Direkt runt hörnet

Sexiganoveller

ls-logga-22

Vi är på en fest hos några kompisar. Han fyller 30 och det är middag, groggbord och dans. Kvällen blir natt och festen fortsätter med lugna låtar på dansgolvet. Jag tar din hand och drar med dig för en tryckare. Sakta rör vi oss över dansgolvet med kropparna tätt intill varandra. Låter händerna vandra över ryggarna, jag borrar in ansiktet i ditt hår och blåser in min varma andedräkt. Känner hur din hand hittar ner till min rumpa och börjar smeka den. Drar dig närmare mig och känner dina bröst pressas mot mig. Vi kysser varandra lite mjukt till en början men sedan allt mer intensivt och jag känner hur en välbekant värme sprider sig i kroppen.

Min lem reser sig och du gnider din mage mot den…. ”Jag vill ha dig” viskar jag i ditt öra ”Mmmm….” är det enda svar jag får och vi dansar en låt till. Du gnider dig mot mig och jag smeker dina höfter och skinkor allt medan vi kysser varandra. När låten är slut går vi från dansgolvet med armarna om varandra. ”Kom vi går ut i trädgården, jag kan behöva lite luft” Du tittar leende på mig men säger inget. När vi kommit ut går vi runt hörnet och omfamnar varandra och börjar kyssas intensivt och hetsigt. Jag drar upp din korta kjol och låter mina händer smeka dina höfter och rumpa. Du lutar dig mot väggen och låter mina ivriga fingrar hitta fram till ditt sköte, du stönar till när jag viker trosan åt sidan och låter fingrarna följa din skåra. Vi kysser varandra hela tiden vilt och hämningslöst, på munnen, på halsen, biter varandra, stönar. Då är redan så våt att jag direkt kan föra in två fingrar i ditt heta hål när du lyfter ena benet och lägger det runt mig.

Din hand trevar sig fram till bulan på mina byxor och klämmer min hårda kuk mellan fingrarna, drar dem upp och ner. När du drar ner gylfen och lirkar ut den känner jag den svala kvällsluften mot mitt blottade ollon. Du runkar mig snabbt och hårt och mina fingrar masserar din klitta och din varma grotta. Dina naglar klöser lätt på min pung och jag känner hur benen börjar ge vika av kåthet. ”Vänd dig om” andas jag fram…. ”Ja ta mig nu…. Jag vill känna dig i mig..” Du vänder dig om och lutar dig framåt med ena handen mot väggen och särar dina läppar så ditt heligaste ligger öppet. Jag gnäller lite när jag ser ditt sköna hål ligga vidöppet för mig men styr sedan in min hårda kuk och trycker in den centimeter för centimeter.

Med ett stadigt tag om dina höfter börjar jag pumpa in och ut. ”Hårdare…. fortare” stönar du fram och börjar massera din klitta med fingrarna. Jag ökar takten, varje gång vi möts smackar det av dina safter, lägger ena tummen över ditt stjärthål och trycker lätt. Jag känner hur utlösningen närmar sig och jag måste spänna mina ben för att inte sjunka ner på marken. Med ett högt stön trycker jag kuken ända till roten och pumpar ut min varma säd långt inne i dig. Jag håller mig kvar och du tömmer mig till sista droppen med dina fittmuskler innan jag sjunker ner på knä och drar dig med mig.

Du trycker ner mig på rygg och grenslar mitt ansikte så jag kommer åt att slicka dig och smaka våra blandade vätskor. Din hand masserar klittan och jag lägger mina händer om dina skinkor med ett finger mot anus, låter det glida in en bit och du spänner kroppen. ”Sluta inte…. mer… mer… ” Jag låter tungan spela i din skåra och börjar föra fingret in och ut. Du stelnar till och börjar skaka, trycker in mig i ditt sköte och kommer på mitt ansikte. Slickar och suger, du skakar och kvider innan du slappnar av och rullar över på sidan.

Vi ligger kvar en stund innan vi klär på oss. När vi kommer in kommer en av dina väninnor fram och säger leende ”Snygg show. Synd att inte alla var i köket och såg den……….”

ls-logga-22

(0)

Sexnoveller

Clicky