Dold del 2 (5)

Sexiganoveller

När hon kom tillbaka hade hon tagit på sig min morgonrock och hon satte sig bredvid mig i sängen och började sakta smeka min kuk.
Hon berättade att hon hade varit själv så och att hon var super kåt, därefter visade hon en lapp och sa att Marie hade gett den här till henne då hon kom.
Där stod det att:
Vill gärna slicka fitta.
Vill gärna vara en slav till andra kvinnor.
Vill gärna använda sexleksaker som t.ex en vibrator.
Vill gärna få smisk.

Hon berättade att hon inte tidigare testat särskilt mycket inom dominans eller bondage men hon ville gärna utvecklas.
Hon introducerande sig och sa att hon hette Monica och hade varit singel de senaste 5 åren och endast haft ett fåtal män sen dess.
Nu tog hon loss repet runt fötterna samt skärpet som höll fast händerna och ledde ut mig till vardagsrummet.
Där sa hon åt mig att leta rätt på lite inspirerande porr vi skulle titta på tillsammans och satte sig sedan i soffan, jag förstod att hon ville se där män blir dominerade av kvinnor.
Gick in på ”Men in Pain” där jag hade en prenumeration och valde ut ett klipp som jag tittat på tidigare, jag la ut det på TV:n och vände mig om.
Monica hade lagt upp ett ben på kanten och smekte sig själv. Då hon såg att filmen startade sa hon åt mig att komma och sätta sig bredvid henne.
Det kändes lite märkligt att sitta helt naken med handbojor på händerna och en ballgag i munnen bredvid mitt tidigare raggs mamma samtidigt som vi tittade på porr och att hon satt och smekte sin fitta.

Filmen började med en bunden man som låg över en kvinnas knä och fick smisk, Monica tände till direkt och sa åt mig att lägga mig över hennes knä.
Hon sa nu att allt dom gör i filmen kommer jag försöka göra med dig, funderade lite på om mitt val av film var dumt.
Men därefter började hon ge mig smisk, vilket pågick säkert i 10 min.
När jag hörde att smiskljudet på tvn slutade fick jag sätta mig ner igen, då såg jag att nästa scen var att killen låg på golvet och hade kvinnan över sitt ansikte och fick slicka.
Förstod direkt vad jag skulle göra och först tog Monica av min ballgag, därefter hoppade ner på golvet och fick snabbt Monicas fitta över min mun, slickade henne en bra stund tills hon tog upp mig igen.
Nästa scen fick killen en dildo instoppad i munnen som spändes fast, Monica frågade mig vad det var och jag fick förklara att det var en dildogag, ungefär som ballgagen fast med en dildo på framsidan som hon t.ex kunde rida på.
En sån hade vi inte så jag fick istället ställa mig på knä och slicka Monica under den scenen.

Nästa scen som kom gjorde att jag ångrade mitt val av film, killen låg över ett bord och tjejen hade tagit på sig en strap-on.
Därefter började hon knulla han bakifrån.
En sån hade vi inte heller men därav inte sagt att Monica inte ville testa, hon tryckte in ballgagen igen och därefter som tog hon loss handbojorna och flyttade dom så jag fick händerna bakom ryggen.
Nu fick jag lägga mig på mage över bordet och jag kände hur ett finger gled in och började föras in och ut, efter en stund kom det ett till och därefter ett till.
Hon fortsatte en bra stund och medan hon fingerknullade mig så sa hon att vi ska kolla på någon bra sexaffär sen och köpa en sån där, det där vill jag verkligen testa.

Sista scenen i filmen var att tjejen red killen och på en bänk, själv fick jag lägga mig i soffan och Monica började rida mig.
Jag hörde hur killen i filmen kom och ungefär samtidigt kände jag hur Monica kom, nu sa hon åt mig att jag också skulle komma vilket jag gjorde väldigt snabbt.Letar du efter bondage grejor besök gärna Lekosmek.se

Efter filmen var klar sa Monica att nu var det dags att sova, hon sa att Marie hade lovat att jag skulle vara hennes sexslav tills söndag lunch och nu var det fredag kväll, så vi hade en hel del saker att hinna med under morgondagen.
Bland annat ska vi gå på en sexaffär och köpa lite av dom saker vi såg på gick vi och la oss, innan vi somnade fick jag dock krypa ner en sista gång och slicka fitta en gång till. Sen somnade vi för nya äventyr imorgon.

(0)

Sexnoveller

Clicky