Dubbelmassage för lekfröken

Sexiganoveller

Den måndagen började jag ett semesterjobb som ”lektant” i en park mitt i stan. Och två dar senare hände två saker. Först var det en av ungarna som ramlade när jag skulle lyfta ner henne från klätterställningen. Tösen kom på min ena axel och det gjorde himla ont. Föreståndarinnan gav mig ledigt resten av dagen och jag fick adressen till hennes bekant som var sjukgymnast och gav massage i hemmet. Hon ringde själv för min räkning och jag skulle få komma meddetsamma.

Det stod Berner på dörren och kvinnan som öppnade var i 35-årsåldern, brunett, snygg. Hon förde in mig i ett litet rum och sa att jag skulle klä av mig och ta plats på det höga bordet. Några minuter senare kom hon in i en vit rock. Jag låg på magen med hakan mot mina korslagda armar när hon kom åt min ömma skuldra men jag beundrade hennes skickliga händer. Hon behandlade mig med en värmelampa och lite olja. Efter en kvart frågade hon hur jag kände mig. -Mycket bättre, sa jag. -Vill du ha en komplett massage? frågade hon. ”Det kostar bara en femma mer och sen känns det skönt i hela kroppen” Det hade jag inget emot. Tjugofem spänn var billigt för det här. Hon tog bort handduken från min ända och hällde olja på den och på baksidorna av mina ben. Hon hade helt fantastiska händer .

Hon arbeta med mina tår och fötter innan hon tog itu med vaderna och låren. När hon skulle knåda låren sköt hon dem isär. Sen märkte jag att när hon tryckte uppåt så snuddade hennes fingertoppar varje gång i skrevet. Antagligen var det oavsiktligt men det fick mig att smårysa. Jag kände att jag sakta men säkert blev kåt av det, för det tog sin tid. Så övergick hon till skinkorna. Hon tog båda händerna till varje halva och höll på länge. Efteråt lade hon en hand på varje skinka och roterade dem runt och runt, klämde ihop dem kraftigt och drog dem brett isär. Då blev det en liten paus och mycket lätt drog hon sina fingrar mellan mina stjärthalvor så att de snuddade vid mina fittläppar och vid anus, innan hon återtog massagen. Jag är säker på att hon kunde höra hur jag flämtade till. Och sen satte hon tummen mot min anus och masserade den, varpå hon sa åt mig att rulla runt. Jag visste att mina bröstvårtor var styva. Hon talade om att hon hette Agneta. Hon sa att jag hade en fin kropp och berömde min solbränna. Jag blundade när hon började jobba med mina bröst. Hon rullade och kramade och formade om dem och sen rullade hon varje tutte mellan sina två fingrar. Jag kände mig alldeles hal och insmord i skrevet och det var då inte av olja, och det blev än värre när hennes händer kom till min mage och mina ben igen. Om igen drog hon isär mina ben och knådade varje lår – och på nytt strök hon fingertopparna fint och lätt. ”Det var då en rejäl tuva, den här” sa hon skämtsamt och rufsade om i busken, ”Blondiner brukar annars inte ha så mycket hår på lilla fittan.” Jag mumlade något otydligt.

Jag hade blivit lite haj för att hon sa så där utan vidare, men nu lyfte hon mitt ena ben rätt upp, böjde det och satte ner foten igen med benet utåtvikt. Jag kunde faktiskt känna hur öppen jag var men jag höll ögonen slutna så jag visste inte om hon stirrade eller inte – men hon masserade mig på innerlåren och på stjärtkurvan och det var som förut – varje gång snuddade hon blygdläpparna. Sen gjorde hon om samma sak med det andra benet. Jag var generad för jag kände att jag hade saftat mig så att det rann ner mellan mina skinkor. Nu stod hon bredvid bordet och böjde sig över mig och hade båda mina ben bakåtböjda och händerna gick upp och ner över min stjärt tills de plötsligt började kupa sig rätt över fittan och masserade den. Jag bet mig i underläppen. Då slutade hon massera – men en tumme drog rätt i springan och jag flämtade till högt. ”Blir du varm av det här?” frågade hon. ”Jaa”, viskade jag. Hon klämde mitt ena bröst och behöll handen på min fitta. ”Det är fullt normalt att bli stimulerad av massage, Katja, men den skall lösa all spänning, inte bara den som finns i musklerna. Om du har lust kan jag ge dej en fullbordad massage. Vi brukar kalla det så. Många av de flickor och kvinnor som kommer hit vill ha det. Alltid. Vill du?” Jag förmådde bara nicka, så upphetsad var jag. ”Okej, raring,” sa Agneta. ”Blunda bara och slappna av.” Jag lydde. Jag kände hur hon hällde ut olja på min vulva och jag var nära att dö när hon började massera mina blygdläppar, en i taget. Hon drog ut dem och gnuggade dem som degklimpar.

De kändes jättesvullna. Sen använde hon båda sina handlovar för att hålla mina labia ifrån varandra och med pekfingrarna utförde hon ett slags strykmassage på allt som fanns innanför. Hennes fingrar tycktes plötsligt befinna sig överallt – ibland inne i min slida, sedan inne i min anus, sen vispande över min kittlare för en sekund. Jag kunde inte längre hålla mina höfter istyr. Jag kastade upp dem mot hennes hand. ”Du är väl inte oskuld, Katja?” frågade hon. ”Knappast”, svarade jag. ”Jag kunde väl tro det,” sa hon och jag hörde henne röra sig i rummet. Plötsligt kom det ett surrade ljud. ”Försök ligga riktigt still – det här blir skönt för dej, jag lovar.” Jag nickade och kikade. Hon hade en stor vibrator i ena handen och en annan, penisformad, i den andra. Sakta pressade hon in den senare i min slida och jag var nära att skrika till när jag kände vibrationerna. Den andra massagestaven var fastspänd på hennes hand och den tryckte hon mot min clitoris. Det var fantastiskt. Det gick för mig ögonblickligen och jag väsnades, ”Du lovade ligga still, älskling. Det är inte färdigt än…” Hon tog det lättare med den större vibratorn men den andra körde hon ut och in min fitta, nästan så att hon knullade mig med den. Jag fick en orgasm så stark att jag praktiskt taget svimmade, kunde knappt andas, kände bara att hon milt smekte mej på kroppen. Min vagina kändes rå och svullen. Hon tog handduken och torkade bort oljan från min hud och allt sekret från fittan. ”Var det bra för dej?” hörde jag henne fråga. Jag öppnade ögonen och log. ”Vet du,” sa hon, ”du såg så härlig ut när det gick för dej att jag riktigt tände själv. Bli inte chockad men jag fick en stor lust att kyssa dej – precis här,” tillade hon och petade med ett lillfinger. ”Är du chockad?” ”Nej, varför det?” ”Jag har sett många tjejer nakna på det här bordet,” fortsatte Agneta. Men ingen har haft en så snygg fitta som din …. så långa, fylliga läppar! Konstigt att dom är nästan utan hår …. har du rakat dej? Jaså inte …. ja, det är ovanligt. Kvinnor som har så kraftig hårväxt som du brukar annars vara lurviga över hela fittan. Katja – kan jag inte få ta ett foto? Bara på fittan – ditt ansikte kommer inte med.

Jag visste inte varför men jag sa okej, kanske för att jag var smickrad av berömmet. Inte ens mina killar hade uttalat sig så entusiastiskt om min guldklimp som Agneta gjort. Hon kom med en polaroidkamera och tog lugnt ett par foton av min vagina när jag höll den öppen för henne. ”Varför gjorde du detta?” ville jag veta. ”Det är min hobby,” förklarade Agneta utan omsvep. ”Jag samlar på foton av varje fitta som är tjusig nog för att pussa – här ska du få se.” Hon hämtade ett album och slog upp det. Jag kippade efter andan när jag såg bild på bild av alla upptänkliga kvinnokön, kolossalt varierande i detaljerna men med det gemensamt att de var utspärrade av tjänstvilliga fingrar mot kameralinsen. Agneta visade de foton hon tagit av mig och jag fnittrade lite självmedvetet. Hon böjde sig över mig och gav mig en snabbkyss på munnen. ”Vet du vad som gör mej toppenkåt? Jo, när nån tittar på när jag slickar.” Det skrämde mig, ty det flög för mig att hon tänkte släppa in sin man. Agneta läste mina tankar och klappade mig lugnande. ”Var inte orolig, älskling, jag är frånskild. Men det gör väl inget om min lilla tös får se på.” Jag fick inte fram ett ord så häpen blev jag utan bara stirrade på henne. Kanske råkade jag blinka till. I alla händelser tycktes Agneta ta det som ett bifall, ty hon tryckte på en ringknapp och nästan med detsamma öppnades dörren och en flicka kom in. Och då tappade jag verkligen hakan. Det var ju Lotta! Flera gånger hade hon varit i lekparken och hälsat på tant Lisbeth, föreståndarinnan. Lotta var inte mer än 13 år, hade långt svart hår och glada blå ögon. ”Hej, Katja,” sa hon och jag blev plötsligt medveten om att jag var spritt naken. ”Jag är rädd att Lotta är precis som sin mamma,” sa Agneta och gav flickungen en kram. ”Hon älskar vackra flickor. Inte sant, pyret?” Lotta nickade. ”Du har så fina bröst, Katja, sa hon och lät blicken svepa över mig. ”Stå nu där, raring, och titta på mamma,” uppmuntrade modern. Och innan jag hunnit få fram ett knäpp, låg Agneta framåtböjd på bordet mellan mina ben och drog isär mina blygdläppar med sina tummar. Jag stöttade upp mig på armbågarna och såg när hon sträckte ut sin tunga och började slicka. Sen sög hon i sig lite innerkött och drog ut det med läpparna som för att pröva hur elastiskt det var. Jag såg på Lotta som stint höll blicken på sin mors ansikte.

Agneta drog mina yttre blygdläppar brett ifrån varandra och formligen tuggade på allt som låg emellan. Ibland borrade hon in tungan i mitt hål, ibland gjorde hon tungan bred och lapade nerifrån och upp snabbt och starkt, nästan piskande. Jag svettades ymnigt och började darra när jag såg hur hon pressade tillbaka skinnfliken så att min styva, utknoppande clitoris blev synlig. Hon snuddade vid den med en fingertopp. Sen fångade hon den med läpparna och sög hårt, som om den varit en bröstvårta. Jag började stöta med hela fittan mot hennes ansikte, men Agneta märkte tydligt hur det var fatt, ty hon slutade genast och avbröt sinnesrusningen för mig. Först då observerade jag att Lotta gått närmare och nu stod tätt intill sin mor och smekte hennes bröst – innanför den vita rocken. Sen fick jag den största chocken när Agneta yttrade: ”Det räcker, min unge, jag tror hon är klar för dej.” Hon gick åt sidan och Lotta övertog snabbt hennes plats mellan mina ben. Jag stelnade till när tösen körde in huvudet mellan mina lår och började slicka på min fitta med sin lilla kattunga. Jag kunde inte tro att det var sant, men jag var så ohyggligt kåt att jag inte kunde protestera. Jag såg Agneta böja sig ner över min mage och hålla mina blygdläppar ifrån varandra så att hennes dotter skulle komma till ordentligt. Och hon uppmuntrade tösen: ”Just så, min älskling, men fortare – fortare!” Lotta sörplade ljudligt och drog hela sitt lilla ansikte mot mitt plaskhala skrev när Agneta tog av henne jeansen och den lilla bomullstrosan. Så snart Lotta var naken från midjan och neråt klev hon upp på bordet och stod på knä mellan mina lår – och inte för en sekund hade hennes mun släppt mig. Bakom henne stod och kysste henne på stjärten och smekte henne överallt. Innan jag hunnit sansa mig skakades jag av en ny orgasm, våldsammare än den förra, och jag skrek till under trettonåringens glupska sugande. Lotta tittade upp på mig.

Hennes blå ögon var stora och glansiga, hon var smetig kring munnen. ”O, vad gott det var!” flämtade och sen snodde hon runt och sjönk bakåt mot mig. Jag satte mig upp och höll henne mot mina bröst. Hon halvt låg, halvt satt mellan mina lår som stödde henne som i en vagga, och när jag såg ner över hennes ena axel kunde jag studera hennes små späda, toppiga bröst i den ärmlösa tröjan, och jag såg också den lilla mörkfjuniga kullen och början av en fin spricka. Jag stack in mina händer under Lottas tröja och smekte de små varma brösten när Agneta började kyssa och sedan slicka sin dotters vulva. Det var den vackrast tänkbara syn, mor och dotter i fullast kärlek till varandra. Jag såg Agnetas tunga tränga in mellan de små marsipanvecken och fånga upp den pärlande saften för att sen suga på de näpna rosenbladen och slicka dem allt snabbare. Själv tummade jag på Lottas små bröstvårtor och kramade henne medan jag kysste henne i nacken. Plötsligt välvde sig flickan och skrek till; ”O, mamma – mamma!” Hon fick utlösning, det lilla livet. Hon föll ihop i min famn och flämtade en god stund, innan hon gjorde sig fri och sträckte ut armarna mot sin mor. De kramade om varandra, blossande i ansiktet och jättelyckliga, verkade det. Vacklande kom jag på benen. När jag grep efter min behå, såg jag Lotta stå och viska i Agnetas öra. Agneta kom fram till mig och gav mig en kram. ”Älskling”, sa hon. ”Lotta vill att du skall komma tillbaka. Om du gör det får du kyssa hennes lilla fitta som hon gjorde med dej. Säg ja, är du snäll?” Jag tvekade men när jag såg flickans blå ögon med deras stumma bön bestämde jag mig. Och det var ingenting jag behövde ångra….

(0)

Sexnoveller

Clicky