Du är min 2

Sexiganoveller

Jag vaknar med ett ryck. Alldeles svettig på hela kroppen och jag sitter upp i sängen och min andning är oregelbunden. En mardröm. Jag slappnar av, men eftersom jag är så varm och klibbig smyger jag ut i badrummet utan att väcka dig. Duschen känns uppfriskande och när jag tittar på klockan inser jag att det bara är några timmar kvar tills vi båda två måste stiga upp och gå till våra jobb.

Jag har blivit pigg av duschen och istället för att krypa tillbaka i sängvärmen går jag ut i köket för att förbereda en riktig frukost. För min älskling som sussar så sött i sovrummet vill jag göra allt.

Jag dukar i köket och har radion på väldigt lågt. Det är inte så mycket jag kan göra ännu eftersom du kommer att sova minst en timme till. Då får jag en idé. Du brukar väcka mig på ett alldeles speciellt sätt när vi är lediga. Visserligen är vi inte lediga idag, men vi har ju gott om tid. Tanken på din tunga som vispar över min klitta avgör saken.

Jag smyger in i sovrummet, stannar till i dörröppningen och betraktar dig. Du är så vacker och du är min! Jag kryper upp i sängen och drar försiktigt av dig täcket. Du huttrar lite i sömnen och jag tänker leende att du snart blir varm igen. Du ligger på rygg. Den ena armen har du under kudden och den andra vilar på din mage. Jag särar lite på dina ben och smeker insidan av dina lår. Din kuk reagerar genast och när jag når undersidan av din pung börjar den sakta resa sig. Åhh….jag njuter så av att se dig hård. Snart står den i full prakt. Jag böjer mig framåt och kysser ollonet. Du stönar men har inte öppnat ögonen än. Jag sluter mina läppar om ollonet och vispar runt lite med tungan. Min ena hand smeker pungen och ibland låter jag fingret glida bakåt mot ditt anus. Det gör mig oerhört våt att ha dig helt i min makt och helst skulle jag vilja sitta upp på den hårda kuken genast, men jag vill samtidigt dra ut på det hela en stund till.

Jag börjar nu suga dig sakta. Varje gång jag kommer till toppen slickar jag runt och över ollonet för att sedan låta kuken glida in i min mun igen. Du sträcker på dig och när jag tittar upp på dig ler du, fortfarande med slutna ögon. Jag blöter mitt långfinger i min våta fitta. Det är halt och riktigt blött där nu. Ett par gånger låter jag fingret glida upp och ner i skåran innan jag placerar det i ditt anus. Försiktigt trycker jag in det och i samma ögonblick slår du upp ögonen. Jag möter din blick och du stönar. Du lägger ena handen på mitt huvud och tycker milt ner mig över din kuk. Jag suger dig allt fortare och rör mitt finger ut och in i takt med sugandet. När min andra hand letar sig ner till din pung och mina naglar rispar lätt på undersidan av den, drar du upp mig över dig. Du kysser mig hett och jag tar din kuk i handen för att styra in den i mitt väntande hål.

-Åhh…gud va blöt du är, stönar du när kuken glider in ända till roten. Du nafsar i mina bröst och jag börjar höja och sänka mig över det praktstånd jag sugit, slickat och smekt fram. Dina händer greppar mina skinkor och du styr takten nu. Jag höjer mig lite. Du pumpar upp i mig med kraftiga höftstötar och jag viskar i ditt öra att jag vill ha din sats. Att jag vill bli fylld av varm, härlig sperma. Du stönar allt högre för varje ord jag viskar och när jag slutligen viskar:

-Kom älskling, fyll mig, knulla mig hårt och låt det gå för dig, då orkar du inte hålla emot längre utan skjuter iväg din sats djupt in i mig. Du kramar hårt mina skinkor och ett vrål av kåthet ekar i rummet. Utmattad sjunker du tillbaka i sängen. Jag ligger kvar ovanpå dig med din kuk kvar i mig. -Men du då? Nu kom ju inte du! Jag ler och mumlar – Vad sägs om en rejäl frukost och att vi sjukskriver oss idag? Du kysser mig och jag känner att du börjar hårdna igen. Jag kysser dig ömt tillbaka och går ut i köket för att fullborda frukosten. Jag hör hur du lyfter telefonluren och ringer ditt jobb. Då ler jag för mig själv och tänker – Min, bara min!Inskriven av: *Värmlandstösen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky