Dold del 1

Sexiganoveller

En kväll för några år sen satt jag och några kompisar och kollade på film, jag var runt 25 år och det var ett tag sen jag varit tillsammans med en tjej.
Påminde mig själv om en tjej jag träffat ett antal gånger för ett år sen men pga lite olika omständigheter raderat nr till.
Jag frågade en av mina kompisar som jag visste hade det men först ville han inte ge det men efter jag tjatat lite gav han med sig.
Slängde iväg ett SMS och kollade om hon ville träffas igen, fick ett svar efter 30 minuter att hon inte var så intresserad, hon tyckte att ”det här tåget har redan gått”.
Frågade lite om det fick något som kunde ändra henne men fick bara ett kort ”Nej” till svar.

Släppte det lite och fortsatte kolla på filmen, och när mina kompisar gått satt jag och porrsurfade på datorn och tänkte jag kunde försöka igen.
Så jag drog iväg ett SMS till där jag skrev ”Förlåt för det som hände sist vi träffades, om du vill träffa mig igen så är jag beredd att göra väldigt mycket för dig ”
Fick ett svar där hon kort frågade ”Vadå?”
Svarade att ”Om du vill komma till mig så kan jag vara din sexslav ”
Fick ett nytt svar där hon frågade ”Va?!? Min sexslav, vad vill du göra då?”
Kände mig lite dum och funderade på vad jag skulle skicka, men eftersom jag var ganska kåt skickade jag ett svar där jag skrev ”Som din sexslav kan jag t.ex slicka dig när du vill och använda mig precis som du vill”
Svaret jag fick nu gjorde mig väldigt kåt, nu skrev hon ”Ok, jag kommer över om en stund och då får vi se om du kan leva upp till mina förväntningar. Jag vill att du öppnar dörren helt naken och se till att du är rakad till dess”
Gick direkt iväg till toaletten och fixade till mig samt klädde av mig samtidigt som jag satt och väntade vid datorn helt naken.
Efter ca 20 min hörde jag hur dörren i entren slog igen och efter en liten stund knackade det på dörren.
Jag tittade ut genom kikhålet på dörren och såg att det var Marie som stod där.
Hon såg faktiskt lite överraskad ut över att jag var naken när jag öppnade men gick in i hallen.
Där började vi hångla men när jag försökte smeka henne innanför kläderna slog hon bort händerna och sa åt mig att hålla dom bakom ryggen, hon smekte mig däremot över hela kroppen.

Därefter gick vi till soffan där vi fortsatte hångla en bra stund, efter ett tag slutade hon och sa att hon ville vi skulle reda ut lite vad som gällde.
Så hon ställde sig upp och tog av byxorna och därefter trosorna och satte sig igen.
Sen sa hon åt mig att ställa mig på knä och börja slicka. Var riktigt kåt och började slicka direkt.
Hon sa till mig att hon skulle ställa några frågor och att jag skulle stöna en gång för ja och två för nej.

Första frågan var: När vi träffas vill jag bli slickad minst fem gånger, fixar du det?
Stönade en gång.
Andra frågan var: Får jag bjuda in andra tjejer som kan leka med dig?
Stönade en gång till.
Tredje frågan var: Får vi använda sexleksaker på dig, t.ex handbojor eller en vibrator
Stönade en gång.
Fjärde frågan: Får jag vi dig smisk?
Stönade en gång.
Nu blev hon tyst på frågefronten och när jag kikade upp såg jag att hon höll på med mobilen.
Sen hörde jag ett pling och därefter sa Marie att ”Om 20 min kommer min kompis Sandra hit, hon ville också gärna bli slickad”

Jag kände mig extra kåt när hon berättade att en till tjej skulle komma hit samtidigt som jag fortsatte slicka.
Efter en liten stund sa Marie att hon ville göra mig klar för att Sandra skulle komma och hon frågade mig om jag hade några rep eller några sexleksaker.
Jag berättade att jag hade en ballgag, ett par handbojor i sovrummet sen fanns så klart skärpet till morgonrocken.
Hon ledde in mig i sovrummet så jag fick visa dom, därefter satte hon fast handbojorna runt mina händer och jag fick lägga mig ner i sängen på rygg, hon knöt därefter fast skärpet till morgonrocken runt handbojorna och knöt fast den i sängen, hon hittade ett annat skärp som hon knöt fast runt mina ben och nedre delen av sängen.
Nu tog hon ballgagen och stoppade först in den i min mun men därefter tryckte hon upp den i sin fitta, hon tog ut den och satte nu in den i min mun och spände fast den.
Jag låg nu helt låst i sängen och kunde inte säga något, hon gick ut ur rummen men kom snabbt tillbaka, jag såg att hon höll sina trosor i handen och då hon kom fram till sängen trädde hon dom över mitt ansikte, jag kände en stark lukt av henne fitta och trosorna gjorde så jag inte såg något.
Nu la hon täcket över mig och släckte lampan och gick ut.

Efter en stund så hörde jag hur det knackade på dörren och Marie gick och öppnade, jag antog att det var Sandra som kom, hörde hur Marie och den andra tjejen satt i soffan och pratade därefter hörde jag förvånat att dörren ut öppnades och nån gick.
Därefter öppnades dörren och någon kom in.

Jag kände hur täcket drogs av mig och hur en hand smekte min kuk så den blev hård, därefter kände jag hur hon satte sig över mig och började rida, samtidigt som hon red tog hon tag i mina bröstvårtor och nöp till ordentligt så jag gav ifrån mig ett kraftigt stön.

Min ballgag tog nu ut ur munnen men jag såg fortfarande ingenting, därefter fick jag en fitta nedtryckt över mitt ansikte, till min förvåning så var det inte Marie.
Jag fick slicka hennes fitta en bra stund tills hon återigen gick ner och började rida mig, då det var mycket nära tills jag kom drog hon av trosorna från mitt ansikte och till min förvåning var det inte Maries kompis Sandra, det var Maries mamma. Letar du efter bondage grejor besök gärna Lekosmek.se
Hon skrattade till över min förvåning och sa att hon blev riktigt kåt när hon fick ett SMS där hon skulle få låna en sexslav en natt.
Innan jag kom hoppade hon av mig och satte in ballgagen igen därefter gick hon ut ur rummet och gick in på badrummet där jag hörde hur duschen startade.

(0)

Sexnoveller