Elevens val som blev bättre än väntat

Sexiganoveller

”Det var fredag och klockan var ca 13,40.Det var sista lektionen på dagen,elevens val jag hade bordtennis. Jag var ganska kåt och när jag såg skolans snyggaste tjej bakifrån reste sig min kuk.Hon hette Malin och var 13 är precis som jag och hade blont hår blå ögon och ett underbart fint ansikte.Idag hade hon ett par svarta tajta byxor och ett vit line. Hon hade en underbar kropp med breda fina höfter och ett par mycket sexiga bröst som gjorde mig kåt.När hon hade spelat färdigt sin match kom hon och satte sig bredvid mig.

Efter en stund frågade hon om jag tyckte att hon var snygg.Jag svarade henne ärligt och jag sa -Ja det tycker jag. -Är jag sexig också eller. -ja. -vill du följa med mig hem efter skolan -vad ska vi göra då dårå -Ha sex,vill du de -Ja -Vänta på mig här utanför sen -Okej Det var den längsta lektion jag någonsin haft kändes det som,men äntligen slutade vi och jag gick och byte om.När jag hade gjort de vänta jag utanför tills hon kom. -hej har du väntat länge -nej -Nu går vi -ja -har du haft sex nån gång förut -nej,har du -JA 3 gånger -ok När vi kom hem till henne tog hon av sig jackan och det gjorde jag också.

Sen gick vi upp till hennes rum,hon la sig på sängen och jag la mig bredvid. -Nu ska du få ett knull som du aldrig glömmer -jaså hon la sig över mig och började kyssa mig och jag smekte av hene hennes line och sen tog av sig sina byxor.Hon kysste mig och smekte av mig tröjan sedan satte hon sig upp och började knäppa upp gylfen.Hon tog av mig jeansen och sen kalsongerna jag knäppte upp hennes bh och tog av den, sen tog av sig trosorna och nu började hon rida min kuk sakta men säkert. Jag stönade högt och våldsamt samtidigt som hon ökade takten.Min kuk gled in utan problem i hennes fitta.

Jag var nära en orgasm nu och det märkte hon så hon sa -Ja spruta i min fitta nu jag gjorde som hon sa och sprutade min sperma i hennes underbara fitta. Sen la hon sig brevid mig och vi smekter varandra,när min kuk vaknat till liv igen ville hon suga den.Hon la ner sitt huvud mellan mina ben.Hon slickade lite på kuken innan hon tog in den i mun.Hon sög och slickade den underbart.Det dröjde inte länge innan min andra orgasem kom.Plötsligt hörde vi hur någon öppnade dörren,det hennes mamma som kom.Och så var det roliga slut vi kläde på oss igen och jag gick hem.”

(0)

Sexnoveller

Clicky