Dubbelt så skönt

Sexiganoveller

Det är egentligen inte sant, här sitter jag, lite drygt 40 år, gift och älskar och uppskattar kvinnor över allt på jorden, i ett i kök i en Stockholmsförort och har svarat på en kontaktannons för bögar! 

Det hela började med att jag satt och surfade bland lite porrsidor och hamnade på en kontaktsida. Kollade in brudarna och paren som sökte kontakt. Vart lite nyfiken och hoppade in på sidan Man söker man.

Där annonserade en 50+ man efter en gift kille som han ville inviga i grabbsex. Hoppsan. Någonstans i bakhuvudet poppade det upp minnen av mina bardomsrunk med kompisarna men i vuxet tillstånd med en annan man… Nja, det var väl inte något jag gått och längtat efter. Det högg ändå till i underlivet, frugan och jag hade en liten lågsäsong, och jag kände efter hur det skulle vara att bli runkad av en annan man. Intressant.

Jag svarade på annonsen. Ett par dagar senare vittjade jag min hotmail-låda och där låg svaret. En tillsynes helt vanlig svensk man ville att jag skulle komma hem till honom och så skulle vi se vad det blev av det hela. Frugan var på väg till en veckokonferens och jag svarade med en lämplig kväll för mötet.

Nu satt jag här i köket och visste väl inte riktig vare sig vad som skulle hända eller vad jag egentligen kände.

Vi kan kalla honom Per, var lite mer van, och sa att när jag ändå är här kan vi väl pröva oss lite fram. Han sträckte sig fram och strök mig över byxan. Fick stånd direkt! ”Inte illa!” sade han. ”Du är allt lite kåt ändå. Ta det lugnt och slappna av så börjar jag lite lätt.”

Han började runka mig utanför byxan och jag blev jättekåt. Han lirkade ner gylfen och stack in handen innanför kalsingarna. Det kändes jätteskönt med hans hand runt min kuk och jag gjorde små motjuck för att signalera okey. Han drog upp mig i stående ställning och bad mig sluta ögonen. Han knäppte upp livremmen och lät byxor och kalsingar hasa ned runt fötterna. Han greppade mitt stolta organ och jag bara blundade och njöt. Han smekte min pung och runkade mig. En hand gled upp över magen och ett par fingrar började massera mina känsliga bröstvårtor. Nu var jag ordentligt kåt!

Han var själv i morgonrock och han tog min hand och förde in den innanför rocken mot sin kuk. Jag höll fortfarande ögonens slutna, lutade mig lätt mot honom för att hålla balansen, och greppade hans kuk. Den var styv och var ganska stor, längre än min, och tjockare. Jag runkade honom som egentligen bara en man kan runka en annan man och njöt av det. Det hade jag aldrig trott!

Jag var så dödskåt och hade egentligen inga spärrar kvar och oavsett vad Per skulle hitta på så skulle jag vara med om det. Så kände jag i denna stund.

Per satte seig ned på huk framför mig och jag förstod vad som skulle komma! Hans läppar slöts om min kuk och jag kände hur hans varma mun slök hela kuken ända ned till roten. Han började att suga mig med rytmiska tag och hans läppar gick upp och ned längs hela kuken. Gud vad gott!!

Efter ens stund slutade han och tog mig om kuken och började gå mot sovrummet. Jag greppade om hans kuk och hängde med. Klev ur braloorna på vägen och började knäppa upp skjortan med den lediga handen.

Väl framme i sovrummet var vi helt nakna och vi stod och runkade varandra och bara njöt. Per visade på att jag skulle lägga mig ner på rygg och han lade sig sedan in mellan mina ben och slöt återigen sin mun runt min kuk. Jag märkte att han famlade efter något med händerna samtidigt som munnen sög på min kuk och plötsligt kände jag hur några fingrar lätt gled över mitt anushål. Han hade öppnat en burk eller tub glidmedel och tagit en klick som han smorde in mitt stjärthål med. Jag anade vad som skulle komma men låg kvar. Han masserade varsamt runt anus samtidigt som en hand kramade pungen. Försiktigt, försiktigt pressade han in ett finger i mitt lilla hål. Det gjorde inte ont utan jag var kåt och avslappnad och han pressade in hela fingret i hålet och började småjucka. Han kände sig för men märkte att jag snart började göra lite motjuck och blev lite modigare. Jag kände hur hålet pressades ut lite mer och förstod att ytterligare något finger trycktes in.

Här låg jag, uttalat hetero, med två fingrar djupt inpressade i stjärten och bara njöt. Jag var så kåt och kände mig inte det minsta skamsen utan slappnade av helt och hängav mig bara till det som bjöds.

Det var en konstig känsla som for över mig för plötsligt ville jag att Per skulle komma in i mig. Jag ville vara den som tog emot en mans kuk, jag ville känna mig som en som blir knullad. ”Får jag knulla Dig?” viskade Per. Han viskade väl för att han var rädd att bryta den eventuella förtrollning han trodde jag befann mig i. ”Per – Jag längtar att Du skall knulla mig och gör det nu men var rädd om mig!” Per lovade att vara rädd om mig och ställde sig mellan mina ben. Han smorde in sitt ollon och tog fram en kondom som han rullade på. Jag kunde inte hålla mig utan tog ett par runktag och kramade hans pung.

Han tog tag i ett av min ben och lyfte upp det. Med den andra handen riktade han in sin kuk mot min stjärt. Han kom lite snett så jag stack ned en hand och styrde honom rätt. Han lade mina ben i sina armveck, lyfte upp dem och lät tyngden vila på armarna och på mig. ”Nu skall jag knulla Din härliga mansfitta!” sa Per och började pressa kuken mot hålet. Långsamt tryckte han på och stjärten öppnade sig och hans ollon gled in. Det gjorde ont, inte så ont som jag fruktade,men tillräckligt ont för att jag skulle stöna av smärta. Per uppmanade mig att pressa emot hans kuk som om jag skulle krysta och samtidigt tryckte han på rejält och långsamt med bestämt gled hans kuk in i mig. Vi tittade varandra för att söka bekräftelse på att det var okey och Per började köra kuken in och ut långsamt och försiktigt. Det lilla onda förbyttes i en kåt hetta som strålade runt hela anushålet och jag tryckte mitt underliv mot honom när han pressade in staken och stönade lätt. Per hejdade sig, tittade på mig och frågade mig om det var skönt? ”Herre gud” – sade jag. ”Det är det skönaste jag varit med om!” Gör det inte ont då? frågade Per leende. Jag förklarade att det gjorde lite ont i början när han fyllde mig första gången men att det raskt förbyttes i något störtskönt.

Per lade sig ner på mig och började knulla mig i ett skönt tempo. Kuken gled ut och in i min rumpa och jag bara njöt. Jag drog Pers öra till min mun och viskade hur underbart djävla skönt det var att ha hans stora fina kuk uppkörd i min trånga, varma och hala mansfitta. Han blev ännu kåtare av min ord, lyfte upp mina ben lite till och tryckte på för att komma ännu längre in i stjärten och fortsatte att knulla mig.

Han lade mig på vänstersidan, ställde sig grensle över mitt vänstra ben och böjde och lyfte upp mitt högra ben. Han riktade in kuken och pressade in den utan krussiduller. Han kunde nu stöta ännu bättre och kom längre in i min kropp och det var nästa så att jag kände att det tog stopp. Omväxlande drog han ut kuken helt och pressade den i botten. Ibland när han drog ut den så uppmanade han mig att knipa med skjärten och så pressade han in den igen. Han tyckte det var trångt och skönt och njöt av knullandet. Jag försökte knipa rytmiskt varje gång han stötte i mig och gjorde mitt hål så trångt som jag kunde.

Oavsett hur han eller jag gjorde så njöt jag mer än vad jag någonsin hade gjort. Jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle vara en sådan upplevelse att bli knullad i baken av en annan man! Jag var helt hämningsfri och njöt fullt ut.

”Nu skall Du få känna på något skönt” sa Per och drog ut kuken ur mig. Han uppmanade mig att lägga mig på magen med benen ihop. Han tog en klick glidmedel och prövade anus med några fingrar. ”Känns det gott?” Jag bara hmm-ade tillbaka. Han ställde sig på alla fyra över mig med sträckta armar och ben och utan att jag kände någon annan beröring av hans kropp så riktade han in sin kuk och körde den i potten. Han började knulla mig i ett snabbt tempo och jag förstod att han ville komma. Jag låg där avslappnad med händerna sträckta framför mig och benen ihop och med hans kuk i min kropp och hörde hur han arbetade sig upp till en orgasm. Plötsligt så pressar han in den i mig och stannar där och jag hör hur han stönar och hur det rycker i hans underliv. Jag försöker krama om hans kuk så gott det går och njöt av att ha gett honom en sådan njutning. Han lägger sig tungt på mig och småjuckar lite med kuken som fortfarande är ganska styv.

”Jag måste dra ut den innan den blir slak för då läcker kådisen” säger Per ursäktande och längsamt drar han ut sin kuk ur mig och lägger sig på rygg brevid mig. Vi tittar på varandra och ler i samförstånd. ”Hur var det?” frågade Per. ”Helt suveränt. Det bästa jag varit med om!” svarar jag. ”Hur vill Du ha det?” Jag funderar kort och känner efter hur jag vill få till mitt sprut. ”Jag vill hålla i din kuk och smårunka samtidigt som Du fingerknullar mig därbak och runkar av mig och jag vill spruta på min mage.” Per skrattar och säger att det inte är några problem.

Han tar av sin kondom och torkar av kuken med en handduk, sätter sig bredvid mig så att jag kommer åt hans kuk, lyfter upp mitt högra ben och låter ett finger glida in i den lite slappa stjärten. ”Du får nog ta ett par fingrar till!” säger jag och känner direkt hur hålet pressas ut. Per börjar fingerknulla mig med tre fingrar samtidigt som han runkar och snart känner jag hur orgasmen är på väg. Per märker det också och ökar tempot både på runkningen och fingerknullandet. Jag stönar högt och säger att jag kommer och Per går över till en kort runk där han bara rullar skinnet över flänsen samtidigt som jag sprutar kaskader av sperma upp på min mage. Han fångar upp några sprut och smörjer in mitt ollon med sädesvätskan och masserar lätt toppen på kuken. Ollonet blir överkänsligt efter en orgasm och jag ber honom i stället att lätt runka mig på roten. Hans söliga fingrar runkar lätt på roten och jag bara ligger stilla och njuter.

”Vill du göra om det?” frågade Per leende. ”Det kan Du ge Dig fan på!” säger jag och ler tillbaka. Han lägger sig ner bredvid mig och vi håller varandra i kukarna, småpillar lite, och eftersnackar lätt. Vi bestämmer oss för att byta mobilnummer och att ses åtminstone någon gång i månaden om det går.

Per bjuder på en lättöl innan jag går och på väg till bilen flyger tankarna i mitt huvud. – Det var väl inte så farligt med ett bögknull. säger jag till mig själv när jag sätter mig bakom ratten.

Per och jag ses 4-5 gånger om året och har det superskönt tillsammans. Trots att jag knullar med en annan man så känner jag mig inte som en bög. Lite unisex kanske men inte som en homo. Jag älskar ju kvinnor, njuter av att kyssa en kvinna och smeka hennes kön men vill aldrig vara utan de sköna knulla som Per kan ge mig!

(0)

Sexnoveller

Clicky