Den vackra flickan – 3

Sexiganoveller

- Det går för mig, fortsätt så. Ahh, just precis så. Jag juckar förtvivlat emot hennes sköna fingrar och tunga, och då känner jag hur gränsen är passerad för vad som kallas verklighet. Jag känner hur mina fittmuskler börjar dra ihop sig i kramper och hur det börjar svartna för ögonen på mig. – Skrik ut det, befaller hon. Skrik ut din sköna orgasm, så andra tjejer får reda på hur bra jag är på att slicka fitta. Och när det kommer, kan jag ändå inte låta bli att skrika. Jag skriker ut de sköna sammandragningarna i min fitta och jag skriker för det svarta framför mina ögon.

Och så tar det slut. Det känns som om jag blivit överkörd av en traktor på magen och som om jag sprungit ett maraton för lungorna. När jag ser ner på henne, möter jag ett underbart ansikte med ett vackert leende brytt med saliv och mina fittsafter. – Vad var det jag sa? viskar hon. I samma sekund ropar en röst utanför: – Skynda dig, det går nu. Vi får inte missa spårvagnen. Hon hinner just torka sig hjälpligt rent runt munnen och sätta sig tätt intill mig, när ett yngre par kommer inspringande i vagnen. – När vi kommer hem till mig, viskar jag i hennes öra. Ska jag ge igen. *** När vi 20 minuter senare når Hisingen och går av spårvagnen har det börjat mörkna ute och tjejen tar min hand i sin. – Jag avskyr verkligen att gå ute i ödemarkerna så här på kvällen, huttrar hon. Tacka vet jag centrum. – Centrum? undrar jag frågande. Det är väl inte säkrare där inne. Där finns ju alla galningar. Hon ler åt mig, ungefär som om jag inte fattar ett dyft och jag låtsas se sur ut. – Ta det inte personligt, försvarar hon sig och trycker min hand.

Men om man är inne centrum är det inte meningen att du ska gå omkring på gatorna och be första bästa fyllo våldta dig. Det finns massor att göra där. Klubbar, discon. Allt. Jag lovar att visa dig det någon dag. – Vad bussigt, ler jag. Det ser jag fram emot. I samma ögonblick är vi framme vid hyreshuset där jag bor. Jag trycker in portkoden och öppnar dörren. Tillsammans går vi de 5 våningarna upp till min lägenhet. – Vet dom som byggde det här huset inte vad hiss är för något? Pustar hon när vi var framme vid min dörr. – Kanske inte, svarar jag. Men du ska veta vad man bränner kalorier av det här. Och tänk dig att man går uppför den här trappan minst en gång om dagen, snacka om motion. – Billig motion, hör jag henne mumla när jag låser upp de båda låsen på dörren och jag kan inte låta bli att le för mig själv.

Inne i lägenheten börjar tjejen att göra upptäcktsfärd genom de tre rum som lägenheten består av. – Ska jag ta hänsyn till att du är nyinflyttad, eller har du alltid sådan här oordning? Frågar hon flinande och menar alla kartonger som står ouppackade överallt. – Det förstnämnda om jag får be, ler jag tillbaks. Jag kan ju bjuda in dig när det har blivit fint här, om du vill. Hon tittar på mig med allvarlig min. – Det löftet ska jag minnas, svarar hon. Kom ihåg det. – Lovar att jag ska minnas det. Då spricker hennes ansikte upp i ett stort leende. – Om du ska följa med mig ut ikväll vännen måste jag få lov att låna din telefon, medan du tar och duschar. För det var väl det du skulle göra när du kom hem? – Visst, svarar jag. Telefonen hittar du bredvid sängen och duschen hittar jag till själv. När jag står under den varma duschstrålen hör jag hennes röst i hallen. Den låter uppspelt och glad och rinner lika snabbt som vattnet rinner över mig där jag står. Med en långdragen suck låter jag henne vara och tänker istället på det som hände i spårvagnen. En liten röst, långt där inne bannar mig och säger till mig att jag borde skämmas. ’’Normala människor gör inte sådär, fy på dig’’ medan en annan hejar på mig och säger ’’lev livet medan du kan, du lever ju bara livet en gång för tusan.

Du får aldrig en sån här chans igen, inte med en sån kanon tjej som hon där ute i alla fall.’’ Tankarna försvinner långt med mig, och jag märker inte när varmluften försvinner ur badrummet. Jag märker inte heller när hon fnittrar till. Det enda jag märker är när hon lägger en hand på min axel. – Jag tyckte att du såg underbar ut där i spårvagnen, viskar hon i mitt öra. Men när jag ser dig alldeles naken kan jag inte fatta hur rätt jag hade. Sedan kommer hon och ställer sig bakom mig i det varma vattenfallet och jag vänder mig om för att se om jag också hade rätt. Synen jag får, får mig att tappa andan för ett par sekunder. De underbara brösten som jag för ett tag sedan kramat är bland det vackraste jag sett och magen har en sån där liten rundning som är så himla sexigt. Vattnet rinner över hennes ansikte och gör hela henne till en enda kristall juvel., det fastnar i hennes ögonfransar som små glaspärlor och rinner sedan över som små tårdroppar nerför hennes kinder. – Gud vad vacker du är, viskar jag tillbaks.

Du ser ut som en staty som jag skulle vilja ha i vardagsrummet och kunna visa upp för hela världen. Sedan lutar jag mig fram och kysser henne ännu en gång och det är lika underbart som förra gången. Jag kysser hennes halsgropar och bröstkorg. Nafsar i hennes örsnibbar och jag känner hur hela hon ryser. Mina händer vandrar från hennes axlar och ner till magen, smeker den som om det vore en len sten som jag hittat på stranden. – Nu ska du allt få igen, säger jag med hes röst. – Oh, gör det, får jag till svar. Snälla du, gör det nu. Jag låter min tunga leka med hennes bröstvårtor som styvnar allt mer under min sträva tunga och genom min hand som jag har mot hennes bröstkorg kan jag känna hennes hjärta slå så fort. När jag vandrar neråt med tungan, ner till hennes mage hör jag hur hon flämtar till. Jag gör små cirklar med tungspetsen över den och låter min saliv blandas med vattnet som rinner från duschen. Jag låter cirklarna bli större och snart når jag ner till hennes väl ansade fitta. Jag börjar med samma lek som hon för inte så länge sedan lekte med mig.

Låter tungan glida vid hennes springa och hon darrar där hon står. – Följ med mig, säger jag plötsligt. Snabbt stänger jag av vattenkranen och leder henne in till sovrummet, lägger henne ner och säger: – Jag ska göra det skönt för dig nu. Jag vill att det ska gå för dig likadant som det gick för mig. Bara så att du vet. Jag kysser henne över hela kroppen. Armarna, händerna, de vackra vaderna, magen precis allt utom fittan. Jag hör henne mumla flera gånger; snälla, inte där, snälla. Du vet vart jag vill att du ska slicka. När hela hennes kropp är täckt med mitt glänsande saliv nosar jag försiktigt vid hennes springa. Hon luktar som en blandning av hav och luft och det berusar mig mer än vad något annat starkvin kan göra. Försiktigt delar jag på de nu röda och uppsvällda läpparna med min mjuka tunga och hela hon liksom stönar till och stelnar. Jag kysser hennes fitta som om det vore en mun, tungkysser hennes våta hål medan jag masserar hennes mjuka bröst. – Fan vad skön du är, stönar tjejen. Slicka….hon avbryter sig i samma ögonblick som jag lägger tungan ovanpå hennes klitta.

Jag rullar den runt med min tunga som om det vore en vacker pärla och nu säger hon inget mer. När jag efter ett tag börjar att slicka henne allt fortare hör jag hur hon förtvivlat försöker hålla igen skriken och jag förstår att det snart går för henne. Med ett ryck avbryter jag och försvinner från hennes fitta. – Vad nu då? gnäller hon förtvivlat. Det har ju inte gått för mig än. Vad gör du? – Vänta lite bara, svarar jag medan jag springer ut i den omöblerade hallen. Jag vet att den ska ligga här någonstans; avskedspresenten som jag fick av Grannen innan jag flyttade till Göteborg. Jag sliter upp kartong efter kartong, och i den tredje ser jag något långt och blått sticka upp. Försiktigt lirkar jag upp den och smeker den lätt. Den är lång, böjbar och jag vet vart den kommer att passa perfekt och eftersom den är oanvänd vet jag vilka som kommer att inviga den. Snabbt återvänder jag till henne. Hon ligger i sängen med ett besviket uttryck i ögonen, men när hon ser vad jag har i händerna skiner det till i hennes ögon.

Hon ser allvarligt på mig medan jag kysser den blåa dildons topp. Jag låter den åka in och ut i min mun som en riktig kuk medan jag ser henne i ögonen. – Vill du ha den i dig? Frågar jag plötsligt. Vill du att vi ska knulla med varandra med den här? Den är ju tillräckligt lång för oss båda två. Jag sätter mig bredvid henne i sängen och stryker löskuken över hennes bröst. Vi ser varandra i ögonen en lång stund, innan hon lugnt svarar: – Knulla mig med den. Låt oss knulla tillsammans med den, så att det går för oss om och om igen. – Det skulle du allt gilla va, ler jag till svar och lägger mig bredvid henne. Jag smeker henne om igen över hela kroppen, men den här gången med en lång, blå löskuk. Jag låter den vila vid hennes våta och öppna fitta och jag hör hur hon gnäller tyst. Eftersom löskuken är så pass grov som den är, kör jag först försiktigt upp den, men hon juckar argt emot. – Hårdare fattar du väl, stönar hon. Jag vill att du kör upp den hårdare.

Jag gör som hon vill och knullar henne hårt och snabbt och för varje gång som jag kör in den låter jag min ena knoge tryckas mot hennes klitta och min hand blir alldeles våt av henne. Jag blir själv otroligt kåt av att få en annan kvinna att bli så kåt, och jag känner hur vått och varmt det är i min fitta. Så nästa gång jag drar ut löskuken ur hennes fitta lägger jag mig ovanpå henne och trycker in den andra ändan av löskuken i min egen fitta. – Nu ska jag rida dig, viskar jag i hennes öra samtidigt som jag juckar emot hennes kropp och det dröjer bara ett par sekunder innan vi kommer in i samma rytmiska rörelser. – Det känns nästan som en riktig kuk, stönar hon vilt. Gud vad skönt det är. Plötsligt kommer hon med sin hand mot min klitta, och medan vi knullar som besatta låter hon tummen och pekfingret smeka min klitta, och hela situationen gör att det går för mig bara efter ett par minuter. Det är som om himlen ramlar ner och stjärnorna flyger kring mitt huvud.

Fittmusklerna kramar rytmiskt runt löskuken och hela min kropp darrar. När det över kan jag inte låta bli att känna mig förlorad. – Varför gjorde du så för? Det var ju min tur ju? Säger jag till henne, men hon bara ler. – Vet du om att du är söt när du är sur, är det enda svar jag får och då får jag en strålande idé. Hon ligger ju fortfarande där på sängen med löskuken mellan benen, så jag dyker ner mellan hennes ben innan hon hinner säga emot. Sakta slickar jag henne just där löskuken är medan jag börjar knulla henne med den ännu en gång. – Du kommer inte härifrån förrän det har gått för dig, säger jag högt. Men det enda jag får till svar är ett hjälplöst: Mmmm. Jag låter tungan smeka hennes uppsvällda klitta och för varje slickning verkar det som om den bara blir större och större. Löskuken åker in och ut ur hennes fitta och den glänser av hennes goda fittsafter. Hon stönar förtvivlat och börjar snart att jucka emot igen. – Hårdare, snälla, lite hårdare, ber hon. Så jag knullar ännu hårdare och slickar henne med fjärilslätta tag och när hennes mot juck plösligt blir oregelbundna och hela hennes underliv far i höjden samtidigt som hon stelnar till, är det som att få känna ett under ske. Löskuken rör sig rytmiskt efter hennes fittas rörelser och det håller på som i en evighet.

Hon är tyst när det går för henne, hon säger inte ett knyst, men det märks desto tydligare på hennes kropp. Jag drar ur den blå löskuken som fått henne så vild och lägger den i fotändan. Jag lägger mig på rygg bredvid henne och hon lägger sig snabbt med huvudet mot min bröst korg och kryper ihop i fosterställning. – Fan vad skönt det var, suckar hon lyckligt. – Tack detsamma, svarar jag i hennes hår. Och så ligger vi tysta en stund, innan hon avbryter tystnaden med ett fnitter. – Vad? Frågar jag henne förvånad. – Vet du, svara hon efter att hon lyckats behärska sig. Vi har varit tillsammans en hel kväll, duschat tillsammans och haft sex två gånger. – Ja? – Och vi vet fortfarande inte varandras namn! Då skrattar jag med henne, och vi förenas i ett gapskratt, fastän, om man tänker efter, det hela inte ens var kul. – Jag heter Miranda, säger hon plötsligt och räcker fram sin hand. Jag är 23 och är äkta Göteborgare. – Lena, svarar jag och tar hennes hand i min. 26 år och kommer från Varberg. Nyinflyttad alltså. – Du fick en ganska bra start i den här stan i alla fall, fnissar Miranda och jag ler åt henne. – Kunde inte bli bättre, svarar jag och ger henne en bamsekram.

(0)

Sexnoveller

Clicky