var hon tydligen nöjd för hon drog ut dem. Blev det inte mer tänkte jag en kort sekund, det var faktiskt ganska skönt. Jag hann inte tänka meningen färdig innan fingrarna byttes mot den andra änden på dildon som Pia fortfarande körde ut och in i Anettes fitta.

Nu blev alltså min fru knullad i röven och i fittan samtidigt som jag själv blev påsatt i röven med samma dildo som åkte ut och in i Anettes fitta. Detta blev för mycket för oss och vi kom samtidigt i den största och mest våldsamma orgasm som skådats i världshistorien. Jag pumpade in stråle efter stråle med het sav i Anettes röv. Totalt utmattade och med ömma rövhål föll vi ihop i en svettig hög på golvet Pia var inte färdig tyckte hon, så efter några minuter lade hon sig på rygg på golvet med benen brett isär. Hon befallde Anette att börja slicka henne i en 69:a. Nu märktes det att Anette hade lärt sig ett och annat för hon tog sig Anette uppgiften med stor skicklighet som snabbt gav resultat att döma av Pias lustfyllda stön. Kom hit och knulla min längtande röv befallde Pia. Jag lydde om än lite motvilligt då min kuk nu var hård igen men ganska öm efter den behandling den hade varit utsatt för. Jag tryckte försiktigt mot hennes ringmuskel oh kuken gled lätt in i det av fittsafter väloljade hålet. Jag började knulla henne brutalt och hon skrek bara efter mer ju hårdare jag stötte i henne. Anette ringmuskel hade nu slappnat av så mycket att sperman började at sakta rinna ut ur hennes anus. Den blandade sig med fittsafterna och saliven från Pias roterande tunga och rann rakt ned i hennes mun.

Med stor iver slickade hon i sig blandningen. Nu fick jag en idé och jag räcke dildon till Anette. – Kör in den i hennes fitta sa jag. När Anette gjorde det så exploderade Pia i en våldsam orgasm och hon skrek i högan sky ut sin njutning. Vi rasade omkull på golvet och vi var så utpumpade att vi inte fick fram ett vettigt ljud, förutom en massa stönanden, på flera minuter. Efter en stund hade vi hämtat oss så pass att vi kunde tala igen. Vi kom fram till att det här med sex på tre kanske inte var så dumt i alla fall. Vi masade oss ut till badrummet för att duscha av oss och på vägen dit kom vi över ens om att det här skulle vi göra om igen. Det gjorde vi men det är en annan historia. Långt senare kom det fram att den här händelsen var planerad av Anette och Pia. Anette hade aldrig vågat erkänna för mig att hon ville prova på tjej sex, så hon arrangerade mötet med Pia, som hon visste var bs. Jag förlåter henne gärna för det för vi har ett fantastiskt sexförhållande med varandra.

(0)

Sexnoveller

Clicky