Du är min! (bondage, analt)

Sexiganoveller

Vi sitter i mitt kök och har precis ätit en god måltid som vi sköljt ner med ett smakfullt vin. Du är lika tilldragande som alltid och jag vill ha dig. – Klä av dig och gå in och lägg dig på sängen! Säger jag till dig. Du tittar på mig med en lite undrande blick. – Nu? Frågar du. – Ja, nu! Bekräftar jag. Du går iväg och jag hör dig krypa ur kläderna inne i sovrummet. Utan att stressa allt för mycket röjer jag undan i köket innan jag går in till dig. Du har krupit under täcket så att bara huvudet sticker upp. Mina hungriga ögon söker dina som är fulla av förväntning och gryende kåthet när jag kryper upp ovanpå täcket och spänner ner det ned knäna, så du inte kan få upp armarna. Böjer mig ner och kysser dina mjuka sensuella läppar, våra tungor möts, jag darrar i kroppen av förväntan och upphetsning. – Lägg dig på mage! Beordrar jag mjukt och lättar på trycket från knäna.

Medan du rullar över på rygg tar jag av mig mina kläder och tar fram lite olja ur sängbordet. Drar av dig täcket och blottar din nakenhet och sätter mig gränsle över dig. Med mjuka rörelser börjar jag smörja in och massera dina axlar och rygg. Jag har redan fått resning och min hårda lem gnider mellan dina skinkor när jag rytmiskt masserar över din rygg.

– Är det skönt? Frågar jag dig med läpparna mot ditt öra. – Mmmmmm, är allt jag får till svar. – Vänta så ska jag göra det ännu lite skönare för dig. Men då måste du lova att blunda en stund. Du nickar utan att säga något och jag reser mig från dig och öppnar sängbordslådan och tar fram något jag beställt på Internet för ett tag sedan, det är ett handfängsel med breda vadderade manschetter som det är en justerbar rem mellan. Jag tar tag i dina armar och drar upp dem på din rygg. – Vad gör du? Säger du och vrider dig för att titta. – Du lovade att blunda, svarade jag. – Gör nu som du lovat annars får du inget! Jag har övat på att sätta på handfängslena och får dem snabbt på plats. – Nu är du min…… bara min! säger jag och stryker dig längs rygg och armar med fingertopparna. Du svarar inte men jag känner hur din kropp skälver till under mig.

Jag har planerat hur jag ska gå till väga innan och tar nu fram liknande bojor för dina vrister, skillnaden här är att dessa har en fast stång mellan sig för att hålla isär benen. När jag fått dem på plats lägger jag mig ovanpå dig med mitt stånd upp mellan dina ben och viskar dig i örat – Min….. bara min….. helt min…. du är min….. Jag reser mig på knä bakom dig och tar tag om dina höfter, drar upp dig så att du står på knä med huvudet i kudden, delar spännet mellan handbojorna och drar ner dina händer mot vristerna och knäpper samman hand och fotbojor.

Du är nu helt utlämnad åt min vilja och jag blir enormt kåt av att ha dina inbjudande särade bak framför mig. Jag smeker dina lårs baksida och in på insidan upp och ner, i närheten men aldrig ända fram till din mus som börjat glänsa av kåtsaft. Du gnyr till och jag låter mina fingrar nå fram till din skåra, fuktar dem och låter dem löpa upp till klittan. Du flämtar till och jag böjer mig fram för att sätta tungan till.

Min styva tunga tränger in i dig och jag börjar sakta tungknulla dig medan mina fingrar hela tiden masserar din klitta. Jag sträcker fram tungan och låter den snudda klittan Jag vet att du vill ha mer men tänker låta dig vänta en stund. Jag droppar lite olja längst upp mellan dina skinkor och låter det rinna ner mot ditt stjärthål. Där fångar jag upp det masserar dig en stund innan jag låter ett finger tränga in i det förbjudna hålet. Drar ut fingret och smörjer in lite till, trycker in och drar ut, smörjer till det glider fram och tillbaka utan problem. Du stönar och flämtar under min behandling utan att kunna göra något åt det. Du är min….. bara min!

Nu fiskar jag fram guldstaven ur lådan och trycker in den i din mus för att värma och smörja den, sakta drar jag den in och ut ur din heta nu sjöblöta fitta innan jag låter den löpa med spetsen mot din mellan går upp mot ditt insmorda anus. Trycker sakta in den och du gnyr och vrider dig framför mig. Med Guldisen i ditt anus lägger jag mig under dig och sätter tungan till klittan, låter den cirkla runt innan jag suger in din svullna knopp mellan läpparna. Du drar i dina bojor och flämtar, stönar utan att komma någon vart. Du är nära och bara min!

Jag snurrar dildon i ditt anus och sätter nytt tryck mot klittan, suger och slickar, trycker in dildon ytterligare en bit och du kan inte hålla mot längre. Din kropp börjar krampa och jag släpper guldisen och tar dig i din fjättrade hand när du kommer över mitt ansikte. Du skriker ut din lust, flämtar och stönar som jag aldrig hört dig förr. Vrider dig utan att komma någonstans, orgasmen bränner i din kropp men du är fast i mitt grepp.

När orgasmen ebbat ut lite reser jag mig från min plats och sätter mig på knä bakom dig, lägger händerna på dina särade skinkor och styr in i dig. Att se din kropp uppbunden och utlämnad åt mig försätter mig i ett kåtrus som aldrig förr. Din pulserande fitta mer eller mindre suger in mig. En stund står jag bakom dig utan att röra mig och bara njuter av din värme innan jag sakta börjar stöta fram och tillbaka med höfterna. Du försöker göra motjuck men lyckas inte, dina bojor håller dig fast.

Jag letar upp guld-dildon och sätter den mot ditt uppspärrade stjärthål och trycker sakta in toppen. Du flämtar till och kvider lite när jag låter dildon glida in centimeter för centimeter, men börjar snart stöna högt och ljudligt. Jag ökar takten och knullar dig i ett våldsamt tempo. Du är så blöt att det smackar till varje gång våra kön möts och skiljs. Jag känner hur pungen drar sig samman och det går en ilning längs ryggraden. Dina stön som innan hållit samma takt som mina stötar djup in i dig börjar komma oregelbundet och allt snabbare.

Jag släpper dildon som sticker ut ur din röv greppar dig med båda händerna om höfterna, med ett par tre stötar begraver jag min kuk så djupt i dig det går och tömmer min sats långt inne i dig med tunga sprut som aldrig vill ta slut. Med ett halvkvävt skrik fyller orgasmen min kropp så jag nästan trillar omkull. När jag tömt mig börjar jag sakta knulla dig igen och låter en hand leta upp klittan. Du får snart din andra orgasm nästan lika våldsam som den första och dina fittmuskler kramar min urknullade kuk och jag stönar av välbehag.

Jag lösgör dig från bojorna med fumliga fingrar innan jag faller ner bredvid dig. Du kryper tätt intill mig och kysser mig mjukt. – Din rackare där, säger du med ett trött leende, Men vänta du bara, tro inte jag lämnar dig ostraffad efter detta.

(0)

Sexnoveller

Clicky